Jag har ju glömt!

HHAHAHA världens snyggaste bild har jag glömt lägga ut här.. Det är så otroligt roligt och jag älskar att få såna relationer med folk.. "Syskonrelationen" haha det är så mysigt.. Puss på alla som jag har haft den med och har! Och när det händer saknar jag Andras Wistrand jätte mycket!! Det var hos han alla "bråk" började!


Och alla som klagar, detta är inget seriöst bråk. För då skulle varken han eller jag garva ihjäl oss efter detta. Det är bara kul att få bildbevis osv.. Jag gillar det och hämden är ljuv nästa gång! ;) haha som en liten extra bror! ;)

Förlåt!

Men efter denna film fick jag bara ett ryck och mailade en person! Jag Vad vet jag, men jag var tvungen att bara skriva en mening.. Eller ja ett litet sms! Usch, jag har så ont i magen. Tårarna rinner och jag får panik. Jag vill bara springa ut och skrika.. Sätta mig på en bänk och bara gråta ut, men jag är för det första mörkrädd, jag skulle frysa ihjäl och jag kan inte gråta mer just nu.. Huvudvärk upp till öronen.. Idag är det mammas 3 års dag. Jag fick ryck och kollade på Allt för min syster. Jag är så känslig när det handlar om döden i filmer.. När jag mådde dåligt och var i Linköping tvingade jag Linda att sätta på filmer man kunde gråta till så jag fick gråta ut.. Dock ringde en person mitt i allt och jag fick en klump i magen men blev så glad! En person som alltid är så jävla bra.. Men inte mådde jag bättre för det länge.. Men jag står på benen och förlåt till alla som fått negativa mail och deppiga grejer av mig.. 

Jag är jag och jag kommer alltid att gå upp och ner i mitt humör o allting! För jag kommer aldrig att bli hel igen, <3 


Jag och sorliga filmer hör ihop, för då kan jag gråta utan att skämas.. Eftersom det är töntigt att gråta!!!!!! (inget jag sagt, utan min storebror och det satte spår.. Så nu har jag svårt att gråta offentligt om det inte bryter ut helt)



25/11-11

Idag är det en dag jag bara önska inte fanns.. En dag jag kunde lägga mig under täcket och vara helt själv o bara gråta.. Men nej, jag tänker inte det.. Jag är stark, jag ska visa att jag klarar detta.. Mamma jag saknar dig, idag är det 3 år sen du lämnade oss.. Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. Jag vill bara lägga mig ner och skrika och hoppas på att du kommer och tar min hand.. Att du säger: Allting är bra, jag är här.. 

Jag vill leva med dig mamma, men jag får vänta! Jag hoppas och kommer alltid tro att när jag dör ses vi äntligen igen.. Varje gång jag är nere och ledsen önskar jag att du fanns här.. Jag vet exakt vad du hade bett mig göra... Du hade aldrig låtit mig stå såhär och må såhär! Jag har ingen, eller jo jag har en. Du skulle älska den personen.. (Nämner inga namn) Visst jag har flera, men jag har insett att man inte kan lita på någon nästan.. Om min mamma hade varit i liv, hade jag haft kontakt med min familj då? Hade jag pratat med mina syskon.. Det känns som om jag förlorar alla i min familj sakta men säkert. Det är tråkigt att tänka så, men det är sant!! 

Idag är det tre år, idag tänker jag fan ta mig till en jävla kyrkogård SJÄLV! För jag vill inte att någon ska se när jag gråter, för jag är inte torr i ett öga när jag åker till kyrkogårdar. Jag hatar stället, men jag älskar min mamma! Tyvärr är hon i minneslunden och jag önska personligen att hon hade haft en egen grav. Det är med personligt.. Jag blir ledsen när ingen vill prata med mig om det, när alla skojar bort så fort jag nämner mammas namn.. 

Men det är smällar man får ta, idag är det tänka på mamma dagen! 3år utan världens bästaste människa! 

