Valborg?

Ha ha idag ska man ju kolla på eld o supa!! Men här blir det verkligen ingen supa.. Eller Kristine säger att vi ska supa till riktigt hårt så vi inte minns något.. HAHA hon har inte lärt sig detta av mig.. Hoppas jag! :) haha Men det blir väl mysigt tillsammans med mina söta brorsbarn iaf! :) hihi Jag tycker om dom grymt mycket o idag är dom super fina! :) Jag har valt kläder o klätt på dom o allt.. Klart dom blir fina då! ;) Synd att man själv inte har något att klä på sig med! :D



Är det fel att tycka att sin brors kompis är snygg? Moff han är så jävla snygg o man blir verkligen glad av han ibland! :D haha 9 dagar i Italien med bror o hans kompisar + Kristine ska bli så spännande o roligt! :D PARTY SOM FAN!!!! <3

Glad att han inte läser min blogg iaf! ;) HAHAHA

Nu ska jag ta barnen o gå ut o leka lite! :) hihi

KÄRLEK <3

Ikväll blir det brasan, fast vart vet jag inte än.. :) Finns många ställen att välja på.. Någon som vet något bra ställe ? :D

Ni får en stjärna!


Denna människa har ett hjärta av guld. Highlights kunde inte få en bättre sångare.. En mer omtänksam människa får man verkligen leta efter.. Även om man knappt känner honom så finns han där.. Han gör en så glad genom att bara komma med ett ord.. Han sjunger som en gud, han ställer upp som fan o hjälper en om man har problem.. Han har en energi på scen som ingen annan, han har kommit så långt på så kort tid.. Han lär sig nya saker o går verkligen in för att köra på med Highlights.. Han är en stjärna, han har ett hjärta av guld.. Michael Mårtensson är en person som alla borde ha i sitt liv.. Det borde finnas fler av honom. Han är verkligen speciell o jag lovar.. Att Highlights kommer bli bättre än någonsin! :)

Världens bästa Michael o världens bästa killar i Highlights!!
Tack för att ni är ni o att ni håller på med musik! NI ÄR BÄST!



Jag kan skriva det varje dag, jag kan skriva det hela tiden.. Så glad över att dom har fått in två underbar killar i bandet.. Jag är glad att dom fortsatte o jag tycker alla borde gilla deras grupp på Facebook. Jag tycker alla som har chansen ska åka på dom. :) Finns ju ingenting att ångra, finns ju bara spelglädje o alla i bandet är verkligen glada! :) Pratglada o underbara.. 100 % kärlek till er killar! Om jag kunde visa hur mycket ni betyder o hur glad jag är att jag har träffat er o har er att åka på.. Ni är guld värda! <3


Världens bästa Highlights!

Tack för allt! <3

Hur mycket jag än skriver, hur mycket jag än säger så kommer jag aldrig kunna berätta för er hur bra ni är!
http://www.facebook.com/pages/Highlights/113599162052758
GILLA NU SÖTNOSAR!

Det är glädje rakt igenom!

Idag har varit en hemsk dag, jag har varit på världens sämsta humör o bara varit sur.. Sov dåligt, fick inte behålla min mat eller någonting.. Det var så jävla drygt, innan klockan va 8 hade jag fått 14 sms från olika människor.. Jag blir galen.. När jag kunde sovit vidare.. Sen har hela dagen varit åt helvete.. O magen gör inte detta bättre.. Dock blir jag glad genast när jag kollade på inspelningarna från Sandviken.. Gah jag är glad att Highlights finns..

O den där Micke o den dära apan Johan är fan helt jävla knasiga.. HAHA i en film står Micke o klappar "snigel" Johan håller på att ramlar o massa.. Jag blir hela tiden glad av att se dom.. Världens bästa pojkar, always and forever!

Ni är bäst o jag är glad att det är just ni som finns här i musiken! :) <3


Allting har ett lyckligt slut.. :) Sjukhuset 9maj! LYCKA TILL!!

...


Jag väljer att ta pause från denna blogg ett tag pga olika anledningar!!
Mycket skitsnack o allt. Vet inte alls vad jag ska tro.. Men nu vet ni, jag kommer inte blogga på ett tag!

