Snodde av Linnsanlus!

Dag 1- En video som du själv har laddat  upp
Dag 2- En video med din favoritfilm
Dag 3- En video med ditt favoritband
Dag 4- En video som du skulle kunna tänka dig att ha sex till
Dag 5- En video som du ofta tittar på
Dag 6- En video som du avskyr
Dag 7- En video på din förebild
Dag 8- En video som påminner dig om någonting tragiskt
Dag 9- En video som påminner dig om någonting lyckligt
Dag 10-En video som du inte tror att någon som läser din blogg har sett
Dag 11- En video som du skrattar till
Dag 12- En video som du gråter till
Dag 13- En video som du skäms över att se på
Dag 14- En video på någon som du skulle vilja vara
Dag 15- En video på någon du aldrig skulle vilja vara
Dag 16- En video som skrämmer dig
Dag 17- En video på din favoritidrottare
Dag 19- En Video med en person du kan tänka dig att ha sex med
Dag 20- En video med din favorit tv-serie
Dag 21- En video med ditt favorit resemål
Dag 22- En video med ett barn
Dag 23- En video med en intim häldelse
Dag 24- En video som berör dig
Dag 25- En Video som du önskar att du hade gjort
Dag 26- En video som din bästa vän har lagt upp
Dag 27- En video med någon som du har varit kär i
Dag 28- En video du gärna dansar onykter till
Dag 30- En video som du aldrig tidigare har sett på, förutom idag.

Fast jag börjar imorgon!!!

Denna låt dansa vi mest på!


Denna dansade vi helt galet till.. Fyfan vilka bra låtar dom körde på resan.. HAHA

Utmanad!

regler för utmaningen
gå in i mappen "mina bilder", gå till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den aktuella mappen. lägg upp bilden på bloggen och skriv något om den.



*Suck*
Ja vart ska jag börja? Så otroligt saknad människa så det inte ens finns ord för det. Johan Petersson spelade bas i mitt favoritband Highlights förut. Men har slutat tyvärr o det är så galet tråkigt.. Ja, det finns mycket man kan skriva.. Men för det första, alla som tror att jag är kär i han. NEJ jag är inte kär i han. Även om folk säkert tror det så nej.. Faktiskt inte.. Han var en underbar person som man kunde prata med o ställde upp grymt mycket! Tusen tack människa o jag saknar dig! Tänk om du kunde komma tillbaka bara en gång!
Du är bäst o kommer alltid att finnas kvar!!

Jag utmanar
ALLA!

bilder

nu kommer det bilder från det senaste! :) Kryssningen fick en egen eftersom det var så många!:)

En hel del bilder blir det visst! :) haha Mys med Linn o Emilia dagar! ; <3

Kryssningen med Linn!

Åkte på kryssning med Linnsanlus. Det var inte så mycket drag men det var galet mycket folk som gick på.. Fast vi hade fest på vårat egna lilla sätt.. O vi trodde vi hade sätt något som var hemligt, fast tydligen så var det ett kärlekspar.. Vi pratade lite med Elisa's som för övrigt var ett helt okej band. Fast piraterna var bättre o vi hade skoj.. :) Hängde på discot med ena piraten som vi lärde dansa.. Nattmacka osv.. Vi dansade lite.. Eller vi dansade fan nästan hela kryssningen.. Iallefall på kvällen vilket var grymt jobbigt ,eftersom jag har noll kondis efter jag blev sjuk.. O jag har något i mig som gör att jag svettas hela tiden.. (Har fått svar av doktorn. Vilket var bra o det försvinner snart) Sen så dagen efter körde vi plankan..


Lite bilder från kryssnigen (dåligkvalité eftersom det är mobilbilder:

Hitta en snygging, <3

<3 (jag ser lite arg ut, men var inte det)


Fint ställe, haha

Det gick hett till o blev mycket närkontakt.. Undra vad alla tänkte som gick förbi!

Vi fick ölburkar av Steven(?) haha fråga mig inte varför??

Linnsan blev helt galen! ;o <3

Värre o värre, haha

Hon var helt galen o började dansa, slutade med att vi dansade porrdans osv på sängarna..

Drickan!

Piraterna! :)

Sexigt, undra om han fick många ragg med att visa detta! ;))

Detta var något Bohman blandade åt oss, fysatan va det smakade.. Linn hatade det så mycket att hon slog ner det i golvet! ;)

HAHAHHA fråga mig inte!!

Dansgolvet

En pirat!

Igen!

Erik piraten!