JAG ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA CARINA WALLDÈN! <3


Du är världens finaste ängel, ta hand om alla där uppe! Och jag hoppas att din mamma äntligen är med dig! <3 

Fast du ville ju ner o ha rock'n'roll med djävulen! Så, någonstans är du! <3

H som i Hallunda och Highlights!

Jag tog mig till Hallunda för att lyssna på Highlights för en vecka sen.. Hade huvudvärk så jag trodde jag skulle kräkas.. Men jag kämpade mig dit med många motgångar! Först den otroligt sega resan ut till Hallunda, sen träffade jag på 4 icke svenska människor som började hålla på och skulle kramas o taffsa.. Gick mot stället för att se om jag såg någon.. Första jag såg var apan(Johan Elander) Spelningen börjar och det var dax att lyssna och bara njuta.. 

Jag blir aldrig besviken på att träffa och lyssna på killarna.. Deras glädje och deras kontakt. Dom är inte lik något annat band.. Jag läste att folk kallat dom fjortisar på deras första spelning.. När jag läste det satt jag och kollade på deras första spelningar.. Om detta är första spelningen och "fjortisar", så vad fan kalla dom deras första spelning då? Dom var otroliga första gångerna, det klickade redan då.. Och dom blir fortfarande bara bättre och bättre, det ser man på alla inspelningar jag har.. Jag är stolt över dom och dom gjorde riktigt bra ifrån sig.. I pausen pratade jag lite med Micke, Världens bästa person som alltid finns och lyssnar.. Sen kramades man med apan.. Sen var pausen slut och dom spelade. Jag mådde jätte dåligt och hade grym huvudvärk. Men Johan bad mig dricka vatten och det hjälpte varje gång jag drack, men när jag sluta dricka fick jag ont igen.. Träffade många fina människor där, Tina, Ullis, Michaela osv.. Det var super kul! Sen efter spelningen var jag kvar tills bussen åkte.. Mys killar, dom är helt störda ibland.. Så rolig humor och man har alltid kul... Kramades tusen gånger om och sen fick jag börja gå... 

Vad som händer på spelningarna stannar på spelningarna! ;) mohahaha inte för att något speciellt hände, men lättare att skriva så än att skriva ut VARJE grej.. :) 

Denna kväll får 4 av 5 stjärnor.. Och det var inget mot killarna, det var för min huvudvärk och långa resan och allt sånt.. Om vi ska ta killarna får dom 6 av 5 :) Dom är alltid bättre än vad man får vara! :) Spelglädje till tusen, aldrig sätt Highlights så glada som dom är nu! :)


PUSS PÅ ALLA, jag har ingen ork att blogga om allt.. Men det var LITE om fredagen med Highlights.. Och får väl se om man åker på en spelning i helgen! Finns mycket som lockar! <3


fina bussen , :)

25/8-09 ett gammalt inlägg!

Det datumet skrev jag det här som kommer under:

jag hatar att jag inte kan sova! alltid alltid alltid.. nätterna hos pappa är dom värsta, eller ja.. det kan tom vara på dagarna.. tårarna rinner, då kommer verkligen känslan, nu är mamma borta! i hate this! Fuck you, alla säger verkligen " finns där, du är så stark" m.m.. bullshit känner du mig? vet du hur det känns att mista en förälder? vet du hur det är att bli ner trykt av sin pappa? att inte kunna lita på någon till 100% ? jag har ingen jag kan lita på till 100%.. Okej, jag har Rickard Walldén, vi ligger och snackar om allting varje natt, hjälper det? förstår han mig verkligen? nej han gör inte det.. Ingen kan förstå mig helt.. jag har ingen styrka att förklara hur jag verkligen mår, i stort sätt är allting påväg mot ett slut! Att man är såhär ung och ska lida igenom smärtan, att mista någon! fuck it. jag hatar det verkligen, jag kan inte beskriva hur mycket allting svider i mig. Hur glad jag än verkar vara mot er på msn, så är jag inte alltid glad.. Men jag har ingen styrka att tala ut helt, jag har aldrig haft det!

