Raderade!

Förlåt att jag raderade inlägget innan.. Det var rörigt o jag vet inte vad jag menade! Men ja som sagt, jag tänker inte jämföra Micke o Andreas mera! Dom är inte samma personer o det är ingen tävling om vem som är bäst eller inte! :)

just nu ligger jag i sängen o får massage av söta Kristine! haha Lillian har somnat o Kristine ska snart sova... :) Vi kollar på Tsatsiki (stava?) o har det super mysigt! :) haha åh jag älskar dessa barn!! Vi ska nog sova samtidigt idag!! Kristine somnade lite tidigare när vi kom hem. Så hon är inte så trött längre.. även om hon försökt sova så kan hon inte.. Aja, vi har inte långt till skolan imorgon iallefall! ;) haha tur det :D

Aja, imorgon blir det nog en mysig dag!:) PUSS PÅ ER! <3

Gaybloggen o andra bloggare!

Jag har läst att många säger att han inte blivit smalare! Hmm.. Jag ser han minst en gång i veckan.. (börjar nästan bli vanligt att se han, så bryr mig knappt längre..) Men jag blir så otroligt glad av att se han.. Att han lyckas med sin vikt.. Även om han har sina tabletter.. Han är grym o jag tycker verkligen att han är den bästa bloggaren.. Åh jag älskar bögar! :D gaaah! Skulle lätt kunna kidnappa alla som finns i hela världen! (Nästan)

Men över till hans vikt.. Jag har hela tiden tyckt han är smalare än vad man ser på bilderna.. Men han har verkligen gått ner MASSOR nu.. När man ser hur han ser ut nu, så fattar man att han var tjockare innan.. (Ursäkta, inget fel på tjocka människor nu.. alla är lika mycket värda) Men han har blivit enormt mycket smalare! Tycker alla ska tänka innan alla klagar..

Samma sak med unga mamma bloggaren.. Vafan, hon är ju 15 år, hur klädde du dig själv? haha jag stör mig så grymt mycket på allt skit hon får.. Visst jag tycker det är dumt gjort att klä sig så.. MEN, jag tycker hon är en otroligt bra mamma.. Jag har sätt mycket i mina dagar o jag vet att Kelly har det bra.. Jag är 19 år o jag ställer upp till min brors barn som deras extra mamma.. Det är jobbigt o inte fan bryr jag mig om hur jag klär mig.. Titta på svenska folket.. Dom flesta klär sig som HOROR!! (ursäkta mitt språk) Jag blir verkligen less, ALLA röker nästan o alla dricker!! Så kom igen, skärp er!!

Sen har vi Kissie, visst hon är dum i huvudet som gick på sin jävla barnmatsdiet o allt sånt.. Men vafan, det är hennes liv.. Jag tycker hon var GRYMT fin innan hon började med alla skit hon gjort.. Men detta är upp till henne, hon trivs så.. Eller gör hon det? Jag vet faktiskt inte då jag inte känner henne!

Men skit i att kasta skit på andra.. Behandla andra som du själv vill bli behandlad!! Så väx upp o öppna ögonen.. VARFÖR BLIR DET KRIG? Jo det kan vara minsta lilla sak som tas upp o blir värre..


Puss på er som har läst detta.. Jag brukar inte skriva om sånt här.. Men har tråkigt o fick lust! :D

Linn är en person jag älskar!

Jag är så glad att jag åkte den kryssningen, att jag fick kontakt med dig.. Att jag börja prata med dig mer o mer.. Jag älskar dig så mycket Linn!! Du o Tina är två härliga människor jag tycker om att träffa! Så snälla o otroligt roliga! Som när vi hälsade på henne på sjukhuset! haha det var grymt roligt.. Alla kakor sa POFF!! Tina är en jag skulle vilja ha som läkare. Världens härligaste! Men nu handlar inlägget om Linn!!