En kompis, vad hette han nu? ;o

Vi dansade på discot med Erik! :)

Vilka är detta?

Romantiskmiddag för två, <3

Vi åt o åt o åt o mådde illa! :D

O nu börjar plankan!


HAHAHAHAH denna var fan härligast, alla glodde som fan! Synd att man inte fick med det.. Men dom vände sig om osv.. Så jävla klockrent! ;)

När denna bild var det så otrolgit rolig, för när hon la sig startade vattnet varje gång o jag skratta så jag höll på att kissa på mig.. Det var sista bilden som tog när vi körde plankan.. Det var kul o borde göras om! ;) haha fast på STÖRDA ställen.. Eftersom allt stängdes hann vi inte på några! :(


Tack för en toppen resa med dig finaste! <3 jag hoppas det händer igen o då får vi pricka in när det är fler folk som vill festa! ;) haha o inte bara vi.. Alla kollade ju snett på oss när vi var fixade.. HAHA

PUSSS PÅ DIG FINA O NU FÅR NI NJUTA AV BILDER!

Det är många bilder som saknas, men det är för att dom är privata o helt störda!!!

Ryggont o trött

Kan knappt ligga längre.. Har så otroligt ont i ryggen så jag nästan bara vill lägga mig ner o gråta. Fast att ligga ner är nästan svårt, kan typ bara ligga på rygg o ett tag på sidan.. Mage är helt svårt, dessutom kommer jag inte ens upp då.. haha Så otroligt segt o jag vill bara ha bort smärtan nu tack..
Strax ska jag åka till Fridhemsplan o fixa lite. Ska bara vänta på en sak. o jag ska hitta på något kul att laga sen lägga ner det i matlådor för att kunna äta det senare eller något.. För just nu orkar jag inte äta något. Men måste ändå.. Sen skulle jag behöva fixa en grej fort.. O sen lämna några saker till en person som tack eftersom jag haft det ett bra tag. Fast ska nog byta ut en sak. Eftersom det har gått så lång tid. haha lite onödigt men ändå! :)

Nej nu orkar jag inte blogga. Är iallefall lite glad! :)

Puss

"Hur mår du egentligen?"

Jag får en fråga hela tiden av flera olika som frågar hur jag mår.. Ja hur mår jag? Eftersom många antagligen fattar att jag mår skit just nu o inte har lust till att göra mycket.. Eller jo, jag har lust till att göra allt som får mig på andra tankar.. Jag har försökt att tänka på annat när jag ligger hemma tex eller är själv. Men då kommer tankarna igång. Jag kollar på filmer, men jag börjar gråta för minsta lilla.. Ser jag någon gråta gråter jag.. Jag kan ligga o gråta till Wallander, Se upp för dårarna osv.. Filmer som ska vara bra o spännande.. O inga jävla gråtande filmer. Det pallar jag inte, men jag gråter.. Jag gråter för exakt allt o jag tror jag ska gå under på riktigt! Jag är så äckligt svag, jag vill bara komma bort från allt.. Just nu skulle jag kunna sätta mig på ett tåg o åka till någon.. Vem som helst för att få koppla bort allt... Jag svarar inte på era mail om hur jag mår, för jag orkar inte skriva till er om hur jag mår. Jag tänker inte gå in på detaljer nu.. Men jag mår skit, jag mår så jävla dåligt o jag vill inte att NÅGON ska tycka synd om mig.. Jag behöver bara skriva av mig nu.. Jag saknar allt som var bra, jag saknar att få krama om dig o höra dina ord säga att allting kommer bli bra.. Jag kommer aldrig att kunna lita på någon igen... Men nu litar jag på er alla.. Finns det någon där ute som man kan prata med? Jag skulle kunna skriva i flera år... Jag behöver komma bort från allt som påminner mig om min mamma ett tag.. För jag orkar inte sitta o gråta hela tiden för allting.. Jag behöver min mamma.. Jag behöver en trygghet som jag mår bra av.. Jag behöver den nu... Just nu sitter jag hos min bror, o han gör fan inte ens mig glad.. Jag sitter o kämpar med att inte falla ner o gråta.. Jag orkar inte hålla på att kämpa, när ska jag våga visa alla hur jag mår? Jag visar genom en jävla dator att jag mår dåligt? Jag gråter inte ens offentligt längre.. Jag grät sist med Jenniefer, Rasmus o Kristine på kyrkogården.. Jag orkar inte längre, seriöst! Förlåt, jag vet att ni inte vill höra sånt.. Men jag mår så jävla dåligt o bara faller längre o längre ner.. Vart är glädjen? Vart är du? Jag behöver skratta jag behöver komma bort!!