jag är dålig på att tala ut om saker och ting.. Inte ens min kurator vet allt, ingen vet allt om mig! det är nog det som gör att jag mår som jag gör.. Ni tror att jag berättar allt, men jag gör inte det.. Jag berätta allting för min mamma vad som hände, har jag henne här nu? nej, vi pratade om allting, även om jag hatade dina svar.. Så visste jag att du alltid fanns där.. Att inte kunna lita, eller att kunna prata med någon svider i mig! Jag vill ha någon här, hos mig jag kan prata med! som jag kan ringa och säga vad jag vill! Men oftast blir det att jag skämtar bort allt än att pratar ut om något.. Jag är inte stark, tro mig.. Även om jag verkar "stark" så är jag inte det.. Mitt hjärta har brustit, jag visar er alla glädjen, jag skrattar och är glad! Men inom mig faller jag sakta men säkert.. Jag har inte velat göra någonting egentligen, men styrkan jag får av visa människor gör så jag orkar! så jag vill fortsätta.. men allt är snart över, jag är ledsen.. men jag får verkligen inte ut allt jag vill ha ut, säga mina tankar och allting! Det svider i mitt hjärta att inte räcka till! Men jag är ledsen, om jag verkligen ska palla måste jag bygga upp min styrka! Jag har berättat om min pappa & "pappa" för några.. Men jag vet inte om alla förstår, det är lättare sagt än gjort! Kan man berätta allting för någon?

jag vill att allt ska vara som förut, jag vill inte bo i surahammar hos min pappa! jag vill inte att min bror ska eventuellt flytta tillbaka till usa, jag vill inte att alla ska vara ledsna och allting. jag vill ha alla roliga minnen tillbaka, jag vill inte vara osams med någon... Jag vill bo i Västerås med min mamma.. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka mamma, eller iallefall få en sista kram! Varje jävla natt ligger jag i sängen och mina tårar rinner.. Varför? jag vill ju inte, jag försöker tänka på glada minnen, det hjälper inte! ingenting får mig helt glad, jag kan vara glad ett litet tag.. men sen så faller tårarna igen! jag saknar dig mamma!! kan jag visa dig, kan jag prata med dig, kan jag få svar? det sägs att du är med mig? men varför känner jag dig inte? varför ser jag dig inte? vart är mina svar? jag har så många frågor utan svar.. Hade det varit jobbigt om vi alla satt inne hos mamma? om hon inte hade fått all morfin hon fick, hade hon levt nu? om jag hade varit en bättre flicka och lyssnat, inte bråkat så mycket och hjälpt till? hade det varit någon skillnad?

Ni ber mig göra saker jag tycker om, jag gör det! Ni ber mig sköta skolan, jag försöker! Ni ber mig prata med er om det är nått.. Jag kan inte det svider, jag kan inte förklara. jag kan inte skriva! finns inga ord.. jag bryter ihop, jag faller.. jag hittar inte ut från min smärta! Tiden läker alla sår? fuck it, tiden kommer inte läka mitt sår utav att mamma försvann! Inget kommer kunna fylla det hålet jag fick när hon lämna mig! Jag har min lycka och min energi! men det räcker inte alltid, det räcker inte på kvällarna! jag älskar dig mamma!! jag kämpar för dig, jag ska vara lika stark som du var i alla år genom tiden du hade cancer! Du kämpade för min skull, och nu ska jag kämpa för din skull! Mamma, vila i frid! Vi ses i himmelen älsklings mamma! du är världens bästa! allt är inte alltid lätt, men måste det vara så svårt? Folk säger att dom önska att dom va barn igen? jag gör det till visa stunder, men inte dom stunderna då min pappa spottade elaka kommenterar till mig! okej, jag är inte perfekt, vem fan är det? och att höra att man är världens fulaste unge i många år är hemskt! att ens pappa säger att det ska bli skönt att man fyller 18år, för att äntligen få slippa bry sig!!! är det okej? Min mamma skulle aldrig ens komma på en sådan kommentar, hon sa aldrig något elakt mot mig för att trycka ner mig! Hon har sagt en gång åt mig "dra åt helvete m.m" det va jag värd.. Spö ner mig, polisen ringde hem och hon fick hämta mig på stan..