Alla kontakt mojs kommer här:
Johanna Walldén på facebook,
[email protected] är min mail,
0739701997 är mitt nummer!!!

/jows

Bilder från Sandviken!




<3 musiken

Michael & Johan ☺


Vad ska man säga om dig Micke. Det finns så mycket man kan skriva om dig. Du har verkligen en stor insida.. Så otroligt glad att du börjat i Highlights. Du har verkligen gjort stora framsteg på så kort tid.. Världens sötaste dansare!! Ett hjärta av guld! Du sjunger som en gud, Highlights nya lilla stjärna.. Är så glad att jag gav dig en chans i Highlights. För det är ingenting som är negativt med det här. Jag är glad att du kommit till Highlights o jag hoppas att du stannar lika länge bandet finns.. Du är bäst Michael Mårtensson! ♥ Oavsett vad kommer jag ALLTID att vara på din sida o ställa upp för dig!

Johan, vad ska man säga om dig.. Du är en rolig filur du.. Helt kul att du har börjat i Highlights o du är verkligen grym.. Vi har ju våran "hatkärlek". haha men jag hoppas att du vet att jag inte är allvarlig.. Du är också ett stort plus för Highlights.. Jag vet inte alls vad jag ska skriva om dig.. Eftersom jag inte ska vara snäll mot dig, men jag hoppas du vet!! Du är bäst Johan Elander!

Ni två grabbar gjorde Highlights hur bra som helst.. Ni kommer helt klart bli grymma o komma långt.. Ni var som dom två sista pusselbitarna som fattades.. O detta är det bästa som har hänt. Jag är glad o jag hoppas att jag kommer se er om o om igen.. För er tröttnar man aldrig på.. Ni har verkligen fått spelglädje o man blir så otroligt glad av att se er..


Highlights, ni är bäst! Tack för allt o lycka till där ute!! Ni kommer bara bli bättre o bättre för varje dag som går.. O ni alla vet precis vad jag tycker!!

Så kära vänner ut o dansa till Highlights eller bara lyssna.. Ni blir inte besvikna,! <3

Bilder från Sandviken kommer! :)

En historia!

Nu ska jag berätta en liten historia.. Om den är sann eller inte berättar jag inte! Ni får välja själva! Tjejen detta handlar om heter Josefin!

När Josefin var liten så har hennes pappa kallat henne saker hela tiden. Sagt att hon är världens fulaste tjej, hur värdelös o dum unge.. När hon blev äldre tog det stopp och hon ville inte åka dit mera.. Hon skrek o var förbannad varje gång hon skulle åka till sin pappa.. Så till slut sa hennes mamma : du behöver inte åka dit. Åk dit ibland. Jag förstår hur du känner, annars hade jag aldrig dragit där ifrån..

Hon fick höra av många hur trevlig o snäll hennes pappa var.. Okej, han var jätte snäll o trevlig mot ALLA! Förutom sin dotter.. Han kastade skit o var elak.. Till sist dog Josefins mamma o hon blev tvungen att flytta till sin pappa. Hon grät varje kväll hon skulle gå o lägga sig.. Hennes pappa kunde ropa rätt som det var att han ville ha ett glas vatten, en glass osv.. Varje gång Josefin lagade mat SKULLE han alltid ha.. Men när han lagade mat så fick ALDRIG Josefin mat.. Några dagar pratade dom inte ens.. Josefin låg instängd på sitt rum ofta. Hon ville inte gå ut.. Vissa dagar åt hon inte ens mat.. Till sist en gång skulle Josefin o hennes pappa ta en liten resa över några dagar.. Dom var ute o cyklade o då blev Josefins pappa arg o började kasta skit igen.. Josefin tog cykeln o åkte långt där ifrån.. Hon levde i en värld full av lögner.. Ingen visste hur hon mådde o vet än inte idag hur hon mår.. Hennes pappa sa åt henne att flytta o hade sagt det ett antal gånger till Josefin.. Sista gången pappan sa det så flyttade hon.. Men det tog inte slut där..

