Jag behöver en sak....

och den saken släpper jag snart....................

En bild säger mer än tusen ord!

Jag har varit så jävla nere dom senaste dagarna. Men en bild fick mig att dö av skratt..
 
Denna bild är verkligen en bild som kommer förlänga livet för många av mina vänner!
För jag vet, utan att man nästan behöver säga något.. Så sitter ni o skrattar nu.. HAHAHAHA
 
 
TACK!

Ibland behöver man kämpa för att vinna!

och det är något jag måste lära mig. Vad har man att förlora..
Det är inte så att man förlorar mindre för att låta bli.. Så all in!



Undra hur det känns?

Jag undrar hur det känns att leva o förneka hela tiden även fast det finns bevis? Jag förstår inte.. Och hur i helvete ska man då förklara allt som pekar mot dom. Jag förstår inte, det är obegripligt. Det måste finnas ett slut snart, men när? Och att polisen inte gjorde något förs det kom till att det skulle visas i Stalkers är bara sjukt. Jag förstår verkligen inte att det ska behöva gå den vägen. POLISEN BORDE LYSSNA DIREKT!!!! Och jag hade gärna vilja se den andra sidan folk pratar om.. Jag läste i flashback forumet att det fanns en annan sida..

Detta är bara sjukt!

 
Jag finner inga ord, hur kan dom komma undan o hur kan dom fortsätta och även säga att dom inte gör något? Varför? Det är en ända stor gåta alltihopa. Jag vill att det slutar, jag vill att alla ska gå säkra och slippa vara oroliga för vart personer som beter sig såhär kan dyka upp.. Jag förstår ingenting och jag är helt mållös.. Jag började gråta i programmet.. Och jag står fast för det jag tycker... Jag tycker detta är sjukt och förstår verkligen inte varför ingen gör något. Och är glad att det går framåt iallafall..  O ett slut måste ju finnas.. Andreas ska inte behöva gå o vara orolig.. Han är stark som genom gått detta o ändå står kvar vid musiken. Han är så mycket bättre.. Och jag vill ge han o hans nära o kära tusen kramar! För detta är inte acceptabelt någonstans.. Det måste sluta och jag hoppas att det kommer sluta..

Jag vet inte vad jag mer ska säga än att alla borde sprida det här och har ni något ni vill anmäla som gäller Cecilia o David. Gör det, tveka inte.. Gör verkligen inte det, för ju fler anmälningar ju bättre blir det!

Kram på er alla och tack för att ni läste...

VIKTIGT!!!

Snart är det dags för avsnittet med Andreas Wistrand i Stalkers..
Ikväll är det äntligen dax att titta på tv3 på Stalkers.. Allt blir offentligt.
Jag uppmanar alla mina vänner att titta på detta och känner ni igen detta o vet vilka dom är..
Och kommer på att ni själva blivit utsatta av dom. Anmäl dom då, jag är glad att det kommer
ett program så man får se. För detta är bara så sjukt så det finns inte..

Så mina fina vänner som läser ikväll 21:00 tycker jag ni slår på tv3 o tittar på Stalkers! Om ni inte kan kommer jag länka avsnittet senare när det kommer ut..

:)

Bada är underbart.. MEN

Jag har inge tålamod att vänta på vattnet, jag kan inte ligga där i länge. Men det är så jävla underbart att bada.. När jag var liten kunde jag bada hur länge som helst, speciellt när min mamma var nere i tvättstugan (vad typ 5-6 år) Minns det så väl.. Och hon var alltid lika rädd att jag skulle somna.. Jag saknar såna saker ibland.. haha Men ikväll var det fan knäppt, jag satt på vattnet, hade inte ens kommit hälften o jag hoppade i. Lyssnade på musik som vanligt. Lyssnade på 1-2 låtar. och vattnet var klart.. 5 minuter kanske. Sen gick jag upp, jag trodde jag skulle smälla av vad tråkigt det var..

Önska jag fick tillbaka mitt bad humör o jag har ett eget badrum här hos min pappa, men där finns det bara badkar o det är värdelöst att duscha i badkar ju.. Speciellt när det inte finns drapperi.. (o det går inte ens att ha drapperi där) men men..
 
Helt ofixad, sjukt trött o dessutom var jag magsjuk..

Stolt faster!