Roligt? nej, jag ångrar mig så sjukt mycket.. Men en sak, hon fick vara med om min första fylla innan hon lämnade oss! Hon hann och vara med om mycket med mig och det är jag glad för! Hon planerade min 18 års dag så bra, min student och allting! Hon hjälpte mig, och hon fattade! Vafan gör min pappa? när jag är borta så ringer han inte ens! när jag ringer blir han oftast sur och säger "varför ringer du så sällan?" Men fuck you, är det så svårt att ringa sin dotter och fråga hur det är med henne? fråga vart hon är? du vet inte vart eller vad jag har gjort i sommar.. Du vet inte om jag har mått bra eller någonting.. Fick 100kr av dig på HELA sommaren.. Vad skulle jag göra för den? jo fylla på mobilen så jag kunde ringa dig.. Vad skulle jag äta? vad ksulle jag leva på? Inte ett jävla skit fick jag av dig.. Du bryr dig inte ens nu om mig, fast du visar alla andra att du bryr dig! du försöker hålla allting hemligt.. Men jag är less på det, jag är inte tyst.. Jag ska visa världen att du även kan vara hemsk och inte "snäll" som du verkar vara mot mig.. Väx upp pappa, du är inte ett dugg cool! Du är en stor jävla helvetes skithög i mina ögon. jag ser inte upp till dig, jag gör inte det! Jag ser upp till min mamma, dig ser jag fan ner på pappa! FUCK YOU! jag hatar att jag behöver säga det... Men hellre att vara liten och bo här, än att vara äldre och verkligen förstå vad du nu menar.. Dit skitsnack, är ett stort skämt! Men det sårar ändå!¨

.. jag önska att allting va bra

Jag vet inte hur många som läste allting, men jag läste igenom det! Jag gråter, för jag tänker tillbaka hur jag mådde då.. Jag mådde dåligt och jag får ont i mig själv.. Jag blir ledsen och jag är ledsen.. Mitt liv kommer aldrig bli perfekt... 


JAG SAKNAR DIG MAMMA! :'( du är verkligen allt jag ber om, för du hade hjälpt mig genom allting! <3

hej!!

Jag är så otroligt trött på alla dessa jävla människor som hela tiden vill förstöra.. Som vill trycka ner o hela tiden vara falska.. Skärpning, nu får vi alla ge oss.. Jag själv har ingen lust att ens förklara vem det handlar om.. Vet du inte synd för dig!!! Men du kan faktiskt skärpa dig o sluta vara såhär.. Det är andra dagen i rad jag bara vill spy på dig... du gör mig ledsen o jag tål inte just nu dig!!!!! Du var en gång något stort o mycket.. nu är du mindre än en myra och absolut ingenting!! Du ljuger så jävla dåligt och borde själv fatta att allt kommer fram!!!!!!!!!!! Tack o hej, våran vänskap är nog svår att rädda!! Du lär märka, för det blir inge mer puttianuttigull i vårat prat.. du är en vanlig människa.. precis som alla andra!! Inga mera hemligheter..... Jag ska hålla allt inom mig o behandla alla lika!!

Fredagen i ord!