Så många gånger han har kastat skit på Josefin.. Sagt att det är hennes fel att hennes pappa dog för a tt hon aldrig hjälpte till o bara skällde på sin mamma.. Hon fick aldrig höra något posetivt av sin pappa.. Hon tog kläder o drog där ifrån...

Detta är bara en del utav en historia.. O mer lär hon inte skriva rätt ut..

Sanning eller inte... Det säger jag inte!


Sjukhus hit o sjukhus dit!

Så jävla segt att springa dit hela tiden.. Skulle nog stannat över natten.. Hade sluppit varit så otroligt trött, hade inte behövts vakna så tidigt.. Fast hade jag gjort det hade jag gråtit hela natten, mått dåligt psykiskt.. Men upp med morrhåren, jag ska duscha nu super snabbt.. För känner mig så ofräsh å blir pigg av det...

Jag vet inte vad som är fel på mig o det vet inte dom heller.. Så det blir nog lite besök hit o dit ett tag fram över! :) Kanske läggs in ikväll.. Vet inte!

Sen slog min brors kompis mig i magen igår så nu har jag ondare.. :/ IDIOT!

Aja, dusch o sånt nu.. Sen St Görans Sjukhus.. Nås på mobilen 073-9701997 smsa så ringer jag när jag kan prata eller så smsar jag bara! :) <3 behöver glädje sms nu!! :) <3

KÄRLEK

Nu är jag trött på att vara sjuk!!

Så nu tänker jag gå till apoteket o köpa ALLT som kan bota detta..
Jag har inte ens blivit av med min förkyldning o är nu på väg att bli magsjuk.. YES va roligt! Jag som älskar att vara sjuk.. Vi som skulle grilla på lördag.. :( Hoppas magsjukan inte bryter ut.. Får väl se hur det slutar... Men kanske har tur.. Dock började detta i morse, så det brukar bryta ut på kvällen när jag ska sova.. haha hoppas det löser sig! :)))

Nu ska jag till apoteket o handla ALLT som hjälper mig! :)

kärlek <3

Jag älskar min mamma, MEN!

Jag tänker inte sätta denna i min status på facebook... För den stämmer inte alls.. 



 
‎3år - Mamma ja älskar dig.
10år - Jaja mamma.
16år - OMG morsan går mig på nerverna.
18år - Vill flytta hemifrån!
25år - Mamma hade rätt!
.........30år - Vill tillbaka till min mamma.
60år - Mamma är borta.
80år - Jag skulle ge vad som helst för att träffa min mamma igen.
Alla har bara en mamma, om du älskar din mamma ♥ så sätt detta på din status
Visa mer

För mig är det :

 
‎3år - Mamma ja älskar dig.
10år - Jaja mamma.
16år - Mamma bli frisk, lämna mig aldrig.
18år - Jag vill ha tillbaka min mamma.
25år - Vill ha tillbaka min mamma.
30år - Vill ha tillbaka min mamma.
60år - Mamma kom tillbaka.
80år - Jag skulle ge vad som helst för att träffa min mamma igen.
Alla har bara en mamma, om du älskar din mamma ♥ så sätt detta på din status


Jag älskar min mamma mer än allt annat.. Åh jag kommer alltid att göra det.. Min mamma är världens bästa dock får hon inte uppleva allt med mig mera! :(

Jag saknar dig, vila i frid min finaste ängel! <3


Idag är det en ny dag med nya äventyr!!

Känns som om jag har festat hela jävla natten alltså.. HAHA så jävla ont i ryggen.. Kan ju undra vad jag gör i sömnen alltså.. haha Dock började detta redan igår, men idag är det 100 gånger värre.. Gaaah :( blir ju knäpp!!
Jag funderade ett tag på att bara åka någonstans.. Åka till Sälen o kolla på killarna.. MEN jag är så jävla mini så jag hade fan inte kommit in.. HAHA sug på den ni!! Det suger att vara liten ju! :( Så får väl vänta i 1000 år till på att se dom små söta grabbarna! :)))