Fyfan va allt är jobbigt just nu, jag vet inte ens hur jag ska förklara mig när telefonen ringer.. FÖRLÅT att jag inte svarar er på sms, mail eller när ni ringer.. Jag klarar inte av att prata med vissa av er.. Jag mår så jävla dåligt av att ljuga o säga att jag mår bra.. Jag kan inte hålla mina tårar borta längre... Mitt liv suger, det suger så jävla mycket! Jag behöver komma upp på mina fötter snart, klara av att stå själv o må bra! För om jag ska vara ärlig så har jag inte mått bra på länge.. Visst, jag mår så jävla bra när jag är på Highlights, när jag åkte bort till Lule, när jag träffar alla vänner o min underbara familj.. Jag är så jävla lycklig hos er.. Men jag mår bara bra för stunden, men ändå inte 100% bra.. Varje gång vart jag än är kämpar jag för att inte gråta.. Jag vill bara sätta mig ner o skrika vart jag än är..

Over and out, jag kan inte skriva mera nu.. För jag gråter vilken sekund som helst!

vart är du, du som alltid brydde dig? Du som alltid skrev o fråga vad som händer? Vart tog du vägen? I miss you!

jag blir varm i kroppen

När jag läser o ser allt positivt om highlights blir jag super glad o jag kan sitta o le även om jag har en dålig dag.. det är kul att se allt fint alla skriver. För det är något killarna är värda.. Jag skulle kunna skriva hela dagen från första gången till nu. Hur jag upplevt allt osv. Men jag sitter vid mobilen o bloggar, så det är lite svårt.. Men jag blir glad av dessa människor o dom gör många fler glada.. Deras spelglädje o sen att dom även gjort en fantelefon är ju bara roligare...:) Ni är bäst killar!! <3

:'(

Jag har tappat allt ikväll.. Att gå till minneslunden o sitta var inte lätt.. Gick in o tårarna börja rinna.. Försökte visa mig stark för jenniefer, rasmus o kristine.. Men tårarna rann ner för mina kinder, sen började dom att gråta så det blev bara jobbigt.. så fick sitta o grina samtidigt försöka prata med jenniefer o rasmus som absolut ville ha farmor direkt...(kristine grinade inte, så då behövdes inte hon tröstas) men idag var det jobbigt.. Ligger o gråter nu... jag vill inte må såhär längre, jag vill träffa min mamma.. jag lyssnar på highlights för det gör mig glad.. o nu råka "vem" komma o allt blev genast jobbigare.. Jag vill inte, tårarna rinner.. jag har jenniefer breve mig , rasmus vid fötterna o det hjälps inte.. jag är ledsen, jag saknar mamma o det finns inget som gör mig glad... Fick sms av Linn o det gjorde mig inte ens glad.. Vilket jag brukar bli glad av.. har kollat på bilder på ems, Linn o alla.. Men blev inte glad.. Jag blir verkligen svagare o svagare.. Jag behöver något, jag behöver komma bort o glömma allt.. Fan, :'( (Mobilblogg, därför knas)

Svag!

Jag har ett ord som passar bra in på mig.. o det är svag.. Jag är galet svag just nu, inne i någon period då alla dåliga linnen kommer tillbaka o jag bara gråter... alla ner tryckande ord jag fick o får. Jag kommer förbli denna person o vara svag till o från.. Jag ligger o skakar o tårarna rinner för allt.. Jag blir ledsen av olika statusar o mail jag får.. Idag eller just nu ikväll blir jag det.. Jag ska inte depp blogga.. Så bloggar när jag kommer med något kul...

Stressad?

Nej faktiskt inte.. mer rastlös.. men känner jag mig rätt lär jag bli det.. kommer ta det lugnt o sen pang är klockan mycket. Men får försöka hålla mig med tiden ;)) blir packa nu.. Jag har precis tagit en snabbdusch.. Gud vad det är jobbigt att mobilblogga.. haha vi får hoppas jag vänjer mig snart.. Idag blir det ett hemligtuppdrag med Linnsanlus innan hon lämnar Stockholm för ett tag..:(zmen hon är tillbaka snart då är allt normalt!! :)) Nej nu ska jag packa o klä på mig.. vet inte vad för kläder än.. PUSS

jag lever i en drömvärld!!