Jag tyckte om dig från första ögonblicket! eller ja, det blev ju andra. Eftersom det blev lite fel första gången.. Men är glad att vi hittat till varandra o umgåtts massor.. :) Du gör mig glad, du o Emilia! Ni är två personer jag verkligen älskar! Jag hoppas att du snart blir frisk så vi kan göra allt vi planerat!! <3 Jag bara ÄLSKAR att vara med dig Linn!! Du är en person jag ser upp till, så grymt vacker o snäll!

Linn min fina tjej, jag älskar dig! <3


Idag är det morsdag!

Och jag har legat länge o försökt låta bli att tänka på det.. Men det går inte, alla skriver så fint om sina mammor.. Så jag måste också!!

Grattis på morsdag min finaste ängel! Jag hoppas att du har det bra där uppe.. Jag mår hur bra som helst mamma, vissa dagar suger verkligen allt.. Men jag tror du ser.. Jag hoppas du ser, jag vill vara lika stark som du var.. Som kämpade igenom cancern.. Hon kämpade med att vara på topp o hela tiden vara glad o ställa upp.. JAG ÄLSKAR DIG MIN FINASTE MAMMA! Du är bäst o jag önska jag fick träffa dig! Jag önska jag fick visa dig världens bästa personer jag har träffat..

Carina Walldén, jag älskar dig världens bästa mamma! Hoppas du har en bra morsdag med alla andra mammor i himmelen! <3


Jag blir helt mållös!

Highlights är ett band jag skulle kunna skriva om dag in o dag ut o aldrig tröttna på dom.. Dom växer för varje gång dom spelar.. O det har kommit in nya låtar dom kör o det är ju kul.. Jag är helt mållös efter dom här två dagarna. Gröna lund o Hågelby. Jag vet inte alls vart jag ska börja. Micke blir ju bara bättre o bättre på scen.. Ni hör ihop o det är verkligen som om hela pusslet är lagt nu.. Jag blir glad av att se er, det värms i hela mitt hjärta att se er så otroligt glada hela tiden.. Ingen i hela världen kommer kunna ändra mina åsikter om er. Jag struntar totalt i vad alla säger om er o att jag har fel.. Alla tycker verkligen olika o jag tycker att Highlights är bättre nu..

Ni har en energi som aldrig förr, ni är glada hela tiden o skrattar.. Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Jag är helt tom på ord. Ni är obeskrivliga. Hur mycket jag än skriver o hur mycket jag än säger till er kommer jag aldrig kunna förklara. Jag är glad att ni tog in Johan & Micke i Highlights.. Det är som om allt har fallit på plats o nu börjat om på ett nytt spår.. Jag minns första gången jag såg nya Highlights.. Allt var nytt o jag var osäker.. Första mötet med Micke på båten kände jag verkligen: det här kommer gå bra. O jag var inte längre nervös. Jag förstog att han skulle göra ett kanon jobb.. En underbart söt liten människa.. Johan hade jag träffat en gång innan tror jag o jag visste att han skulle göra ett bra jobb.. Men hur skulle allt låta o hur skulle allt kännas. Den tanken fanns där. O när dom körde igång kändes allt verkligen bra.. Jag förstog att det skulle gå bra med tiden o det skulle sluta jätte bra.. Men det har inte gått många månader o jag är mållös.. Dom var helt otroliga både på gröna lund o hågelby. Vilken energi dom har fått..

Visst några låtar som jag har sagt: Ingen kan göra dom här som Andreas/Erik.. Men jo, det kan dom.. Micke kan göra alla låtar som dom körde. O jag gillar att alla tre sjunger.. Johan, Christian & Micke! Det är så underbart att dom turas om ibland.. Jag gillar alla tre rösterna.. Fast dock mest Mickes. Den är oslagbar.. Jag älskar verkligen "Aldrig ska jag sluta älska dig" med Andreas.. Men den låten gjorde Micke hur bra som helst(han gör den bättre) o jag ryser i hela kroppen av den.. O det finns flera låtar Micke gör bättre än Andreas gjorde. (Inget illa menat mot dig nu Andreas ifall du skulle läsa) Jag har varit livrädd bokstavligen på att "Vem" ska börja komma.. Men det gick hur bra som helst. (Den låten är speciell) Den gick super bra o jag överlevde. Världens finaste låt iaf för mig!