Just nu städar jag o Kristine.. Vi dunkar highlights i högtalarna o dansar oss igenom denna städning.. HAHA fyfan va snyggt det blir!! ;) Pga personligaskäl kan jag inte visa er.. SORRY!!! Men ni hade gillat, om ni såg före o efterbild.. ;) För det har fan aldrig varit såhär fint.. Fast lär se ut som hej kom o hjälp mig efter Lillian kommit hem.. Snart måste jag vila lite.. Har ju några timmar på mig att städa till!!! ;) Inte helt klart.. Måste torka golvet o speciellt där ungen äter.. HAHA ser ut som en svinstia! :) Så vi har en egen liten gris här hemma! ;) så mys.. :)

Nej nu ska jag inte lata mig mera! :D Måste städa vidare o allt!!

KÄRLEK <3


God natt!

Nu har jag precis kommit hem från innebandyn med min bror o hans kompisar.. Barnen var med såklart.. :) Åh det var verkligen super kul.. Världens snyggaste kille.. eller inte världens men han är SUPER snygg! :D hahaha


Åh jag ska lägga mig med ett leende på läpparna o sova på min kudde o verkligen vara glad!! :) Gah du är så fin o jag är glad att jag fått lära känna dig..!


<3 bloggar imorgon om jag har tid.. Städning hela dagen! :D

Godmorgon!!!

Vaknade första gången av att Lillian & bror drog iväg till jobbet/dagis.. Fyfan var helt seg då.. Sen vaknade jag av mobilen att den ringde.. Dock trodde jag att det var alarmklockan.. Fattade 0 som vanligt när jag sover.. HAHA är verkligen helt borta o helt trött just nu.. Så ska sätta på Lilla sjöjungfrun o bara ta det lugnt.. Kanske gå ut någon timme i luften för att få luft.. Annars sover jag HELA dagen. Ikväll ska jag kanske på innebandy. Får se hur jag mår o hur pigg jag är... :))


Dagens låt är: Highlights - Vem
Åh varför, jo för att min dröm var om just den låten.. Den ger mig minnen o den gör så att jag tänker på en speciell person.. Som är så GALET söt hela tiden..! <3 Highlights är bäst!

Promenix med söt Kristine! <3




Jag älskar dig min fina tjej, <3


Detta tycker jag..

o ni behöver absolut inte läsa o ni behöver absolut inte hålla med mig! Detta är mina åsikter..

Jag tycker om Highlights otroligt mycket, dels för musiken o också för att dom i bandet är så härliga.. Jag är ingen dansmänniska så jag kan inte kommentera hur dom är att dansa till.. Förutom dom gånger jag har dansat så tycker jag att det är bra... Att lyssna på dom kan man verkligen inte klaga på.. Jag tycker jätte mycket om nya Highlights med Johan, Michael, Christian & Tommy.. Dom är helt otroliga o det låter bra.. Band byter medlemmar ibland.. Visst i början INNAN jag hade hört nya Highlights tänkte jag.. Nej detta kommer inte gå.. Men jag gav det en chans.. Å jag ångrar mig inte en sekund.. Dom är verkligen hur bra som helst.. Jag tycker att detta var ett bra byte dom gjorde o Andreas Wistrand har ju sina trubadurgig, så honom kan man se ändå.. :)

Jag gillar nya Highlights skarpt o jag har bara sätt dom två gånger.. O båda gångerna har det varit fantastiska.. Att först vara så osäker o inte veta riktigt om det kommer bli sig likt i bandet.. Visst man saknar Andreas, Johan & Erik.. Dom kommer man sakna, men det betyder inte att Highlights inte kan bli bättre.. Jag vill verkligen inte verka dum eller något men jag tycker nya Highlights är mycket bättre nu.. Eller om vi väntar en månad så kommer allt sitta.. Texterna o allt.. Jag vet att detta kommer bli strålande o jag kommer verkligen att åka på dom mera..