Gårdagen började med att jag tog tåget till Linköping för att spendera min tid här hela helgen.. Jag hoppade på 12.21 tåget, skulle tagit 12.51 tåget.. JAG SKULLE HA GJORT DET!! Micke var ju på tåget bakom. Jävla åsnor.. mohaahhaha men aja.. Jag kom till Linköping o vi åkte till systemet, handlade en flaska ...... och sen willys för att handla ...... o dricka lite för att hålla tempraturen uppe.. Vi åkte till K&K huset för att hälsa på Highlights lite smått.. Även C var med! Skit kul att träffa alla.. Dom höll på att fixa, sen när allt var klart drog vi och åt, sen till Lollo.. Jag o Linda bara.. Killarna höll på med sitt..  ( Vi kom inte in på spelningen för det var för fina människor och bokat..) Så vi hängde på Harrys där Bengt var Dj.. Super coolt att se Daniel från skilda världar.. Vid 1 drog vi tillbaka till Highlights ett tag o umgås med dom i en timme.. Super mysigt.. Hände massor där som jag inte tänker gå in på.. För jag orkar inte och alla behöver inte veta allt.. höhö jag vart lite smått full... Fast det är inte ovanligt! ;) Sen drog vi tillbaka till Harrys och dansade lite.. Träffade även MF.. Var lite borta i huvudet, Även om jag visste att han var i Linköping så kopplade jag inte det riktigt.. haha trög som jag är..

Aja, jag kan tillägga här att även om jag inte hörde Highlights spela någonting så kan jag sätta handen på hjärtat o säga att dom är världens bästa!! Jag blir alltid lika glad av att se dom!!


APAN ÄR EN APA.....

tack till alla inblandade igår och stort tack till Highlights som är så jävla underbara! Ni är bäst allihopa!

Lägg den under grannen! ;)

Torsdag!

HAHHAA imorse när jag åkte tunnelbanan sitter det en kvinna på fyra säterna och håller på hej villt o pratar osv.. Jag kan inte låta bli att skratta.. Hon ser eller kanske driver att det sitter någon breve henne.. Hon ger smällar o allting till personen som sitter breve henne, sen hoppar hon till sätet framför sig o sätter sig där. Det är ENBART kvinnan som sitter där men för henne sitter det någon mer där. När dom går av tåget tar hon handen i en person som inte finns och går av.. HAHA det var lite smått obehagligt.. 

Kom tillskolan 5 minuter sent för att SL älskar mig så mycket.. Skulle haft 30 min på mig att ta mig till skolan.. Slutade med 5 minuter sent.. Var i skolan en timme sen slutade vi? HAHA vi gick runt på stan för att studera fyskisk arbetsmiljö.. Sen står vi och kollar utanför Nancy's o blir depprimerade för att dom har förstört så mycket.. Håller på med håret vid salladen o låter räkorna stå helt öppet breve tvålen och en varm ugn.. Det är hemskt, vårat farvoritställe har gått åt helvete! :( Sen åkte vi till stan och åt på Max! MUMS!!! 

Efter det går vi till Centralen och flummar sönder.. Råkar se Lillklas (basisten i Sannex) och känner att allt blir pinsamt. Sen tar vi färden hemåt. Jag till mig och Linn till sig!! 

Imorgon är det skola igen och jag ska åka till Linköping! Får se hur det blir, dock idag är jag super trött.. Har sovit i 1 timme nu.. Super trött och ska laga mat.. 

Ja det blev lite text här och antar att inga läser.. Vet inte om jag uppdaterar i helgen! Men:

PUSS <3

Lite uppdatering!

Jag lever och mår bra. Har gått två dagar i skolan och varit ledig en.. Det går jätte bra.. Dock lite tråkigt i skolan då dom bara pratar o pratar och pratar.. 12 jävla timmar har dom pratat på två dagar.. Trodde inte att jag hade fattat något. Men tydligen så har vi lyssnat jätte bra.. Vi satt på bussen och började helt plötsligt prata om ALLT dom sagt i skolan. Vi har lyssnat, så jävla kul att vi verkligen kunde och fattade.. :) Vi åkte och luffade o titta på cindy folk o birka folk.. ;) Va lite dåliga i magen o mådde bajs.. :(


Sen i dag, onsdag har jag varit ledig o jag har tvättat.. Sen bara kollat massa filmer.. Slappdag delux! Jag längtar till helgen då jag ska åka till Linköping o umgås med Linda o hitta på massa hemligt skoj! ;) Ska flörta lite med ...... också! :D HAHAHAHA Sen blir det en skolvecka, avslutar med fredagen i Hallunda, med familjen på Highlights.. Lördag morgon drar vi till Nora och träffar underbara "mormor"(Ems mormor,Linn's mamma) o Stääfy! :D hihi ska bli grymt kul!! <3 

Jag älskar mitt liv o jag älskar skoaln lite smått! :D <3


Världens bästa PUFF! <3

Jag saknar dig mamma!