Jag skulle kunna sitta en hel dag o skriva. Men några saker skulle ju bara komma om o om igen.. Jag kan inte sluta tycka om dom seriöst! Dom har satt ett spår i mitt hjärta nu som aldrig kommer försvinna.. Highlights gör ett kanon jobb uppe på scenen. (o på trappan, haha) Fina grabbar det här, å alla har ett hjärta av guld..

När man lyssnar på Highlights kan man inte alltid tro att dom är ett dansband. Dom finns ju även som partyband.. Jag har varit på Highfive förut. O jag gillade det. Men nu har jag inte varit på nya Highfive, men eftersom Highlights är så mycket bättre nu, så är säkert Highfive minst lika bra det också! :)

Jag tycker vi alla fd Highlights fans o icke Highlights fans ger Micke & Johan en chans. Självklart ger vi nya Highlights en chans! Man behöver inte vara dansbandsmänniska.. Jag är inte det.. Eller visst det funkar att lyssna på det.. Men inget jag gör på fritiden.. Dom ända dansbanden jag lyssnar på är Highlights o Sannex..

Samla ihop ett gäng vänner o åka iväg på Highlights, det är ju inget man kan bli besviken på nu.. Jag har syskon barn.. Dom är inte alls gamla o visst dom tar kanske efter allt som jag gör.. Men vad gör det, dom ska bli som sin faster.. Kristine o Lillian bokstavligen ÄLSKAR highlights.. Vi kan sitta flera timmar o titta på klipp o dom säger bara mera mera hela tiden..

Jag ser upp till dom här killarna, för dom har verkligen gjort såna stora framsteg på så liten tid! Jag är fortfarande helt uppspelt efter dom två sista spelningarna.. Jag kommer kunna leva på dom här två dagarna..

Ett stort tack till Highlights som består av:


Tommy, Michael, Johan & Christian - fyra killar man verkligen blir glad av!


Min sötnos, <3

Det gör inget om ingen har läst allt, för detta är till mig o bara mig! :) Men puss på er som läst allt! Ni får massa kärlek skickat på posten nu!


Igår var det Gröna Lund! :)

Igår var en bra dag trotsallt o hoppas på en bra dag i med.. :) När dom skulle köra in allting till grönan så ÖSTE det ner regn.. Så vi fick stå i bussen för att inte bli blöta. Fast det var ju nästan försent.. HAHA man lukta inte gött sen.. Men ja, det gör inget. Var ju med Johan, Micke & Calle så det gör inget.. haha

Allt gick ju kanon hela kvällen när dom spelade.. Förutom 30 min när dom hade paus (a) haha fast det är killarna verkligen värda så duktiga som dom är.. Det blir verkligen bättre o bättre för varje gång.. o igår kväll slog dom ALLT! Jag blir verkligen stolt över dom.. Helt otroliga o underbara människor!! Det är sånt drag o förstår inte dom som säger att dom har mindre folk.. Igår var det folk även fast det var lite dåligt väder..

Grabbar, jag är stolta över er. Ni är bäst! Vi ses ikväll! Vill ni se dom åk till Hågelbyparken! :)

Jag kommer ångra mig

Jag har svikit mig själv så otroligt hårt! Fan jag skulle ju inte? Varför gjorde jag det? Hur kan jag vara så dum.. Jag får leva med det här, jag kommer få leva med att ångra mig.. Det kommer alltid att finnas med mig hur dum i huvudet jag är.. Å framförallt en dålig förebild till mina syskonbarn! HELVETE! :(

Förlåt o ni vet att jag älskar er av hela mitt hjärta, Jenniefer, Rasmus, Rickard, Simon, Mi, Fabian, Melina, Linda, Kristine & Lillian! Glöm aldrig det att ni är bra som ni är! :)
<3

o jag svek verkligen er alla!

