Pussa du henne?

haha så jävla söta barn här på tåget... En liten tjej sa till killen breve mig (dom går på samma dagis tror jag) haha så säger hon: Pussades ni? Han svarade: Neeeej.. Oh dom är så söta.. jag vill också umgås med såhär söta barn.. haha värsta bästa kommentarerna hela tiden.. :)

Nu åker jag förbi Handen o vad jag saknar Billy pojkarna.. Helt galet länge sen nu ju.. :( Ser China Station från tåget.. o där brukade man ju träffa dom.. Snart dax killar, STOCKHOLM NU TACK!! :)

Nu ska jag strax gå av tåget o åka bil en bit.. Sen är jag framme! :) Ska även kolla lite om körkort! :) Det är ju lixom dax nu! ;) Innan året är slut ska jag ha körkort! :D haha


Det är så underbart kul att se att du härmar mig med allt.. haha o det är inte bara jag som tycker det, tro mig.. Du kommer aldrig bli som mig! :)





Världens bästa killar o dom har inget med inlägget att göra! :)
Men kolla in deras hemsida o deras facebook grupp! :) Dom är bäst!

Facebook
Highlights
Klicka på dessa två! :)


Om du går in i väggen, ska du måla den i ljusa färger! Häng upp några bra minnen, och tänk på dem som älskar dig. Och behöver du " målar hjälp", be dina vänner. Men kom ihåg: När du möter väggen, kommer du snart se vilka som verkligen bryr sig..! Och vilka som misslyckas..! Men misströsta inte, eftersom som de du har kvar är de äkta vännerna. Vänner är de som hjälper varandra .. ♥ Thats what friends are for! ♥
Jag har världens bästa vänner, <3

Tågförseningar o vad jag älskar!

GAAAH! Segare än segast är det att vänta på tåg hela tiden.. :( Har iallefall varit på apoteket i skanstull (ringen) o handlat massa grejer. O en salva till mitt öga, då jag har fått en stor jävla vagel som gör super ont.. Så just nu är jag halvt blind.. Salvan gjorde så det blev en hinna för ögat.. HAHA snyggast ever.. ;) Ser säkert äckligt ut.. Rinner också! :( buhu känner mig lagom fräsch.. Inte har jag sminkat mig heller.. Men vad gör det, smink behöver man inte varje dag heller! ;) är verkligen 110% ofräsch.. Sjuk sjuk o åter igen sjuk. Hostar som ett jävla svin... Rinner i näsa, ögon o allt.. Men det hindrar inte mig från att åka ut till sommarstället o ha mysigt i solen! :) haha vafan, får bli lite sjukare.. Fast har ju ork o febern är borta.. (Tror jag) Bara denna jävla enisva hostan som vägrar ge upp.. :(

Mitt tåg jag skulle åka med var först 1 timme sent. Sen blev det inställt.. O nu är det en halvtimme kvar till nästa, vafan?? Tänk om det blir inställt? Det blir uppskjutet hela tiden o det är nästan en timme sent det med.. GAH! Kommer aldrig komma fram.. Men det är inget att klaga på, kommer nog komma fram när solen har gått i molnen! :) Det låter väl bra.. Eller?

Nej nu orkar jag fan inte blogga mera.. Än att i helgen ska jag jobba.. Så hoppas fan att jag är frisk så jag orkar leka o bada.. Annars är det inte så kul att jobba.. Menmen, vi hörs senare bloggen! Jag kommer blogga från sommarstället såklart! :) Det är super mysigt där o hoppas jag hinner fram i tid! :) Men nu kom fan ett tåg, så LYCKA! Äntligen, nu ska jag ut o sola som fan! ;) Måste ha färg till italien så jag inte bränner mig!

PUSSSSS <3

Kan inte sova!

Jag kan ju ändå inte sova. Så varför inte lägga energi så KANSKE jag blir trött när jag bloggar? haha
Får hoppas att i slutet sluter ögonen o kan sova ett tag iallefall. Fast denna jävla hosta jag har har väckt mig VARJE gång jag somnat.. Men ja, vad har hänt senaste tiden.. I söndags åkte jag kryssning.. :) Det var super skoj o mysigt! Sov så jävla gött den resan så det finns inte ord för det.. Men det finns ju anledningar till det, om man säger så.. haha Killarna var KANON som vanligt verkligen.. Dock hade jag nästan ingen energi alls kändes det som.. Vi satt efter o pratade med massa av folk. o jordens jävla samtal hade en tjej.. Satt typ å grinade, så jag satt o kämpade med mina tårar.. Men när jag la mig kom allt o när jag kom hem blev det värre.. Fast nu är jag glad igen! :) Vad som pratades om behöver vi inte gå in på.. :) Men är verkligen glad över dessa pojkar! :) Dom sprider glädje hur man än mår.. haha


Jag har inget kul att berätta känner jag, vet inte ens varför jag bloggar.. Ska snart upp så varför ens försöka sova egentligen? det känns ju lite små onödigt att börja försöka sova nu. Har kollat på film o lyssnat på musik hela morgonen eller vad ska man kalla detta.. Solen skiner utanför fönstret o jag blir bara piggare o piggare. Lär ju somna under dagen. Men det är en annan femma! :)