Michael Mårtensson är jordens trevligaste o goaste människa.. Han gör en glad o han har en sån glädje när han står på scenen.. Man blir verkligen glad hela tiden.. Johan Elander är en grym gitarrist o hur go som helst.. Jag gillar dom två nya grymt mycket.. O jag tycker dom har mer spelglädje nu än vad dom hade.. Det är mer energi o man blir bara glad av att se dom.. Jag längtar tills nästa gång jag ser dom.. När det har gått lite tid o dom fått spelat mycket..

Jag tror på dessa killar o jag vet att detta kommer bli super bra.. Dom är så hjälpsamma dom är så pratglada o dom sprider verkligen glädje..

Jag är glad att jag har er att åka på fortfarande o att jag verkligen gav er en chans. Tänk om jag hade struntat i det. Fast även om Johan P, Erik o Andreas slutade så fanns ju Christian & Tommy kvar.. + att det kommit in två OTROLIGA killar...

Highlights hemsida HÄR!




Ni är musiken! <3
 

Ni har inte hört det värsta!


På båten nu sista gången.. Birka alltså, så har jag tydligen mitt i natten gått fram till tvn o hållt på? Två gånger? Sänkt värmen o lagt mig I lakanen i sömnen? What? Hur fan funkar allting? O sen hade jag tydligen nästan försökt klättrat upp på den.. Usch, Jag minns ingenting men fick höra det när jag vaknade.. HAHA Jag tycker dock detta är super kul.. När jag var mindre så gick jag fram till tvn o pratade med den.. Min mamma hade gått in i mitt rum o undrat varför jag stog o pratade med "Emma" En kompis jag umgicks med mycket fförut.. Jag tror jag o tvapparater har något gemensamt :) Kanske borde dejta en? ;)

Jag är allt lite rolig i sömnen.. Roligare hade det ju varit om jag gjorde så när jag sov hos någon annan... HAHA så är glad att jag aldrig gör det.. Hade ju varit OTROLIGT pinsamt! ;o haha

Aja, kom så ska vi uppleva en natt tillsammans? ;) Den kan bli spännande! :))))

<3

Söndagar är så jävla tråkiga!

Blääääääääääää va tråkigt jag har.. Har verkligen ingenting att skriva om eller något att göra.. Kanske ut o fotografera lite.. fast vem orkar det? Inte jag vafan.. Varför är det så tråkigt varje jävla söndag? Eller sist hade jag fan apanskul :D Men inte idag.. Jag gjorde min helgsyssla lite för tidigt tror jag allt.. Attans :( Får väl plocka lite här hemma.. Eller nä, usch va tråkigt.. Jag lägger mig fan hellre o sover idag.. Eller kanske fixa sig o gå ut..

Så meningslöst inlägg så det inte ens finns ord för det..


GLÄDJE = Highlights <3

Finaste syster Annah; <3

Min fina syster Annah skrev så fint till mig!
<3

 

Min allra käraste syster,

när hela världen är grå och död
så står du där med lågor och glöd
Med dina ögon ser du sådant som ingen annan ser
...när alla vänt sig bort så står du där och ler
När det är tyst i allas öron så hör du vindarnas sus
vad som än händer ser du en framtid som är ljus
Du är den vackraste virvelvinden som finns på vår jord
men för din inre skönhet finner jag inga ord
Du älskar så många, du finns för alla här och nu
och hur många som ryms i ditt hjärta det vet nog bara du

Lillasyster, hur har du gjort
för att bli så stark så fort
Du har en vilja av järn, en karaktär av stål
med glimten i ögat ger du livet vad det tål
Ja, livet ska levas varendaste minut
dagen upplevas från början och till slut
Du är okonstlad, självklar, rak och precis
samtidigt med värme som smälter både snö och is

De måste funnits dåliga stunder, men det är bara de vackra jag minns
du ska veta älskade syster att du är de finaste som finns
Systerskapet ska bestå i värme och när de blåser kallt
vi ska alltid finnas bredvid varandra i inget och i allt

Storasyster ♥ Lillasyster = föralltid



Du gör mig glad, <3 tack så mycket! jag älskar dig

Ni är bäst!