Dålig stil

Nu är det super länge sen jag bloggade! Helt otroligt.. Dock har jag inte haft dator.. haha suttit vid mobilen HELA tiden nästan. o orkar fan inte mobilblogga.. Så jävla segt o tråkigt.. Men får nog börja med det snart :)

Jag hyr en lägenhet/rum i Skanstull! :) Tror det kommer bli jätte bra när det är klart!! Hoppas jag iallefall! :)

Usch ,jag har ingen ork att blogga alls längre.. HAHA


Men bjuder på en bild från Highlights hemsida.. :)
Världens bästa grabbar; <3

Ni är bäst, always and forever!

Å jag saknar mega super mycket Linn & Emilia! :(

jag älskar er fina människor, <3

Jag vill färga mitt hår

Men vilken färg ska jag ta? Ingen ger mig tips typ.. eller jo, jag har fått hur mycket som helst.. Men det är ju OLIKA!!! Så jag vet absolut inte.. Så nu står jag här.. O vet inte alls hur jag ska göra.. Men Linn tycker olikafärger! Så då får hon fan fixa det på mig också! HAHAH

Idag ska jag iväg på kryssning.. Jag hoppas inte min mage gör super ont.. Och nu ska jag berätta... Ni säger: åh ska du inte ligga hemma o vila. OSV!!!! Men vafan, ska jag ligga hemma LÄNGE eller? Detta kan ta månader .. Och jag fattar själv att jag inte kan dricka. Eftersom dom inte hittar något så är det inte fraligt. Så jag tänker fan inte ligga hemma på röven o vila..

Jag ska ut o ha en lugn båttur! :)


<3

Min dag igår med Linn!

Det började med att jag åkte till banken för att ta ut pengar! :) Gick kanon, dock super lååång kö! Men gick ganska snabbt då Linn var lite sen! ;) Så hon fick vänta på mig ett tag.. Sen åkte vi in i stan o kollade på barnkläder o handlade lite till Emilia! SUPER SÖTA KLÄDER ALLTSÅ!!!!!!

Sen så följde min snälla Linn med mig på gastrokopin eller vad det heter.. Gick jätte bra.. Var super nervös först men fick lugnande o det gick bra.. Snurrig blev jag o helt trött.. Men det gick jätte bra! :) Sen gick vi lite runt o sen hämta vi lilla Emilia.. Super mysigt, hon var dock BORTA! Ingen hade koll på henne. Men hon hade gömt sig, eller ja var bakom ett hus..  Men vi hittade henne o gick o köpte glass o tittade på tåg! massa myyys :) Åh jag älskar den ungen.. Sen gick vi till lekparken o hon skulle hela tiden ha mig o åka med henne.. Ville inte jag skulle hon ha mamma.. Ville inte mamma Linn skulle hon ha mig.. Ingen lugn o ro! ;) haha Men det var super kul tills röva fick ont.. haha Sen gick vi tillbaka till t-banan o vänta på Tor! :) O samma som åkte förbi oss när vi var där tidigare kom IGEN! Så till sist frågade en " är ni kvar här än? " Gud dom måste trott att vi var helt knasiga.. Sen sprang vi efter t-banan på perrongen.. Super kul!  Sen blev jag pippi, hon drog mig i håret o vi sjöng..

Sen kom Tor o vi åkte till Kista, jag o Linn! Handlade lite kläder o åt en super god sallad! MUMS!!!! <3 Sen tog vi en glass/milkshake! MUMS verkligen!! Sen åkte vi hem!!

Alltså, så mycket jag skratta idag.. Fyfan helt störda saker.. HAHAHAHAH Denna tös är helt knasig!!

JAG ÄLSKAR DIG LINNSANLUS; <3

Det var ju inte alls farligt!