Fick bilder skickade av min bror Fredrik's flickvän Linn!(Svägerska) Blev så glad av bilderna, min nya lilla gullegris! Ska försöka åka upp snarast o pussa på lillpojken. Så fin han är..


Så otroligt söt.. <3
<3
Och en annan bild som gjorde mig glad var denna. Snacka om syskonkärlek.. <3

Fasters stora älskling Lillian o Emilia! :)

Kanske borde tillägga att jag älskar alla mina syskonbarn o plastsyskonbarn!! Ni är fina allihoppa.. Jag älskar er,<3

MulleMeck!

Åh jag har verkligen så jävla tråkig då jag inte kan sova.. Så musik o MulleMeck spel får fördriva tiden! Orkar inte kolla film heller.. Och jag är jätte glad, eller ja!! Aja, jag ska berätta sen varför jag är glad :)

4 år och värsta dagen i mitt liv!

Hur många år det än går kommer denna dag vara den värsta dagen i mitt liv. Jag hatar denna dag, denna dag kan lika gärna få försvinna... Finns inget som påminner om glädje denna dag.. Det är fyra år sen min mamma lämna mig och det kommer göra lika ont varje gång det är fyra år.. Jag vill bara sova bort denna dag, men än sover jag inte.. Jag är vaken, för jag är pigg.. Jag är inte ledsen just nu.. Men jag vet att det kommer komma.. Jag ska fråga min låtsas pappa om han kan följa med till kyrkogården. Vill inte gå själv, jag hatar att gå själv. Men ändå vill jag gå med någon som förstår mig. Och det är han.. Mina syskon är ju i Södertälje/Stockholm så tänker inte åka dit för att få sällskap av dom.. Ryser i hela kroppen o tycker denna dag kan lämna mig... Jag minns exakt hur dagen var.. Jag minns hur jag pinades i skolan och bröt ihop när vi kollade på film. Jag fick orden upp körda i ansiktet av hem hjälpen vi hade hemma som sa: Johanna, du vet att det är nära nu. Det kan även ta månader.. Men nu är det illa... Jag grät hela vägen till skolan och jag visste inte alls vart jag skulle ta vägen. Satt mig i klassrummet o vi kollade på en film som handlade om döden. Minns inte exakt filmen, Romeo o Juliet tror jag eller något. Och jag grät o ville gå hem. Ringde min bror Magnus o han var på väg.. Jag blir ledsen när jag skriver, men ändå så blir jag glad...

Och folk säger: Jag skulle aldrig kunna leva utan min mamma/pappa? Och folk frågar hur jag klarar det..
Jag har världens bästa syskon, jag har världens bästa svägerskor, fd svägerskor, syskonbarn, låtsas pappa och framförallt vänner..(självklart resten av familjen) Dom ställer upp.. Och sist men inte minst, jag har världens bästa mamma som vakar över mig..
Jag kan stå på mina egna ben, men även jag blir svag o faller.. Jag kan skratta bort tårarna och jag kan hålla dom inne fast jag bara vill släppa på dom.. Jag hatar att gråta framför folk.. Jag stänger in mig själv när jag blir ledsen o gråter. Jag sitter med musiken på högsta volym och bara skriver.. Man får kämpa vidare för ens förälder eller vem det nu som gått bort.. Jag kämpar för min mamma, för jag vet mycket väl att hon vill att jag mår bra och har ett toppen liv.. Även om jag söker svar från henne så vet jag själv vad svaret skulle vara.. Jag har så mycket styrka tack vare min mamma och hon var verkligen världens starkaste. Hon kämpade för min skull, hon ville ju inte lämna oss.. Jag vet hur förkrossad hon var att min bror var borta och jag hör fortfarande hennes mening: jag kommer lämna dig när Fredrik kommer hem.. Hon väntade på att han skulle komma hem.. För hon visste att han var min största trygghet här i livet.

Jag kämpar och jag lovar. Dagen du som läser detta förlorar någon nära, tro på dig själv. Och kämpa för din förälder. Dom vill att du ska må bra, lev för din mamma/pappa! Precis som jag gör för min mamma!!!


Jag fick ett brev från en dagisfröken jag hade när jag var liten.. Hittade brevet nydligen.. Och gråter lika mycket varje gång jag läser det..