Ta det lugnt bbys! Alla hamnar på Youtube snart! :)
Stackars lilla Michael var sjuk.. Han tog över mitt efter Cinderella! ;) haha dock har jag fått tillbaka lite o har feber, huvudvärk, ont i örat osv.. :) Men that's life.. Såna smällar får man ju! ;)

Jag lägger ut flera ikväll eller imorgon! Vi får helt se!

big love

Highlights & ett TACK!

Jag är suuper duper trött verkligen. Så ska fixa något att äta.. Min bror tvingar mig.. haha han tycker att jag borde äta mat om dagarna.. Så får göra det.. haha Men hade en super mysig kryssning.. Man kan inte mer än älska nya Highlights! Dom är så otroligt underbara verkligen.. Helt klart världens bästa grabbar.. Slutar dom spela musik lägger jag ner all musik.. HAHA helt ärligt.. Iallefall slutar jag åka o kolla på musik.. Usch dom är så galet härliga.. Lilla gosegrisen o allt! hihi

Finns så mycket jag skulle vilja skriva av mig över allting o även massa grejer om Highlights.. Fast så mycket skit jag skulle få.. Så jag avstår hellre.. hhaha :D Söta pojkar, <3

 Nu mååste jag hitta på något att göra.. Rastlös o allt..

KRAM PÅ ER! <3

Galet seeeeeeeeg idag! :d

hahahha är så jävla seg idag :D igår var jag o sprang på IKEA! :D hahahahha så jävla kul åt korv o grät.. haha alla måste ju trott jag varit sjukt i huvudet när jag satt på bussen hem från IKEA! HAHA fyfan, åååh så säger jag: nä jag har bara tagit lite hash. :HAHA men gud, helt jävla korkad ju! :D hihihihihi

aja, nu tänker jag vila.. Är så galet trött..

Stooor kärlek :) <3

Highlights

Åh jag kan inte släppa "aldrig ska jag sluta älska dig" ooooooooh den är såå jävla bra med Michael!! Goa människa! :D Ni som aldrig åkt på Highlights eller har åkt på dom förut.. Åk nu, dom är så otroligt duktiga nu.. :) Visst dom var super mega bäst förut med.. Men dom har verkligen inte blivit sämre kan jag lova er.. Ge Michael en chans.. O Johan med såklart! Men mest Michael, han är så otroligt bra... :) Ni kommer inte bli besvikna på dom när ni åker.. Jag lovar på heder o samvete! :)


<3


Dom två nya grabbsen som är så otroligt underbara att det inte finns ett ord att ge dom! Ni är bäst,

 :)

Medis nästa!

Nu ska vi klä på oss o åka till Medis o träffa Maria! :) Ska bli jätte kul.. Jätte länge sen vi sågs! ;) HAHAHAHA igår dock.. hahaha ska bli mysigt.. Så nu ska jag ta på mig lite kläder o sen åka med lillianus! :D <3


Skriver en blogg sen..


ÅH JAG DIGGAR NYA HIGHLIGHTS STENHÅRT! :D

Bilder från Kryssningen!

Jag hade ingen tanke på att använda min kamera.. Så det får jag göra nästa gång :D haha ta massa bilder bara.. fast är så seg på att ta kort... tycker allt tar så lång tid.. haha men får lära mig..
Snott bilderna från Awa ofcc! :D Min fotograf (a) hahhahaha


Kvällen spårade ut tidigt.. Men eftersom jag hade feber blev jag helt slut o svettig på en sekund när jag rörde mig.. Skulle tagit det lite mer lugnt.. Nu har alkoholen gått ur min kropp o jag mår som en kratta.. haha

Skit-Johan! :D hahaha

Highlights, <3

MIIIIIIIIIIICHAEL VÄRLDENS GOASTE MÄNNISKA! :D ursäkta alla andra, men helt ärligt! :o haha

Highlights , <3

Johisen är så fin här! :D fast nu är jag ju inte dum :(

Min Linn är med på bilden :D hihi o jag o fina Denice ,<3

<3

innan allt började :D helt ofixade o allt :d

ett stort HAHAHHA ingen verkar taggad dagen efter.. :D

Jag & Denice, <3

HAHAHAHAHHAHA ni ska bara se filmen när hon ska på toa :D

<3


HAHAHA jag säger bara de :D


åh underbara kryssning .. kom tillbaka, <3

Kryssning 3-4 april

Nu är kryssningen tyvärr över.. Men nu ska jag berätta allt.. Nästan iaf.. :)