Alla sa att det var läskigt o obehagligt att köra ner kameran i magen igenom halsen osv.. Men det var de verklige ninte. Jag var mega nernös o när Linn sa : 4 minuter kvar trodde jag att jag skulle dö på riktigt.. Fyfan va nervös jag var.. Men gick bra, gick lugnande o det löste sig. Dock hittade dom ingenting o jag får gå med min smärta.. Tror dom, jag ska åka till ALLA sjukhus i hela världen tills jag får veta vad som är felte.. Jag tänker inte gå runt o ha ont o inte veta alls om ajg ska spy eller inte.. Det kan bara komma hur som helst.. När jag minst anar det.. Kul om jag är på spelning eller på stan eller kryssning eller något o spyr rätt ut.. Ingenting jag kan hålla tillbaka direkt..

Men jag får lära mig att leva med detta..

Imorgon eller senare ska jag blogga om min underbara dag tillsammans med Linn, <3

:(

Bara för att jag inte får äta är jag super hungrig.. Så jävla sääämst alltså!! Jag brukar kunna hålla mig ett bra tag utan mat.. Men nu är jag så jävla hungrig att jag nästan skakar... Det här SUGER bokstavligen!! Fast ska bli skönt att det äntligen är över snart.. Dock lite rädd för vad dom kommer hitta.. Hoppas inget allvarligt dock, men det tror jag inte..

Berättar såfort jag vet vad det är för något.. Det kommer säkert inte vara något.. Men är det inget vill jag veta VARFÖR det gör så äckligt ont när jag rör mig på ett speciellt sätt o när jag kommer åt.. Igår när han trök på magen trodde jag allvarligt att jag skulle gråta.. Fyfan va ont det gjorde.. :( Hatar när någon känner där.. :( Buhuhuhu!!

Men jag är en tuffing.. Detta kommer gå bättre än bäst! Tjejer är väl vana att få saker i halsen? HAHAH tolka hur ni vill.. ;)


JAG ÄR TUFFAST I STAN!!! Ska låta det gå som en dans!! (NOT)

Långt ner i halsen 1 med Johanna & Linn!

Imorgon ska jag köra ner något långt ner i halsen.. haha

Ska på gastroskopi imorgon o Linn ska följa med mig.. Vi ska spela in en ny film med doktorn! ;) haha Usch detta kan ju tolkas fel.. HAHA Men jag försökte hålla mig för skratt idag när jag var där med Linn.. Han var helt jävla knasig.. HAHA Usch kan inte släppa det.. :) åh jag har alltid så kul med denna tös! :) Eller ja, varje gång jag träffat henne nu senaste tiden!! :)


jag älskar er, <3


Emilia, jag kommer finnas här för dig dag som natt! Du är en ängel från ovan. Jag älskar dig gumman, <3 Min lilla bästis o glasskompis o allt vi nu var! SÖTNOSEN  / din nanna

Jag har funnit en vän för livet! <3

Gud jag älskar min tös Linn!! Jag vet inte alls hur jag ska beskriva dig! Vi har så mycket planer o så mycket tid att hitta på saker. Vi ska göra allt mellan himmel o jord! Längtar till våran middag vi planerat.. Jag längtar till alla våra andra utflykter vi ska ha .. Jag längtar till imorgon då jag får krama dig igen!! Jag är så glad att jag träffat dig.. :)

Du vet precis vad jag tycker o tänker! O JAG ÄLSKAR DIG LINN! <3

Jag är så trött på..

Idag tänker jag lägga en liten diss till något.. Och det är människor som tror att dom är bäst o hela tiden ska ha uppmärksamhet.. Gör jag någonting som jag får uppmärksamhet över o som personerna gillar. Så måste hela tiden den personen göra allt mycket större så att denna person blir så mycket bättre..

Är jag ledsen å berättar om mina problem måste den personen dra upp sina o försöka få uppmärksamhet.. Det sårar verkligen, det kan trycka ner folk på botten.. Även om jag vet sanningen så blir jag ledsen..

