Dansbandsvärlden eller något?

Jag tycker det är så sjukt synd att det ska vara arga blickar o allt när man är ute på kryssningar.. Och sen skälla på personer för att man umgås med musiker.. Fan kan inte alla bara släppa allt.. Vi behöver inte alla vara vänner, men för i helvete.. Vill ni att dom ska behöva välja? Det är väl lättare bara om alla kan tex sitta vid ett o samma bord när ni ska umgås med bandet efter spelning? Jag tänker inte hänga ut någon, o tar någon åt sig så fine! Inte mitt problem. Varför ska det vara så otroligt mycket skitsnack bara för att man har en person som bakgrundsbild som håller på inom musiken. Då är man helt plötsligt kär..

Jag är själv så sjukt trött på allt det här och försöker vara social med ALLA för att jag vill bara banden väl. Jag vill inte att dom ska känna att jag umgås med dom och är världens elakaste mot deras fans.. Jag är inte bättre än alla andra, det säger jag inte.. Jag vill att dom ska slippa välja och känna sig dumma för att dom sätter sig vid ett annat bord..  Jag blir ledsen av att se när dom behöver välja, jag vet att jätte många snackar skit bakom min rygg.. Men det betyder bara att jag är ett steg längre fram.. Jag skiter faktiskt totalt i vad alla tycker om mig och vad alla ser mig som.. Jag kör mitt eget race, acceptera det eller låt mig bara vara..


Det jag ville ha sagt var egentligen att jag tycker det är synd att banden måste "välja" när dom ska umgås med fansen efteråt.. Jag har suttit o kollat så många gånger.. Sen att ena personen har något oklart med en annan person. Fan håll käften o var trevlig istället för att skicka spydiga kommentarer så att den personen du pratar om hör det.. Det gör mig så fruktansvärt ledsen.. Jag tycker om er allihopa och har INGENTING emot någon.. Ni är fans precis som jag.. Ja, visst! Även om jag hatar att bli kallad fan så är jag ett helt vanligt litet FAN till dansbandsmusikerna.. Jag är inte bättre än någon och det har jag aldrig sagt heller.. Sen att folk sprider rykten om mig är väl en helt annan historia?? Fråga mig istället för att sprid det vidare.. Jag är ärlig och kommer säga sanningen om det är något.. Men kanske inte helt rakt ut.. Jag tycker bara det är synd att man ska behöva välja... Acceptera att du inte är ensam fan till alla människor som spelar i tex dansband.. Det finns fler jag kan prata om, dansband, trubadurer, dj osv.. Du är inte ensam det finns faktiskt flera. Det är verkligen på tiden för alla att acceptera det..

Jag har inget emot er och jag vill helst inte att ni inte har något emot mig heller.. Även om det är blickar som vill döda mig eller ord som hugger mig i ryggen.. Jag skiter i allt sånt, för jag är där för DERAS skull o min skull för att bli glad. Och jag accepterar er, så ni får acceptera mig och alla andra fans ni har något emot! :)

Detta inlägg är inte direkt till någon speciell, bara något jag tänkt på så otroligt länge!! Jag vill inte ha ett hat mot mig och är det något som du vill att jag tar bort, fine jag gör det!! Men detta är mina ord, det är min blogg o jag hoppas att du förstår!! Och självklart är det säkert så med alla musiker, men nu umgås jag inte med alla.. ;)

Puss / Johanna

Jag börjar faktiskt sakna dig!

Utan att nämna några namn och bara säga att jag faktiskt börjar sakna dig!! Det är helt sjukt, trodde inte jag skulle börja sakna dig. Jag kan säga att jag vill alltid ha dig som min vän! För du är så sjukt härlig.. Din humor, din röst, ditt utseende.. Fan jag diggar allt med dig! Du är så skön o så jävla störd så det finns inte!!

Jag hoppas faktiskt att vi kommer ses igen o bara göra allt stördare! För du är så jävla grym!!

Klappa händerna när du är riktigt glad! *KlappKlapp* .......
...Knäpp med fingrarna när du är riktigt glad *Pekar o säger att någon är knäpp*


PUSSS

Kläder!