Jag kan tala om, handen på hjärtat.. Det finns hemska dagar, det finns dagar då jag önska att jag var död.. Men jag står här idag.. Jag kämpar varje dag som går och jag är ledsen varje dag.. Men jag håller allt inom mig. Kommer alltid gå upp o ner o just nu dalar det neråt med en hejdundrande fart...


Varför fanns denna dag o varför finns denna dag? O mamma, varför lämnade du mig??

Jag älskar och saknar dig mest i hela mitt hjärta. Du är och kommer alltid att vara den bästa förebilden som finns!! Din styrka, ditt mod och din glädje. Den vill jag ha av dig, jag vill vara precis som du var! För du är/var den bästa vännen till många!! Vi älskar och saknar dig och tack för allt... Fyra år utan dig och fler kommer det bli. Men vi ses i framtiden och då ska jag aldrig släppa dig!!
Min första stund tillsammans med min mamma utanför magen! <3
Jag älskar dig mer än allting!!

Faster igen!

Stort grattis till min bror Fredrik o Linn till eran son som kom idag! Så sjukt kul, även fast jag knappt träffar barnen där så är jag jätte glad. Ska bli jätte kul o få träffa han i framtiden! O hoppas han inte hinner växa allt för fort. :) Blev jätte glad när min bror ringde o berätta, även om jag visste det innan..

Men stort grattis till dom o lilla pojken. :)

GRATTIS!

<3


Blandade bilder som säger mer än tusen ord!

Herrljunga över jul?

Det finns en vänskap som aldrig kommer dö ut. Spelar ingen roll hur många dagar/månader det går utan att vi pratar. Ändå är det nog den ärligaste människan o den bästa vännen jag haft.. Vi är nog dom som haft dom mest töntiga bråken i en vänskap och även dumma. Men ändå har vi hittat tillbaka till varandra. Jag älskar min lilla Lule! Hon är så otrolig o även mamma till lilla Charlie! Jag är glad att jag fått henne som vän..

Och idag pratade vi lite smått o hon frågade om jag ville komma över jul. Hon är den människan som åkte ända från HERRLJUNGA när begravningen var, hon var den som fanns där hela tiden.. O även om det går så lång tid mellan våra prat så känns det som om vi pratar varje dag..
En vänskap jag aldrig kommer glömma, minnen är svaga, men dom finns ändå där!


Det är en sak som värmer mig o det är att hon faktiskt blivit mamma. Och jag är säker på att hon är en toppen mamma. O snart ska jag äntligen få se lilla pojken. Eller ja, nu är han ju stor pojke! Sötnosen, <3
 

Galna stunder tillsammans med dig!! Är glad att så mycket finns kvar ändå. <3
JAGÄLSKARDIG Lule, <3

Stalkers på tv3!

Nu är det en vecka kvar, Det kommer handla om Andreas Wistrand o det ska bli så jävla skönt att allt kommer ut offentligt.. Det är verkligen idiotiskt det som hållt på o varit!! Det ska bli skönt o snart får ni ALLA veta det... Underbart men helt sjukt hur man kan förstöra så mycket för en människa. Andreas Wistrand är en sån kanon människa o ingen är värd detta som händer.. IDIOTER! Vad finns det att säga, för mig är det över.. Det har gått bra tid sen det hände sist. o jag är glad, jag hoppas även det är över för Andreas Wistrand, Michael Mårtensson o alla deras nära o kära!!
 
 
 
Fortsättning kommer nästa vecka, kolla på tv 3, 21:00 Onsdagen den 28 november!!
 

Dansbandet BlackJack sjönk i mina ögon totalt!!!

Jag har länge velat slänga ut detta o nu kommer det.. Kort o gott...... :(

Sen jag såg filmen BlackJack så har jag ALLTID velat träffa dom.. Dom råkade spela samtidigt som ett annat band jag o Ullis åkte på.. Jag var jätte glad o skojade glatt om att jag varit kär i sångaren.. Jag var självklart det när jag var liten.. Vem var inte lixom? Han var ju sjuukt snygg.. Så möter vi han i korridoren på Cinderella, Ullis skojar glatt med han att jag varit kär i han osv.. Vi låtsas inte känna igen honom. Men det gör man ju? Han pratar tillbaka o är glad o trevlig.. Kvällen går o han blir bara otrevligare o otrevligare.. Jag råkar gå förbi hytten deras o höra vad dom säger.. Eller ja, Tony eller vad han heter.. Min bild av honom var som att han skulle vara jätte trevlig o snäll osv.. Men att höra att han står o pratar om en o allt.. Jag blir mer o mer besviken.. Dom säger åt mig att jag inte får vara inne i Sunken, fast mina vänner är där inne.. Han är allmänt otrevlig o jag är så jävla besviken.. Först stå o var trevlig o skoja om allting med både mig o Ullis till att stå o snacka skit om en med öppen dörr.. När man går förbi smäller dom igen dörren... Där förstördes min bild av mina idoler när jag var liten. Det roliga var att dom andra var hur trevliga som helst o sa hej osv.. Men när han var i närvaron hälsade dom inte.. 

