.....

Min blogg kommer INTE vara aktiv..... ni behöver inte fråga varför, för ni får inte veta ett ord!!!

ring ring bara du slog en signal!!

Det är så kul att du orkar lägga ner energi på att ringa hela tiden. Jag älskar det så mycket att varje gång jag tittar på min mobil så har jag ett missat samtal nästan.. redan nu på morgonen har det ringt två gånger... så otroligt kul, för jag vill ju bara veta vad du vill säga.. Sen kan det ju vara något viktigt som ringer. Men då pratas det oftast in på telefonsvararen.. Men inget sånt här inte.. Puss o kram på er!!

jag har tänkt!

Varför ska jag lägga ner en blogg som handlar om mig o dom jag gillar för att detta hänt.. Jag tänker inte låta patetiska människor som inte hör till min närhet trycka ner mig.. och om min mamma ser ALLTING! min mamma är stoltast över mig, jag klarar varje jävla dag ensam, jag klarar varje dag utan min mamma. Hon får gärna se ALLT jag gör.. Tänk om DINA föräldrar ser dig o vet vad du gör mot oss. Dom skulle inte vara stolta för en sekund.. Jag är stolt över den jag är, jag är stolt över highlights.. Ingen kan få ner mig o inget ska få mig ner på botten mera.. Detta är min blogg o ingen annans. Jag skriver allt jag vill, snappa upp det. Det gör inget, men det visar mig o alla andra att du inte har något liv.. Varsegod, fortsätt ringa o smsa gör vad du vill.. För jag är så mycket bättre än dig!!! Highlights är världens bästa! O det kommer ingen kunna ta ifrån mig!! Over and out! Min blogg o den stannar tills den dagen jag inte orkar blogga mer!!

LÄS!!!!

Nu ikväll fick jag ett sms från någon som skrev följande:

Jag vet att det är du som har kappat mickes sida på facebook din mamma ser allt och snart kommer alla veta att det är du.

Jag kan tala om för er nu att jag INTE är Michael Mårtensson's facebook. Han är en egen person o han står för sin facebook.. Varför skulle jag göra en facebook åt Micke o sen låtsas vara han? Det är bara patetiskt.. Hur skulle jag veta alla saker ni pratar om. Jag vet vad jag o Micke pratar om. Det är allt jag vet. Jag blir ledsen när folk skriver om min mamma.. Min mamma är död o jag vet att hon ser mig.. Jag tycker det är så otroligt omoget att ni håller på såhär. Vad vinner ni på det? Tillsist så kommer det komma fram. Jag tänker trycka upp detta i polisens ansikte om det fortsätter. Jag har SÅ jävla mycket även fast folk inte fattar det.. Att leva i dansbandsvärlden ger kontakter.. Jag skiter i vilket, fortsätt om ni vill.. Jag kommer sätta er på plats o då är det inte roligt längre..

Jag kan säga såhär, jag har kontakt med Micke nu o har haft det i två dagar.. Jag berättar allting för han o han ställer upp så jävla mycket! Jag ska sätta stopp för det här, vi ska sätta stopp för det här.. Men det sista ni gör är att smsar om MIN MAMMA!! Det är det dummaste ni kan göra.. Micke är en person som finns, han skulle anmäla om någon gjorde en facebook sida som inte var hans.. Och killarna i bandet skulle ju reagera om det inte var hans sida. Ni får öppna ögonen o tänka lite..

Nu är inte smset så farligt, men jag är helt jävla dum o tar det på allvar! Jag sitter inte ihop med Micke, jag sitter inte ihop med NÅGON i Highlights! Men nu väljer jag att göra en ny blogg, med lösen ord så att INGEN kommer åt den. Jag tänker ta bort alla från facebook jag inte känner o vet att det är dom.. För jag är rädd just nu, visst dom kommer inte vinna över mig! För jag är så mycket starkare än dom.. Det är patetiskt att börja smsa fans till ett jävla band.. Men är det verkligen kul att få tillbaka allting.. Jag skiter i vilka som läser detta inlägg, läs hur mycket ni vill. Läs hur många gånger ni vill! För nu är det slut, bokstavligen SLUT på allt bloggande öppet! Min facebook sida är till för mina idoler o mina vänner o familj! INGEN annan.. Ingen jag träffat en gång på dans, ingen jag pratar med över internet.. Vissa kan få stanna. Men nu blir det rensning gånger tusen..


Det gör mig ledsen, varför ska folk förstöra? Highlights är otroliga människor, Micke är världens bästa människa. Och jag lovar det är hans facebook. jag kan ge er alla bevis ni vill ha. Det är Michael Mårtensson o INTE jag! Jag har MIN facebook.. Tror ni mig inte, synd! För jag orkar inte med det mera.. Nu får ni ge er o gör  ni inte det.. Synd, det är NI som kommer bli drabbade nu!