Allt är bra, le åt allt som är svårt.. Acceptera att dina vänner inte alltid håller med.. Allt blir bra en dag o du förlåter mycket.. tänk om man kunde förlåta allting en gång... då skulle man leva i en dröm värld... alla ska ha chanser.. jag ber inte om något... men jag bryr mig om vänner o fd vänner om dom mår dåligt.. ser jag det eller hör så blir jag ledsen för att jag inget kan göra... jag gillar mitt liv, för det är spännande... men jag gillar set inte alltid, för ibland kan jag vara en idiot.... Dagen idag kommer i nästa inlägg.. mobilbloggar ;-)

Ibland är väl lögner okej?

Jag hatar att jag inte längre vågar prata med en person om allting vi gjorde ibörjan när vi började prata.. Jag tror han fattar lite smått att jag ljuger för han, men han vågar inte fråga eller så tycker han det är skönt att jag inte slänger upp alla problem i ansiktet på honom.. Eller ja i ett mail.. Jag sitter här o frågorna går runt o runt i mitt huvud.. Han frågade mig hur jag mår.. Jag gör alltid tummen upp, eller säger att det är bra.. Jag skriver det är bra.. Varför säger jag inte bara sanningen? Jo för jag är rädd att han tröttnar, jag vill inte vräka ut hela mitt jävla liv på honom.. Han kanske själv har problem att ta tag i.. Jag har fått pratat av mig med denna person, men för mig räcker det. Jag vågar inte säga någonting mera. Jag är rädd att öppna mig för människor nu. Alla kommer tro jag är världens psyko störda tjej.. Hur vet jag inte att personer pratar om det överallt? Dom kanske sitter o skrattar åt mig när dom ser att jag kommer.. För dom vet om hela mitt liv.. Jag måste lära mig att alla människor inte alltid orkar lyssna på problem..

Förlåt för att jag ljuger för dig om hur jag mår gång på gång.. o jag hoppas med hela mitt hjärta att du förlåter mig.. Du är en bra person o jag är glad att du har funnits så mycket.. Men det känns som om du kommer tröttna.. Så förlåt!! Jag är rädd o jag är ledsen! Men det är ända gången jag ljuger för dig!


Status på facebook!!??

Jag lägger inte sånt om min mamma i min status.. Alla lägger ut tex detta :
mamma - hon bär dig 9 månader under sitt hjärta .
mamma - ett namn som ingen kan bytas ut.
mamma - hon som alltid finns för dig.
mamma - som ger sitt liv för dig .
mamma - den ända kvinnliga personen i ditt liv som du kan lita på.
90 % av alla människor kommer inte kopiera och lägga det här på sin status för de är rädda att ingen ska gilla eller skäms för sina föräldrar. Om du älskar din mamma, kopiera det här ♥

Jag älskar min mamma mest i hela världen! Min mamma är död, jag kan inte bli påmind om det hela tiden. Det suger att mista sin förälder.. Även om det är en mamma eller pappa.. Dock tog min mammas död min styrka.. Jag är känslig o jag tänker inte gå in på detta nu.. För jag vill inte gråta.. Men jag ÄLSKAR min mamma mer än någonting annat!!

Men hon hamnar inte på min status på facebook, för jag är för svag för det!!


<3

Galenskap!

Jag bestämde mig för att träffa Linn o Emilia en dag. Hjälp va hon var blyg först.. Men det tog inte lång tid innan det försvann.. Vi gick i affären sen var det borta.. Vi åkte hiss o den pep o sa att vi vägde för mycket.. Detta är lite fjortisvarning kommer ni alla tycka, men vafan, Micke la sig i våran vikt o klaga på att vi BARA vägde 300 kg.. Vänta, trodde han vi vägde mer kanske? ;) Så otroligt söt den fisen o det var super kul..


Micke gav oss tips, så vi testade det såklart! Bildbevis finns o kommer här!

Vi beslutade oss att äta kebabtallrik. Och där försvann Emilias blyghet HELT.. Gick inte att äta knappt. Hon flög på mig bakifrån o kramade mig.. Fick klubba o kladd i håret.. Men vad gör det när en sötnos kommer.. Det var så mycket energi i henne.. Vi gick hem o där fortsatte det. Skona hann inte ens åka av innan hon sprang runt runt runt.. Vi busade o hade grymt kul.. Jag blir glad av att se hon skratta.. o är glad att det blyga försvann.. Vi kollade mumin, dansade, la pussel o mycket mera. Det var en mysig kväll o jag vill ha den tillbaka nu.