Ni säger att det går över, ni skrattar åt att folk tjatar om döda människor när det tagit lång tid.. Varsegoda, skratta åt mig.. Gör det. För hur mycket ni än skrattar, hur mycket ni än klagar! Så kommer jag ALLTID sakna min mamma, jag saknar henne mer och mer för varje dag som går.. Jag blir mer och mer ledsen.. För mig är hon inte död, för mig finns hon här, hon finns inom mig.. Hon säger åt mig att inte göra saker, men jag lyssnar inte.. Fick hon välja skulle jag göra det jag tycker om, hon skulle prata med mig och säga att allting som jag är ledsen för blir bra.. Hon skulle vara stolt över mig, varje sak jag gör.. Varje glas jag tar med alkohol i tänker jag på min mamma.. På hur besviken och arg hon var min första fylla. Jag skrattar åt det, men ändå gör det ont. Jag är glad att jag hade min första fylla när jag hade den. Tänk om jag aldrig drack då, då skulle mamma aldrig få uppleva det.. 

Jag sitter och kollar på bilder, jag gråter inte. För jag är så jävla svag att visa tårar just nu.. När folk säger att det är töntigt att gråta, att gråta offentligt är för att få uppmärksamhet.. Det är en person, en person jag bryr mig om mer än allt annat just nu.. Den personen talade om att jag skulle försöka bluda länge och tänka på min mamma.. Det funkade, jag gör det varje gång jag är ledsen.. Min mamma sitter varje gång breve mig och torkar mina tårar.. Det gör mig stark, personen som stöttar mig gör mig stark.. Min underbara svägerska som min mamma skulle ÄLSKA, älskar jag verkligen! Hon har funnits o stöttat mig så mycket att jag aldrig kommer kunna tacka henne.. 



Detta var faktiskt jätte roligt! Min mamma la dom på sätet och sen hade hon glömt bort det och råkade sätta sig på dom.. Hon blev ledsen, men ja.. Jag måste säga en sak: det är kul, jag skrattar åt det.. Och jag hoppas att hon skrattar åt det med.. 

Sommar i Ystad med mamma och Kent var alltid lika mysigt! Vi bodde jämt nere vid havet! 

JAG ÄLSKAR DIG! <3 


idag är det en dag jag saknar mamma, dock utan tårar.. Jag är glad idag, jag tänker på allt som var bra med henne.. Jag är stolt över min mamma och jag älskar henne! 

Varsegoda, jag kommer ALLTID att prata om min mamma även om det kommer gå 30 år eller något.. Det spelar ingen roll, min mamma var den bästa jag hade och nu har hon varit borta i snart 3 år! Jag älskar dig mer än allting annnat, världen bästa! <3

Jag har en till...

Jag har gjort en till facebook nu och jag kommer rensa min facebook som heter Johanna Privat Walldén inom kort! Försvinner du är det inget personligt, utan att du får jätte gärna lägga till den andra. För den "privata" är till för dom absolut närmsta jag har.. För jag orkar inte med att ha massa vänner som jag knappt pratar med som bara "snokar" runt.. Så min nya kommer vara till för alla som har med dans att göra o vänner jag inte tycker ska veta om allt om mig!! :) Dansbanden hör dit även om jag pratar mer med andra.. :)

Så puss o förlåt till alla som tar illa upp.. Skicka iväg ett mail, så förklarar jag mer personligt!!

HÄÄÄÄR!!!
Klicka ovanför för att komma till rätt profil! :)

RSS 2.0