Nu tänker jag inte nämna några namn o tar du åt dig så är det väl synd om dig.. Men jag behöver skriva av mig ibland.. Det är så otroligt irreterande att man ALDRIG kan göra något själv. Att hela tiden DU måste vara störst bäst o vackrast!! Jag är verkligen trött på sånt här.. Så innan jag säger för mycket, så avslutar jag här! :)

Och lär dig EN sak.. DU ÄR INTE ALLTID I CENTRUM!!! Det finns folk runt om dig som också behöver någon eller uppmärksamhet.. Så skärp dig nu!!!

Over and out sötnosar! :)



Depperiod!

Hur länge ska jag springa här? Hur länge ska jag behöva må såhär. Visst jag har dagar då jag bara älskar livet.. Men kommer minsta lilla då faller ALLT.. Precis ALLT o jag orkar verkligen inte mer..

Och den som sa att den skulle finnas här hela tiden.. Blir sur för att andra ställer upp... För att du ska hela tiden vara bäst osv.. JAG FATTAR INTE VAD DITT PROBLEM ÄR? Jag mår dåligt du behöver inte puffa på detta så det blir värre.. :((

Så liten men ändå så stor!

Jag har ingen aning om hur jag ska tacka denna personen, hur jag ska visa hur mycket den har gjort o hur mycket det betyder. Hur kan man verkligen tacka en person som gjort så lite men ändå så mycket.. Om det hade varit en annan person som gjort samma sak hade det varit lite.. Men denna person gör det så mycket större. Eftersom h.n är så otroligt fin o hur snäll som helst. Jag tycker verkligen om denna person. Jag vill kunna tacka men ingenting skulle räcka..

Jag vill tacka dig, jag vill visa dig hur bra du är.. Du gör mig glad genom att bara finnas.. Nu låter det som om jag är kär fast vem har sagt att detta är en kille? Och även om det är de så är jag inte kär. Jag är så otroligt glad över denna person. Ett hjärta av guld, verkligen ingen annan lik. Denna person finns där o lyssnar.. Ett stort tack o en dag ska jag visa dig hur mycket du har gjort!


TACK, <3

H som i Highlights!

Highlights består av Michael Mårtensson, Johan Elander, Christian Lindholm och Tommy Gustafsson. Det är två nya i Highlights Michael & Johan. Och det som skrivs nu är något jag tycker o ingen annan. Jag ber inte om era åsikter eller någonting. Gillar ni inte att läsa om Highlights, så läs inte. :) För jag tar inte emot elaka saker mera. :)

Jag gillar gillarna o det dom gör. Jag tycker att Micke har en otrolig röst o sjunger så bra. Han har en sånn otrolig energi på scen o är glad hela tiden. En liten prick som man blir glad av att se.. Highlights har varit med om mycket o visat upp sig på olika sätt. Bingolotto(2009) , Melodifestivalen (2010) & Dansbandskampen (2008 & 2009). Ni är personer jag ser upp till. Jag är glad att Highlights finns, jag är glad att ni killar finns. Ni har en energi på scen o spelglädje. Ni ger allt på scen. Jag är glad att man kan prata med er, att man kan skoja med er. Jag gillar musiken ni gör.. Jag tycker personligen att det har blivit en sån spelskillnad nu än vad det var innan. Glädje, energi o samspelta.. Jag gillade Highlights då, jag gillar Highlights nu.. Och jag är ju ingen dansmänniska, så jag kan inte avgöra om det är bra att dansa till dom osv.. Men det jag har hört så är dom bra o alla dansar ju.. :) Så det låter ju bra.. För varje gång jag ser dom så blir dom bara bättre och bättre. Micke blir säkrare o säkrare på scen. Dom två nya filurerna har verkligen lyft upp bandet o det är så kul att se glädjen ni har.. Skoj om allting som sägs o allmänt glada.


Som jag skrivit förut så tycker jag att Highlights var jätte bra förut. Och visst jag saknar personerna som slutat. Men dom kör ju sitt.. Andreas har sitt o är så bra som trubadur. Och det hoppas jag han vet om att jag tycker. Han ska få ett inlägg en vacker dag! :) Men nu är det Highlights som detta inlägg ska handla om..