Tyck jag är dum i huvudet med mitt inlägg.. Men jag fick panik på tåget o grät o skakade! Jag HATAR sånt här o jag kommer ifrån det.. Jag bryr mig om Highlights hur mycket som helst. För mig är dom bäst o ni får ge er nu! Det är inte värt att hålla på, för om ni tänker till lite. Så kommer sanningen ALLTID fram till slut!!

Over and out, mitt sista inlägg i denna blogg!

En bild säger mer än tusen ord!

För mig gör det inte hur många som läser, hur många som ser o hur många som hör! För mig är du en förebild, en otrolig person o helt magisk! Jag har sagt det till dig, (även om jag var full) o jag kan säga det igen.. Jag älskar dig Micke, du är en helt otrolig person som alltid finns där o ställer upp.. Jag kan ge dig alla ord i världen, men det skulle inte ens räcka till att tacka dig för allting! Du har en röst som ingen annan har, du har en personlighet som slår allt.. Ditt hjärta är av det renaste guldet! Jag kommer alltid att vara på din sida, oavsett vad! Du är en idol o en förebild för många.. Jag är stolt över dig, din familj är stolt över dig! Vad jag än skriver o vad jag än säger, så kommer folk säga annat. Men du vet vad jag tycker o jag vet vad jag tycker om dig! Du är bäst o kommer alltid att vara det!
Michael Mårtensson;- världens bästa sångfågel!



jagälskardig;

Nöjesvågen!

Börjar med att säga förlåt till alla som vill läsa min blogg o jag som verkligen INTE uppdaterar! Nu blir det ändring gånger tusen!

Jag var på nöjesvågen för några dagar sen.. Det var verkligen kanon!! Mötte Awa o Denice på tåget i Västerhaninge! Åkte sen vidare till båten, o på terminalen träffade jag Jenny, Jenny, Markus, Lena & Victoria! Alltid kul att träffa massa folk. Även såg jag Lill-klas med sin söta tjej där.. Sen började allt INNAN båten. Jag tog min första redbull vodka, lite för mycket sprit blev det.. Sen gick vi på båten. Jag var först igenom spärrarna! HAHHAHAHAH hade tappat tålamodet att vänta..
Inte för att vara störd eller så, men jag minns inte mycket från kryssningen.. Jag minns inte små saker.. Tyvärr, så jag tänker inte vara noga med detta.. Satt o tjötade med Highlights o Sannex innan, träffade även Lollo o Linda på båten! UNDERBART kul att träffa mina älsklingar igen! Sen så körde Wistrand lite låtar, dock minns jag inte vilka låtar eller något.. Satt o pratade för mycket med alla.. :) Började redan då bli LITE full.. Handlade 6 redbull o några andra saker.. Sen drog jag till hytten o tog två redbull o vodka! Sen var det full rulle i mitt huvud.. Vi fixade oss.. Och jag måste säga att jag tycker Highlights var GRYMMA! Jag har kollat på filminspelningar efteråt. Men dom var inte sitt 110% gäng! Men dom var enormt gryma, det var flera som sa det.. Jag är stolt över er grabbar! Ni vet vad jag tyckte, jag har för mig att jag sa det jätte många gånger.. Usch jag vill inte ens tänka tillbaka..

Nej förlåt, jag kan inte skriva om nöjesvågen.. Det hände för mycket som inte får komma ut.. Det är för andras skull o inte min.. För mig skulle jag kunna skriva ut hela kryssningen utan problem! Men nu tänker jag på andra!!!

Jag lägger ut bilder någon dag, jag lovar!


Kort o gott om Highlights från den kryssningen:
Dom var enormt söta som vanligt.. Jag älskar dom killarna, jag har med mig Mickes tröja hem.. (FÖRLÅT HJÄRTAT) o jag vet inte vad jag ska skriva om dom.. Jag är stolt o dom gjorde bra ifrån sig på sina 40 minuter! Dom var grymma, men dom var inte så toppen som dom brukar vara. Men ändå var dom GRYMMA! Ni är bäst o kommer verkligen alltid att vara det. Handen på hjärtat, så åkte jag för er! (o en till person) Jag hade iallefall en toppen kryssning, o denna kryssning slår allt.. Även om jag inte kommer ihåg så mycket!


KÄRLEK PÅ ALLA FRÅN BÅTEN!
Och tusen miljoner miljarder pussar till ALLA, då menar jag ALLA! Speciellt Sannex, Highlights o Andreas Wistrand! <3

PUSS på världens sötaste!


(Bild stulen av Awa)
Jag förstår inte hur en liten människa kan sprida så mycket glädje! Jag vill bara tacka för allt Mårtensson! Jag är glad att du finns o att jag fått lära känna dig! Snart ses vi igen o då ska jag krama sönder dig o tacka dig för allting du har gjort! Du är bäst o jag tycker om dig puffen! <3

En bild säger mer än tusen ord!


Jag älskar dig, <3

RSS 2.0