Jag tycker det är jätte tråkigt och sen stå o säga åt mig att jag inte får vara på vissa ställen fast jag fått ett kort? Jag åker Cinderella mer än vad BlackJack gör.. Jag tycker dom är jätte bra, men dom blev inte trevligare. Det varade i två dagar o vi bodde grannar.. TYVÄRR!!!!

Roliga var att andra dagen var väl lite bättre, men sen kom det tillbaka..

Jag klarar inte ens av att lyssna på musiken längre knappt, det är inte alls samma glädje längre. Vad hände med filmen man såg? Vad hände med glädjen man fick. Den försvann, BlackJack är en skiva som går VARM när jag lagar mat. Deras låtar är guld o jag blir alltid lika glad. Men sen jag åkte denna kryssning har bilden försvunnit snabbare än snabbast.. Jag är besviken och dom är säkert hur trevliga som helst mot alla.. Men fan inte den gången.. Mina ord, min blogg o jag väljer precis vad jag skriver!!

Ny blogg att följa!

Jag har fått en ny blogg att följa, så jag tycker ni också ska göra det. Dock har han bara skrivit ett inlägg, men han har ju just börjat.. Jag pratar inte om någon annan än världens bästa Michael Puff Mårtensson! :D oh nej han heter INTE puff i andra namn. Men alla känner igen han som puff som läser min blogg.. och alla som jag pratar om han med.. För han är ingen annan än Puff för mig! :)

KLICKAhäääääär hittar du hans blogg eller så hittar du den http://metrobloggen.se/highlightsmicke/
 
Den kommer nog bli hur kul som helst o läsa. Jag älskar att läsa bloggar, har blivit helt såld. Kan vara vaken hur sent som helst o bara läsa. Och missar jag en dag bloggande så blir jag nästan ledsen.. haha

Men gå in o önska han välkommen till bloggvärlden!!
 
 
Puss på världens bästa Puff, <3
 
jagälskardig

Vad har hänt?

Ja det var ett litet tag sen jag skrev senast. Vad har hänt senaste tiden. Det bästa var nog att träffa Patrik, min lilla mupp. Eller nä, förlåt Patrik. Men det bästa har nog varit att Bella fått sin son äntligen. Så otroligt mysigt, inatt blir den en vecka. Och när jag fick reda på det var jag på båten. Åkte dels för att lämna en present till P.. :) Så hade massa mys, satt o pratade om massor.. Och berättade en sak för han så tror han tycket sämre om mig nu.. Mohaha, jag är en elak människa! ;) Men hade jätte roligt.. :) Fick grym massage av två underbara människor också. :)

Sen har jag äntligen börjat med körkort, eller ja. Vi väntar på tillståndet. Var på körskolan o gjorde handledarkurs.. Så nu går det åt rätt håll iallafall. Så snart är det bara tuta o köra.. Så ber alla hålla koll på min blogg eller min facebook, så ni vet när ni INTE ska gå ut.. hahahaha

Blev kryssning i söndags igen också, då med massa underbara människor.. Innan jag gick på Cinderella träffade jag världens bästa pojkar i Highlights.. Mötte puff utanför när jag tänkte gå till slussen. Så bad han snällt att be dom andra komma. Så fick prata lite med underbara Rickard o Chrille. Sen var någon annan där, jag TROR det var Anders(?) Men inte alls säker om jag ska säga så.. haha noll koll på människor jag inte ens träffat.. Men man kunde inte bli gladare än gladast av att få några minuter av dom.. Men jag åkte tyvärr Cinderella o hade det minst lika bra där, fast vem vill inte umgås med Highlights när det egentligen går.. Det var Framed och Date som spelade. Framed var jätte trevliga människor. Tror jag inte sett dom förut.. Men hade verkligen super mys.. Umgicks med Marre, Micha, Tina, Ullis o Annika.. Fast hängde nog mest med en annan person som var ombord. Tyvärr var inte världens bästa Patrik ombord som man hade längtat efter att träffa ännu mer. Jag blev verkligen sjukt ledsen när dom sa att han var hemma... Fast Bohman jobbade o var lika underbart gullig som vanlig (på hans sett.. Elak) Fast hans elakhet mot mig är mer än okej.. Alltså, skulle han vara snäll, så skulle jag bli ledsen. För då är inte det lika kul.. Han är verkligen en härlig liten mupp.. Tittade massor på tv o sov.. Frukosten gick inte alls ner i magen fast jag var så jävla hungrig..