Fick super fina saker av kent! Blev jätte glad, här är iallefall några av sakerna jag fick! Så otrolgit bäst han är!
Jag älskar dig världens bästa låtsas pappa! :D <3 Tacktacktacktack! :)

Kryssning på Rosella!

Jag och barnen åkte på Rosella för att lyssna på Per-Håkans! Dom var helt överlyckliga, väckte mig tidigt, klädde på sig och ville bara till bussen. Men det jobbiga var att det var en timme kvar när vi var klara för att åka. Så vi tog det lugnt, lyssnade på musik och lekte. Dock var vi tvugna att vara tysta eftersom halva huset låg och sov.. Sen åkte vi in till Stockholm Central för att hoppa på Viking bussen.. Folk pratade med oss och sa att mina barn var så söta så. Att dottern var så lik mig och att sonen måste vara lik sin pappa.. Aja, det är iaf inte mina barn.. När vi väl kom på bussen somnade vi innan bussen hade åkt ut från terminalen.. haha snacka om att vi var trötta.. Jag vaknade med Rasmus på magen o att jag låg på jenniefers ben, hon låg med huvudet i mitt ansikte.. Ja, jag har ingen aning om hur det såg ut.. Sen när vi väl kom fram var dom helt energi fyllda.. Dom tjadade hela tiden om Per-Håkansson som dom kallade Per-Håkans.. Träffade P-H o pratade lite sen gick dom upp o spelade.. Hade super mysigt med barnen, dock så bråkade dom till o från.. Men till sist kom Björn med en toppen idé.. Så dom fick springa runt själva o leka. Jenniefer vann ett gosedjur.. Tror att dom måste trott att vi är helt störda. Men ja, man blir som man umgås, o jag är störd alltså blir dom det!! (Barnen alltså) Det var lika kul att träffa Per-Håkans och barnen blev helt galna i Björn. Speciellt Rasmus. Han pratar fortfarande om Björn till mig och säger att han vill bli som honom o spela trummor i ett band.. Dom ställde tusen frågor och var allmänt jobbiga när man väl försökte prata med någon i Per-Håkans. Så lika bra att ge barnen all uppmärksamhet när man väl var med dom.. Vi åt potatis o köttbullar på båten.. Miljoner drinkar o massa chips! Shoppade i taxfreen, R&J sprayade parfym på varandra så dom luktade mumsmums! :D Sen var det dax för bussresan hem igen.. Jenniefer bröt ihop först för hon trodde inte hon skulle få träffa Per-Håkans igen.. Hon blir så glad av att "lära känna" musikerna.. Och hon fasnade för dom.. Sen åt vi klubba och hon fick världens tandvärk.. :( Sen somnade barnen och när vi väl var i Stockholm så skulle vi åka pendeltåg i ca 30 minuter.. Vad gör inte barnen. Dom sitter och sjunger jätte högt massa Per-Håkans låtar.. Dom satt o sjöng mest på Det är lätt att bli kär i nån som dig.. Så otrolgit söta och dom pratade bara om Per-Håkans hela tiden.. Och frågade allt.. Lovade att dom skulle få åka igen snart. Men det är frågan om jag orkar ha med dom igen! ;) haha

Stort tack till världens bästa göbbs i Per-Håkans.. Björn, Micke & Pelle! Jörgen var tråkigt nog inte med.. Men det blev riktigt bra ändå! :D  Kort o gott om kryssningen! :) Bilder finns det under.. Älskar bilden när Rasmus kastar något, för Micke kollar lite underligt på han.. HAHA barn är väl ändå barn! ;) så TYST!!!
Partydrinkar till barnen! :)
Lyckad kryssning iallefall, barnen glada o jag var glad! :)

Vänner, <3

 
Man kan inget annat än att älska sina vänner, glädjen man får och allting! Sarah o Maria är två toppen vänner som alltid finns i vått o torrt. Är så otroligt lycklig att jag lärt känna dessa människor.. Härliga och helt galna! Man kan skratta åt allting och det bästa av allt är att vi alla tre är totalt störta i huvudet!! Tur att mina vänner är så extremt snygga.. Fast nackdelen är att jag känner mig extremt ful i deras närvaro :( MEN VAD GÖR DET! Dom gör mig lyckliga o jag älskar dom av hela mitt hjärta!
 
 
 

RSS 2.0