Hur ska jag skriva? men okej detta är rakt upp o ner från MITT hjärta o ingen behöver ta åt sig. Ingen behöver bli sårad! För det är detta jag tycker o jag tycker inte mindre om någon som har slutat i Highlights.. Jag tycker om er alla, fast jag gillar Highlights som dom är nu.. Så nu kör vi.. Direkt från hjärtat!

Highlights är ett gäng glada personer, som ger mig glädje. Jag gillar deras musik dom gör o på det sättet dom gör allt. Härliga prickar som vet hur dom ska göra o hur dom ska spela. Det jag gillar med dom är att alla är otroligt bra på sin sak o att dom har en glädje när dom spelar o står på scenen.. Dom har personligheter o lätta att prata med.. 1 aug 2008 åkte jag på dom första gången. (hade sätt dom innan, men aldrig varit så intresserad) Då var det andra personer förutom Chirs o Tommy. Dom var då o är kvar nu.. Hade jag aldrig åkt den gången så hade jag aldrig träffat dom här. Då hade jag aldrig hört deras musik. Dom är samspelta, dom har glädjen, dom har energin som sprider sig.. Jag är helt mållös efter varje gång jag sätt dom, för dom blir bara bättre o bättre.. Nu var det ett tag sen jag såg dom.. Men uppdatering kan ni räkna med efter nästa gång och gången efter det. :) Jag tror att dom kommer bli otroliga. Nu väntar man ivrigt på deras nya hemsida ska komma upp och att deras liveskiva ska komma ut.. Det finns så mycket jag kan skriva om killarna men hur ska jag börja o hur ska jag få ut allt på en blogg?

Jag hoppas verkligen att dom vet att dom gör ett bra jobb o att jag gillar dom.. Jag tror dom vet allt o jag behöver egentligen inte skriva om dom. Men jag skriver detta för att ni kan läsa o för att ni kanske blir sugna att ta en tripp på dom.. :) Ni ångrar er aldrig, man blir super bra bemöt av dom o dom är trevliga.. Inget man kan klaga på, dom ställer upp på foton säkert, dom ställer upp på att skriva autografer o en liten pratstund med just DIG! Nu kommer dom till Stockholm o spelar på Gröna Lund o Hågelbyparken.. :) Om du bor i Stockholm åk dit o titta.. Det finns självklart flera ställen som ni kan åka på. :) Tveka inte, ni kommer gilla nya Highlights. :) Men alla tycker olika, men ge dom en chans! Jag själv är otroligt glad att jag gav dom en chans. För jag ångrar mig inte, jag har träffat nya människor. Har fått en bättre bild av alla i bandet o jag är så otroligt glad. Dom ger mig styrka!

Här är sidor ni kan klicka in på o titta. :)
SPELPLAN
HEMSIDA deras hemsida kommer upp inom kort!
FACEBOOK




Jag ryser i hela kroppen varje gång dom kör denna..

Och jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer gå bra för er killar o att ni kommer långt.. Jag kommer att finnas vid er sida genom allting.. o ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta.. Ni är bäst o tack för allt! Jag vet inte hur jag ska tacka för allt ni har lärt mig, allt ni har hjälpt mig med o alla gånger ni har sagt att allt kommer bli bra till slut..

Fortsättning kommer efter spelningarna o som sagt, gillar ni inte att läsa om dom så gör inte det. Detta är min blogg, det är mina åsikter och det kan ingen ändra på! :)

Bättre än bäst!


over and out!

M som i Maria!