Sen åkte jag vikingbussen hem o somnade typ direkt. Åt pizza o sen sov jag vid 20.. Vaknade 11 dagen efter.. SKÖÖÖÖNT!!! Träffade Bellis o hennes lilla bebis idag.. Så otroligt mysigt..

Det är väl det som hänt, har jag missat något ,SYYYND! För jag kommer inte på något mer att skriva..


PUSSSSSS ; - <3

I will try to fix you!


When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And I...

Tears stream down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
 
 

När hela världen förändras!

Fan det är halt ute och jag vill ju komma igång med träningen igen. Fast att gå ut o springa på kvällen är vidrigt.. Super mörkt o kallt.. O dessutom jätte halt.. :( Tråkigt men sant, får hitta något annat sett att träna på.. Tips?

Jag vill ha tips på allt.. Nyttigmat osv!! För nu ska jag komma igång med allt.. Finns inget onyttigt hemma. Jo, pepparkakor.. usch vad pepparkakor det finns! Fast det är ju gott. Sen speciella tillfällen kommer jag vara onyttig!!!! ;) Är sjukt sugen på subway eller ja stuvade makaroner o köttbullar!! För jag började prata om det..

Men idag blir det lax o sallad.. Enkelt o tråkigt.. haha vart sugen på lax för några dagar sen, så är väl tvungen att äta det man är sugen på.. ;) haha

Nej nu ska jag äta upp keson o frysta bären o göra något nyttigt av dagen!! Städa, sola o plugga!! :)

PUSSAR ;- <3

Mat och sömn!

Denna dag har varit helt störd.. Somnade vid 4-5 imorse.. Minns inte när jag vaknade.. Och då åt jag keso o frysta bär. Sen satt jag på en film o somnade om IGEN.. Och sov till 17.. Och är redan trött igen, orkade gå till affären iallefall. Höll på att halka o slå ihjäl mig. Var svin halt o mörkt ute.. När jag kom hem kände jag att jag inte orkade laga mat, så tog ett glas citronvatten. Och blev jätte jätte hungrig.. Så gick ner o stekte ägg o bacon. Detta är min dag idag..

Jag måste komma igång med mat, sömn o träningen nu!! Men inte på hugget alls just nu då jag har världens mensvärk. Fast den är snart borta.. Så då får jag börja med det.. Imorgon tänker jag faktiskt dra o sola, behöver sol.. Var så extremt tråkigt väder idag. :( Det är ju även Fredag imorgon. Inte allt något planerat. Får väl ta en plugghelg denna helg o plugga körkort.. Kanske flirta lite med min pappa o köra lite på stora parkeringen!?!?


Nej, nu är jag jätte jätte trött.. Ska ta ett bad med tända ljus. Dock blir jag väl rastlös lika fort som jag lägger mig ner..


PUSS

Jag står inte ut en sekund till snart!

Jag plockade lite i mitt rum och hittade bilder och även en skiva som min ena bror sjunger på. Fan jag saknar att vara liten, jag saknar då allting var bra. Min mamma levde och jag hade även mina syskon i mitt liv.. Jag gråter och jag saknar allt. Jag vill ha tillbaka glädjen som delades varje gång. Varje gång jag träffar mina syskon är det glädje ända ut i finger toppen.. Men varje dag är en kamp o det kommer det alltid att vara.. Jag sa till min bror Magnus att det var en hemsk känsla att gå till minneslunden när jag var där.. Att jag hoppas att den känslan en dag kommer försvinna.. Han tittade in i mina ögon och sa: tyvärr kommer den aldrig att försvinna.. Varje dag utan mina syskon o även min mamma är en ända stor saknad. Jag önskar att jag kunde träffa dom varje dag o ha glädje runt mig..