Idag ska jag först hämta hostmedicin, sen ska jag till apoteket o handla en salva o nässpray.. Efter det ska jag sola o bada (kanske inte borde bada, Men är det varmt gör jag det ändå..) Sen ska jag fixa en sak till M..h..l! ;) Vem kan det vara? :) haha o vad kan det vara? haha jag tänker faktiskt inte säga någonting.. Fast har typ allting redan.. Men jag vet inte HUR jag ska lösa allt med detta.. Men det återstår o se.. Har tills på onsdag på mig att lösa det.. Annars får jag fixa det när jag kommer hem från Italien! :) Allt blir säkert skit bra till slut kan jag lova er! ;) Hoppas bara inte att det blir några sura miner o misstolkningar!! För då tänker jag lägga mig ner o skratta eller gråta.. ;) Fast det kommer säkert inte bli som planerat alls, lär somna som en jävla gris i solen o bränna sönder mig.. HAHA

Nej nu måste jag hitta på något annat, får kolla på inspelningar o fundera vidare på detta jag ska fixa! Hoppas det inte blir något fel bara..

Massa kärlek på er bloggläsare o jag ska börja uppdatera mera nu!

<3

:)

Jag uppdaterar lite pga personliga saker! Men jag har en till sida/blogg som handlar om enbart Highlights..
Så gå in o läs så ser ni vad jag gör för något.. :)

KLICKAHÄR!

Jag mår bra o allt. Men det finns ingen energi till att blogga.  Jag är ledsen, men ni som läser har troligen mig på Facebook.. Så ni vet att jag lever! haha

Fina bloggläsare, förstår inte hur ni orkar klicka in här när jag aldrig uppdaterar.. haha

Bränd på rumpan o Micme!

Idag har det varit en riktig latdag.. Lillian vägrade att gå till dagis.. Bara grät o grät. Så sötnosen fick stanna hemma.. Vi kom hem ganska sent igår också, så hon var säkert trött. Ligger o sover just nu.. Så lär bli sent ikväll med om jag har otur.. Vi var ute idag o åkte lite rutschekana(stava?) o då brände stackarn rumpan :( haha fast hon sa bara : ajaj o skrattade.. Så farligt var det inte.. Men hon var helt röd.. Sen har vi raggat lite på en av dom snygga killarna som bor här.. haha han var så söt mot Lillian så hon sa: pappa klam till han.. HAHA så fick hon en kram.. Aja, jag vill också snygging ;) haha så vi tjötade ganska länge.. eller ja 5 min, för sen ville hon ut..

Jag har ett långt blogg inlägg som jag funderar på att lägga ut.. Men inte säker, eftersom det är ganska elakt o snällt.. Det är båda delarna..

Juste, idag har Lillian haft en Micke dag.. HAHA grinat efter Micme o allt.. Sötnos, hon var så ledsen när han ointe kom när hon ropade.. :( Så sa jag: Men Micke är ute o spelar.. Då blev hon ännu mera ledsen.. Så vi kollade på honom på datorn.. Då var hon glad ibörjan men sen kom tårarna ännu mera.. :( Så hon har sprungit å pussat micke på bilden HELA dagen.. haha o bara kollat efte honom..

Aja, jag har inget vettigt att blogga om.. Helt slut idag, vet inte varför.. Så fort jag somnat så ringer min telefon.. så funderar på att stänga av den inatt.. haha


Bloggar senare kanske, puss

Kommer aldrig sluta skriva!

Jag ångra mig. Jag lägger inte ut texten om dom.. Varför massa texter nu när det ser ut som det gör? Trodde ni det själva.. Texten om er kan ligga här o vänta tills allt är bra igen! :) Jag har blogg pause IGEN!! Pga att några idioter hela tiden ska förstöra. Vet inte hur länge. Kanske bara en dag, kanske veckor.. Kanske år! Ingen som vet.. Inte jag heller.. Just nu vet jag bara att NI sjönk i mina ögon..


Puss på alla fina som fula!

ÅÅÅÅÅÅÅÅNGEST!!!!!

Jag kollade nyss mitt konto!! GAH!!! Blir ledsen i ögat!! JÄVLA SKIT! Pengar tack!

En puss av en gubbe!

Jag skulle åka in till stan o möta Maria för att hon skulle slippa sitta själv o vänta på bussen hennes.. Självklart så på t-banan så träffar jag en gubbe.. Han börjar smeka mitt ben.. så jag flyttar mig.. Så flyttar han efter.. Så blir t-banan FULL! O jag kommer INGENSTANS.. Ber han sluta men han fortsätter.. Dock var det inget farligt.. Vi satt o skratta alla på tåget.. O sen säger han: älskling vi ses på måndag i kyrkan så ska vi gifta oss.. eller något liknande.. HAHA minns inte helt för var ju LITE full jag med.. HAHA Sen ger han mig världens äckligaste puss.. Fyfan va skabbigt.. ALLA på tåget skrattar o jag med.. Sen kommer jag fram o träffar Maria..

Men det äckliga var att jag fick en puss av en helt främmande människa.. :/ aha iiiiiiuuusch!

Aja, jag har inget att blogga om just nu.. Men det kommer väl komma någongång nått kul att berätta.. Får väl se!

pusss på er

RSS 2.0