Det började med att jag vaknade med 40 graders feber.. Yes tänkte jag o kämpade med allt ändå.. O det gick super bra.. Ångrar mig inte en sekund att jag åkte.. Åkte på kryssningen med Denice & Awa.. Träffade tre fina människor på båten Linn, Maria & Tina.. :) Verkligen kul att träffa dom igen o börja om... Hade jätte roligt.. Highlights hade två nya i bandet.. Eller ja, ena är väl inte så ny.. haha Men måste beröma Michael, nya sångaren.. Å herregud vilken röst han har o så duktig han var för att det skulle vara första gången på scenen.. Sån spelglädje o energi på killarna så man bara blev glad av att se dom.. Jag hände mest med Linn o Maria.. :) hade jätte kul.. tjötade med killarna o allt.. Blev lite för mycket djupa samtal så slutade i tårar.. Men tack till maria o puckot som fanns där! :) Lyckad kryssning verkligen.. Men mår som jag borde.. Huvudvärken har iallefall släppt äntligen :) Nu är det bara förkyldningen kvar..

Jag vill verkligen tacka alla som var med, Linn, Awa, Maria, Denice, Tommy, Michael, Christian, Elander o alla andra.. Ni är guld o jag är glad att vi kom iväg.. Hade grymt kul o hoppas det kommer flera gånger..


Men över lite till nya sångaren nu.. Han är verkligen hur charmig som helst, otroligt grym på att sjunga.. Dom har verkligen gjort ett bra val på sångare.. Så massa plus till Michael måste jag ge.. Johan Elander går ju att diskutera. ;) haha nej nu var jag elak.. Det var också ett kanon bra val av människa.. Dom har fått in två UNDERBARA människor i ett underbart band.. Jag vet ärligt inte vad jag ska säga.. Kan ju inte skriva så mycket för då blir det ett jävla liv här..

Men tack för allt o vi ses snart! :)


<3





Aldrig ska jag sluta älska dig ryser jag av.. Han är otroligt.. Ett stort tack till er killar!



<3

WOW!

Jag är helt mållös verkligen! Fyfan vad jag är glad.. Å jag har nog inte haft så kul på en kryssning som jag hade på denna.. Det är helt otroligt.. Jag vet inte vad jag ska skriva just nu! Jag tar lite mat o sen kommer det nog ett bättre inlägg o säkert filmer från dagen & kvällen.. :) åh jag är så glad.. Vart ska jag börja?

Det får ni se i nästa inlägg lite senare!


TACK ALLA! <3

Jippi!

Jag är förkyld o jag ska ut på vattnet ikväll.. Jag ska ha kul ikväll.. Hur i helvete ska jag orka? Jag mår just nu som en kratta.. Tänkte försöka sova till 4 kanske? Jag behöver inte stressa.. Tar 20 min att ta mig till båten sen.. haha Jag måste bli pigg.. Jag tar alvedon o lite annat skit så ska ni se att jag är piggast i stan efter ;) haha gris också!! :((


Så ont i halsen, så ont i huvudet, så mycket feber o massa snor som rinner.. :( buhu, ska vi se att jag är pigg ikväll o allt är borta! ;) Japp, har bästa medocinen ever! :D (pippi språk) haha

Idag smäller det!!

Ikväll blir det kryssning, så jävla skönt att komma bort verkligen! Å slippa allt skit i land o bara lämna mobilen ett tag.. Bara ha kul o njuta av Highlights! :) ska verkligen bli jätte kul..
Å få höra deras nya sångare.. :) Det ska verkligen bli kul.. Elander e ju också ny, men han har man hört förut när han var istället för Erik!! :) Ska bli jätte kul verkligen.. Träffa Christian, Johan Elander, Tommy & Michael! :) Jag längtar verkligen hur mycket som helst.. 