Men det är inte som när man var liten, och det kommer aldrig bli det.. Jag tänker alltid på min familj o hur allt var förut innan man blev stor.. Hur perfekt allting var.. Och allting jag gjorde med min mamma.. Jag bråkade med henne dag in o dag ut.. Och att få höra att jag varit elak mot min mamma gör mig ledsen.. Även om jag var så liten som jag var.. Vissa dagar är en stor jävla dröm, en hemsk marddröm som inte ens borde få finnas.. Jag fattar ingenting, varför ska man behöva förlora sina föräldrar? Varför kan inte allt vara för evigt.. Eller iallefall finnas ett liv efter det livet man lever nu så man kan träffa sina nära o kära man förlorat en gång...


Jag HATAR cancer.. Det är nog den vidrigaste sjukdommen som finns för mig. Och det är bara för att den dödade min mamma, den dödar många här i världen.. Och jag vill inget annat än att få bort den....

Nu kom en käftsmäll mot mig för att jag satt o tittade på bilder.. Vid min säng sitter även bilder på min mamma.. Men dom gör mig inte ledsen längre, dom gör mig glad. Men nya bilder på min mamma eller mina syskon får mig att gråta, jag står verkligen inte ut.... Jag hatar denna känsla o jag hatar denna saknad. Men den kommer vara som borta igen när jag vaknar.. 

 

Jag älskar er, mina bästa syskon. Mer än någonting annat, Magnus, Michael o Fredrik! <3
Och jag saknar dig mer än någonting annat Carina Mamma Walldén. Du är den absolut bästa mamman och jag älskar dig mest av hela mitt hjärta!




Kööörkooort!!!

Ett steg närmre.. Nu har jag fått igång allting o skickat iväg papper o även betalat. Och det blir körskola den 15 Nov! :) Skulle på kryssning, men vafan.. Körkort är bättre, då kan jag åka vart fan som helst när jag vill! :D Jag kan åka till Trollhättan, jag kan åka till Herrljunga, Göteborg, Malmö, Sundsvall, ja vart fan som helst! så jävla kul.. Dock behöver jag en bil, men det snor man nog till sig lätt när man behöver! ;) Och det kan bli dans vart som helst när som helst.. Mer Highlights än vad det varit senaste tiden.. LYCKA!!!!!

Tråkigaste med detta är att jag missar en viss person på båten, men den personen får jag väl träffa någon annan dag.. :) o ge presenten.

Åh jag är så glad o lycklig..

Nu blir det läsa boken o lyssna på Tobbe.S! bästbästbäst

Vad fan hände lixom??

HAHAHAHHAHAA gick inte att lägga ut på facebook.. Så fick lägga ut det här istället..
Jag lyckas fan med allt........

Besatt!

Jag är verkligen besatt i onyttigheter! Fast nu när jag kan laga mat hur lätt som helst o gå ut på promenader/springa så blir allt lättare! Nu ska jag bli nyttig under tiden jag är på "semester".. Blir onyttig då o då. Men ska bli nyttigare o nyttigare! Just nu har jag vidriga veckan, så då orkar jag inte vara nyttig. Och känns som om jag håller på att bli sjuk.. :( buhu!!!
Imorgon ska jag laga maten och det blir kött o .... sallad kanske! Övermorgon tänkte jag fan göra plankstek. Såg så gott ut när jag såg bild på de.. Åh jag bara älskar att laga mat! men sjukt tråkigt att göra det själv... :/ Säger godnatt o bloggar mer imorgon!

K-Ä-R-L-E-K

Titta hit!!

Jag har ingenting och göra, så jag kollade igenom Maria's bdb för att fördriva tiden. Oj vad jag har skrattat. Alltså, vilka bilder det finns.. Jag dog av garv när jag såg vissa bilder.. Fan va snygg man var.. (NOT) Vissa stunder saknar man mer än andra och vissa gör än gladare.. Man kan fan inte annat än att få sig ett litet leende iallefall...

