Skitunge

Nu är jag nästan helt frisk.. :) Dock har jag inte fått tillbaka min ork än.. :( Men den kommer väl vilken dag som helst skulle jag tro.. :D

Idag hämtade jag skitungarna efter många om o men.. Men det var skönt att komma ut.. Var riktigt trött idag o hade ont överallt. Men det gick över, dock orkade jag bara gå till Ica maxi o handla lite.. :) haha Sen nu har vi plockat lite i lägenheten o K badar o L ligger i sängen o latar sig. Själv har jag gjort pizza som blir klar om 10 min.. :) Hurra! Ska bli mumsigt, sen blir det till att försöka hitta tvättid innan söndag :) haha för då smäller det ;) Jag o några vänner ska hitta på något.. Kanske på fredag med o lördag.. Men det får vi se! :D Återstår å se verkligen.. :)

Nu måste jag strax ta ut pizzan, men först ska jag hjälpa K att klä på sig :) <3

love

Brist på inlägg.

Pga att jag har maginfluensan. Mår ju verkligen som en kratta o orkar hur mycket som helst. Fast nu har det blivit lite värre så orkar nästan igenting. Igår klarade jag av att vara ute iaf.. Fast det slog ju runt inatt istället.. BLÄ!!!! :((((

Jag är verkligen super trött just nu, men måste jobba.

poss

Andreas ...... ?

Eftersom jag ska sluta blogga privata saker så kommer det inte bli så mycket bloggande. Jag är ledsen, men eftersom det finns några idioter som kommenterar elaka kommentarer såfort jag skriver något privat.. Men varsegod, bara att kommentera på.. Visst det gör mig ledsen, men nu kan ni inte längre läsa något privat eller något. Kommer mest handla om spelningar, kryssningar, äventyr o saker som händer tex.. Kanske vad jag gör på dagarna osv.. Men inte så ofta..

Å jag tycker det är så otroligt taskigt att kommentera i Andreas ........ namn, eftersom jag tror knappast han skulle kommentera så i min blogg.. + att jag tror knappast han sitter å läser min.. Så patetiskt verkligen att hålla på o trycka ner folk.. O speciellt att använda ett namn ni vet jag träffar osv. Haha lite onödigt, men ip-adresserna ska snart skickas till polisen.. Eftersom dom tar sånt här seriöst.. :)

Jag funderade starkt på att åka utomlands snart.. April-Maj.. Några som har bra förslag eller vill följa med?

Tyvärr blir det en ny blogg.

o inget privat kommer jag skriva här nu.. :)

79.136.116.121
 79.136.116.120

Dom är otroligt lika.. Så skulle säkert vara samma person.. Dom till hör stockholm, o har gått under namnen, Andreas, Anna, Sara, Frida, Emma, Jenny o några namn till..
Den/dom personerna som kommenterar..

Varför skriva olika namn hela tiden? Å inte våga stå för vem du är?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0