Highlights är ett band jag har många minnen med.. Men nu är halva bandet nytt.. :) Michael o Johan.. Tre har slutat, men det ska nog gå bra ändå.. Även om det blir lite annorlunda.. Men jag tycker verkligen bara det här är kul just nu.. Jag vill verkligen ha kvällen nu så jag har lust att gå o lägga mig o sova tills det är dax att åka... ÅÅÅÅH ska bli så kul...


Johan Elander :)

Nya sångaren Michael Mårtensson


Christian Lindholm :D

Å Tommy såklart.. Fast han har jag ingen bild på.. Å kan inte sno från hans facebook för han har ingen eller jag har inte han iaf.. haha

MASSA KÄRLEK PÅ MUSIKEN ; <3




tack för att du lyssnade o förstår, <3

Sannex i Hallunda igår!



Filmen är inte den bästa.. Men dom är bäst o jag tycker om dom killarna!!
Det var första gången jag arbetade i detta program, vi har ett annat.. Men det kan jag inte jobba med nu.. Då tar det jätte lång tid att göra.. Eftersom jag inte kan.. haha

Man kan leva super länge...

Igår var jag på Sannex.. haha så jävla saknade killar så det inte är sant.. Shit har verkligen saknat dom, var så otroligt kul att träffa dom igen o mest av allt höra dom spela o sjunga. Säger bara WOW vad dom har blivit duktiga.. Nästan så jag glömt bort.. haha Sitter just nu o klipper o klistrar lite.. Jag har kommit på en jätte rolig ide.. Dock kan det ta SUPER lång tid att fixa klart allt.. Men lite mer om kvällen igår.. :)

Först fixade jag mig super snabbt o åkte med bror o barnen till Hoffisen.. Satt där ett litet tag, sen skulle jag till T-banan.. Men då var den sen, gosh.. Sen fick den stå stilla i Liljeholmen ett tag.. usch va segt det var.. Men tillsist kom jag fram till Hallunda o där väntade Awa på mig.. :) Var jätte kul att umgås lite själv med henne o snacka av sig. :) Tror jag lyckades snacka av mig lite, å hon med hoppas jag.. :) På söndag hoppas jag att vi kan koppla bort allt o bara ha super kul.. Längtat efter att ha kul.. Sen kom vi till Folkets hus där Sannex spelade.. Först blev väl känslan, NEJ JAG VILL HEM! Men tog till mig mod o klarade det.. Prata lite med Angelica o sen gick vi in o lyssnade.. Gud va glad jag blev att se alla.. Usch, dom är verkligen hur bra som helst o jag tycker det är tråkigt att jag inte åker på dom så ofta.. Men sånt som händer o det blir nog ändring på det.. Har väl Awa med mig (a) haha I pausen tjötade jag lite med dom.. :) Det var skit kul o prata med dom igen. Verkligen varit tomt utan dom.. O deras jävla bus, så jävla sköna.. haha

Men jag tror mitt mod har kommit tillbaka lite lätt så nu kan jag nog åka på dom igen.. Hoppas jag iallefall :) Söt pojkarna.. :) Sen drog vi hem 40 min innan dom slutade.. Men det gör verkligen ingenting.. Det var underbar ändå :)

Grabbar ni är verkligen HUR bra som helst o vi ses fler gånger. Jag önska det kunde bli lika ofta som förut. Men tyvärr inte.. Lite mer än nu sista tiden iallefall.. Nu har det varit 2 gånger på ett år typ.. + Micke en gång på Highlights spelningen i Örebro.. :)

Nej nu måste jag ta hand om lillen o fixa lite med filmen.. :) Hoppas på att det ska bli bra iallefall..


Stor kärlek..



Stefan :)

Fina Andreas a & o :)

Fina Micke :)

O jag har ju Sannex i hela mitt rum än, eftersom dom har gjort så OTROLIGT mycket o har så stor plats i mitt hjärta.. Dock bor jag inte i det rummet.. :( Men kan lova att när jag har ett egen lägenhet åker bilderna upp där ;) hahhaa


KÄRLEK PÅ VÄRLDEN O SANNEX! :) <3

RSS 2.0