Malung 2011!

Jag ångrar mig inte en sekund över att jag åkte till Malung. Det var värt allt, kyla, huvudvärk o allt.. Tröttheten var nog värst. Fast det gick över efter ett tag.. Åkte 11.45 mot borlänge o bytte till buss där. Tydligen hade M åkt samma tåg som mig. Fast såg henne ej.. Var så jävla trött så tänkte bara på det nästan.. Sen gick jag runt för att fixa pengar för att Kristine hade tappat min mobil under hissen hemma.. Så hade ingen telefon. Så var på VÄRLDENS sämsta humör hela resan o allt.. Men det tog killarna bort på två sekunder. Blev så glad av att se alla 4.. Bebisarna... Jag o Maria blev interljuvade av någon tidning.. Minns du namnet? o sen var det fan hur mycket som helst.. Dom tog kort på ALLT vi gjorde.. kramades skrattade, tog i håret ALLTING.. Fick låna underbara Mickes tröja som var mycket varmare än mig.. O i den  hade jag mina pengar.. så där ligger dom. haha

Men nu till själva spelningen o kvällen..
Är besviken över att dom är kvar på dansbana 5. För det var sjukt mycket folk. Dom borde vara flyttade till dansbana 3 o det är inget bara jag tycker. Jag är säker på att det är flera. För det var 2-3 gånger mycket mera folk i år än förra året. Nu var det kö in för att dansa, folk upp till gräset. Så nu håller jag tummarna för att dom hamnar på 3an nästa år. :) Det blev interljuver o busshäng med tv inspelning, p4 dans o massa mer. Hur mycket bilder som helst. Jag blir stolt över grabbarna, för dom är verkligen helt underbara o härliga. Jag ryser i hela kroppen när alla skrek när dom spelade o alla var så glada på dansgolvet o man fick höra mycket fina ord om dom. Dom är verkligen värd det bästa. Jag hade gåshud nästan hela kvällen o ville bara att dom skulle köra på hela kvällen.. Men dom delade scen med Svänzons.. Jag tycker att dom har bra låtar, från alla möjliga håll. Låtar som man lätt kan sjunga med i, dom har en närvaro på scen som är kanon o spelglädje. Det är killar man kan skoja med hela tiden. Ända negativa är att det inte är många spelningar nära Stockholm. Men vad gör det, jag lägger gärna ut pengar på att få se dom. Jag blir aldrig besviken..


Nu är det en snabb uppdatering om Malung bara. Det kommer bättre när jag sitter själv på jobbet. Jag är så galet trött nu o vill bara vila. Så ska ta ett super varmt bad o sova sen.. :) Imorgon är det packa sen Strängnäs!

Uppdatering på heltid kommer o börjar imorgon! :)

PUSS

RSS 2.0