Hur kul är inte dessa bilder, Jag älskar bilden på oss o Karlsson. Jag älskar dagen i Sandviken.. Åh jag kan fan inte låta bli att skratta åt bilden på Maria o Anders. Det var så kul.. HAHAH

Lite ego måste man ju vara.. Full o glad på en Birka kryssning, glad för att Peter Svensson kom in på scenen o räddade kvällen. (Vi trodde inte han var med den dagen) Att stå på alla fyra inne i Chrilles hytt när dom skriver låtlista.. Och alla andra tusen bus man gjorde i hytterna när inga var där inne... Kvällen med Highlights o vi skulle spela in ljudet.. Usch, full o hålla koll på en sak som var värd 10.000 kr!! ojojoj.. Att dom litatde på en, men fixade det galant.. Kan inte annat än att sakna dagarna...


HAHHAAHHA En bild på när man ligger mellan benen på någon o han fotograferar själv.. Sitta på bussen och prata med en tavla o hela bussen tror att jag är hög.. Cinderella kryssningar o in i skåpet.. Glädje på hög nivå!!

HAHAHAHA fulla o glada är vi alltid.. Nattamat i hytten av människor.. :) Det är minnen överallt och gamla bilder är det bästa som finns, även nya såklart..

HAHA ja, jag skulle bara bjuda på lite bilder jag hitta på hennes BDB!! Det är alltid kul... :D HAHAHA
 
Puss o kram på er , o stor puss till MARIA!!

Mys helg! <3

Fredagen började med att jag jobbade. Gick upp 4 för att ta mig till jobbet.. Höll på att dö, dessutom gick jag från min bror till Östertälje på morgonen i ösregn för att vakna till.. På kvällen bestämde jag o Linda helt spontant att åka på Dreams.. Ja jag orkar fan inte kommentera det, det var jätte kul. :) Träffa Niklas o Mattias igen! o framförallt LINDA! :D <3

Lördagen gick jag o Jenniefer till minneslunden för att tända ljus till mamma o mormor.. Höll på att gråta ihjäl mig när vi var där, så satt blommorna i vattnet o tände ljuset sen sa jag till Jenniefer att nu går vi.. Åkte till Marre, förseningar i pendeltågen som vanligt. Sjuuukt irriterande eftersom vi skulle fira Theo. Men tillslut kom vi fram till Ropsten där vi blev hämtade. Såg även Ola Rapace så jag höll på att dö. Satt bara o glodde på han. Fast han stirrade först på oss för vi satt o asgarvade o höll på att fjanta oss.. Ett litet leende. Var helt skakis när jag såg att det var han. Tänkte fan vilken snygging först.. ååååh han är såååå SNYGG!!! Hade super mysigt hos Marre, så otroligt go tjej. och fint i lägenheten o allt.. Ska lätt hälsa på oftare. och en så underbar familj har hon med!! :D Sen skulle dom dra iväg o vi åkte till Linn o Nikki! :) Så sjukt mysigt där jämt o bara älskar att umgås med dom. Helt störd brud den där Linn ;) Ni skulle älska henne om ni träffade henne.. Sån tur har jag ;) Vi tittade på film o åt pepparkakor. Mös i soffan.. Så jävla sjukt sätt att vakna på, men det tänker jag inte skirva ut här.. ;) Jenniefer läste bok för Nikki sen när det var sovdags..

Söndagen bestog av pizza mys o hårklippning.. :D Tack för det, behövdes att någon vettig människa man litar på klippte... När vi skulle hem var först det strul med tunnelbanan o sen pendeltåget. Tog nästan 3 timmar att komma hem.. Sjukt irriterande.. Var så arg o har världens mensvärk.. Blir arg för allt.. Fast skrattade när min bror hämta oss då han hade pruttat i bilen så att man fick världens smäll när man hoppade in.. HAHAHHAA fyfan!!

Aja, imorgon drar jag till Västerås/Surahammar för att ta det lugnt o träffa bästa Bella, Hannele o hoppas på Maritha o hennes underbara barn! <3 O att Bella får sin son nu när jag är i Surahammar.. Och jag hoppas fan att ett annat litet pucko har tid att träffas! Dock bor personen inte i Västerås.. Men jag kan fan ta mig vart som helst hur som helst o vara vad som helst för att träffa denna människa.. Som sagt, kan vara en bonde för dig om det skulle vara så!! ;) HAHAHA


Nej, vilket inlägg.. Bjuder på en så otroligt söt bild på mina små hjärtan som jag älskar! <3 <3 <3<3


Jenniefer läste för Nikki många gånger!! Så söta, <3

RSS 2.0