Vi hann inte ens ta drickpaus utan att vi skrattade o skojade. Den ungen är otrolig.. Hur kunde hon ha en sån ork utan att sova middag? Sen när hon somnade, började Linn släcka alla lampor. Vi hörde ljud från alla håll o kanter o jag var super rädd. Vi kollade ut genom fönstret.. Det började blinka, vi såg alien o allt.. Hon försökte skrämma mig på alla sätt.. Sen råkade vi kolla sista sekundrarna på rec.. jag skulle ut i köket o hämta min mobil.. Men hann inte ens ut i köket innan jag var tillbaka i soffan o uppe i Linns knä o nästan grät. Jag blev rädd för tvn.. haha

Kvällen slutades med bögporr o skratt.. O jag fick gå ut i spöregnet själv i min pride ziperall (o varför tänker jag inte gå in på här.. Hände en LITEN olycka!!) Men det var en lyckad dag/kväll med Emilia o Linn! Jag älskar er två o det kommer bli mera skoj o trams! Det vet jag!


o för att avsluta inlägget fint, kommer en bild snodd direkt från Linns blogg läs den.. Helt grym!!


PUSS PÅ ER ALLA! <3

Stort hus o ensam!

Jag hatar att vara själv.. Spelar ingen roll vart, bara jag är själv. Men nu är det fan RIKTIGT läskigt.. Ett stort jävla hus, två våningar o SUPER mörkt.. Ingen hemma o inte så att jag har kontakt med grannarna som jag haft här.. Vet inte ens om dom bor kvar.. HAHA Men jag vågar inte gå ner o hämta något att äta, jag vågar fan knappt gå på toa.. Måste ringa någon HELA tiden.. Tur att det finns folk jag kan ringa.. O jag blir rädd när det låter.. Är glad att jag har mitt rum uppe o inte nere.. Kanske finns fönstertittare.. O sen har pappa berättat att folk gör inbrott här. Så jag har låst ALLA lås som går.. HAHA så fuck you tjuvar o mördare.. Bara dom inte slår sönder ett fönster.. För då lovar jag att gömma mig super bra så ingen hittar mig.. inne i min garderob (som man kan gå in i, dock lågt tak) haha men thats nice, där är det dock INTE kläder.. Utan flyttlådor o instrumment.. Men kommer någon kommer jag slå han/hon med någon gitarr eller bas.. Vafan, jag slår med allt.. Jag önska jag hade haft en yxa.. Nej usch, jag kan verkligen skrämma mig själv.. Sitter o lyssnar på inspelningar på Highlights.. O nu kom aldrig ska jag sluta älska dig.. Dock är det bara inspelningar o ingen video. .Så ser dom inte. Men det finns ju tusen filmer på highlights på denna dator.. Men men, highlights gör mig glad.. :) Så dom spelas hela tiden förutom om jag gör något annat.. Fast i hela mitt tak är det Sannex.. Så lite dubbel här.. o typ 10000 bilder på min mamma.. Dom bilderna ryser jag av.. O massa bilder på mig när jag var liten.. haha så fulunge.. ;)

Men ligger här ensam o funderar på att gå ner o hämta vatten.. Men vem ska jag ringa? jag tror alla sover tyvärr.. Så får dricka imorgon.. Måste dock på toa, o jag vågar inte gå till toan ens.. Eftersom man ser ner för trappan o någon kan stå i fönstret o glo på mig.. Kanske blir skjuten.. Jag är SUPER nojjig när det gäller att vara själv. Jag fattar inte, men jag är så jävla mörkrädd o rädd för allting som finns utanför fönstret när det är mörkt.. :( Jag har problem med mörker iallefall när jag är själv.. För vem hör mig om något händer eller om någon kommer? INGEN!! Inte en jävel, o vem ska jag ringa som kan ta sig hit fort? Jag har ingen av grannarnas nummer i huvudet eller i mobilen.. Men nu tänker vi på annat, haha kul inlägg.. Helt onödigt, tror ingen läser det heller! ;)


Puss på er alla fina o världens största kram på alla ledsna! <3

Nu är jag tillbaka!

Jag har varit borta ett tag o haft bloggen låst. För jag har inte haft tillgång till dator.. Men nu har jag det, så då kan jag skriva igen! :) Har inte just nu så mycket att blogga om.. Super huvudvärk o tårar som rinner.. Jag blir knäpp på allt sånt här. Vafan jag ska ju må bra, men ja det kommer alltid hoppa upp o ner.. Jag blir ledsen om allt ska vara mitt fel o jag tycker inte om det här alls..

Nu ska jag kolla på one tree hill tills jag kommit på något vettigt att skriva om!!

PUSS

jag älskar dig min fina ängel, <3

RSS 2.0