För några veckor sen eller är det dagar? jag har ingen aning.. HAHA så lärde jag känna en ny underbar vän.. Träffade henne förut på Highlights fast då blev det inte så mycket.. Men sist på Cinderella träffade jag henne igen o då pratade vi o jag blev så glad att vi äntligen fick kontakt.. Hade så otroligt roligt.. Dock blev det deep talk o lite tårar o allt.. Hon sprang iväg o jag efter.. Ut på däck o ropade.. Sprang tillbaka till hytten där dom andra var men då innan såg jag henne.. Tydligen så är jag bäst på att göra bort henne? What? jag gör väl inte bort någon.. ahhaha

Jag hoppas att vi två lär känna varandra mycket bättre än vad vi gör nu.. Skratta åt alla galna saker vi pratar om på msn.. Alla hemligheter vi har o allt.. Fylla med dig Maria är jag redo för.. Fast just nu får jag fan inte dricka. Det suger ju apans.. :( Snart ses vi igen o då blir det prat o skoj.. :)

Jag är glad att jag hittat dig Maria o jag är glad att vi är vänner! :) Sanna vänner kan man aldrig ha för mycket av. Du är en sann vän, tack för att du finns min fina vän! <3

<3
Finns så mycket att säga, men så lite ord som finns. Du är speciell, <3

Jag saknar dig o tycker du borde bo närme; <3

Tycker alla ska hålla käften nu!

Jag är så otroligt less på att så många ska hela tiden hålla på o snacka skit o sen säga det ena o det andra om personer.. Kom igen, jag gillar fortfarande Andreas Wistrand.. Han sjunger bra, han spelar bra! Och jag gillar även Highlights fortfarande.. Bara för att jag gillade Andreas så betyder det inte att jag slutar gilla Highlights, eller hur? Jag är så otroligt less på att folk ska hela tiden klaga på vad jag gillar.. Jag gillar Sannex också, men jag åker inte på dom hela tiden som förut.. Jag kan inte lägga ut pengar på ALLT hela tiden.. Jag prioterar något som jag tycker om o som gör mig glad.. Just nu har jag valt Highlights.. Men det betyder inte att jag inte saknar killarna i Sannex, eller att jag saknar Andreas Wistrand.. Kom igen, väx upp än att sitta o slänga skit på mig om att jag BYTER hela tiden. För det gör jag inte.. Just nu spelar jag Sannex i högtalarna o fixar mig.. Jag har Sannex över HELA mina väggar i mitt rum.. Och det betyder inte att jag inte gillar Highlights för att jag inte har dom på väggarna... Jag har bara inte fixat någon bild på dom än.. Men det kommer väl..  Jag gillar även Billy.. Visst dom kan jag åka på hur som helst.. Vart dom är när jag väl saknar dom.. Och för att jag inte lyssnar på dom varje dag, eller pratar med dom i bandet eller skriver om dom.. Så betyder det inte att jag gillar dom.. JAG BEHÖVER FÖR I HELVETE INTE SKRIVA OM BANDEN HELA TIDEN FÖR ATT BEVISA ATT JAG GILLAR DOM? Jag tror att dom vet redan.... Åh är så arg just nu!!
O ja jag tycker om flera band.. Men just nu tog jag bara upp dom här eftersom det är STOR diskution om just DOM!

Visst nu har jag skrivit mycket positivt om Highlights. Det är för att jag åker på dom just nu o jag gillar dom.. Dom gör verkligen ett kanon bra jobb med musiken.. Visst letar jag noga kanske man kan hitta något dåligt med dom. Men varför ska jag göra det? Dom är snälla o allt som är bra.. Dom har inte visat mig något tecken på att jag ska skriva skit om dom.. Det har ingen annan heller.. Jag skulle säkert kunna skriva hur mycket som helst om Highlights och ni som håller på med att kastar skit just nu kan bara hålla käften! Jag tänker inte nämna era namn, men eftersom ni tydligen läser detta så ska ni veta att ni kommer få läsa mera!!!

Jag är så irreterad så detta inlägg blev helt snurrigt ... Men fuck it! JAG ÄR SUR!

Nu tänker jag klä på mig o gå ut helt ofixad o hämta barnen.. För jag är arg o orkar inte sitta inne mera nu..

Ska skriva ett stort jävla inlägg för att göra ALLA som håller på irreterade o arga!! För idag är jag arg!

4 maj 2011

Idag har jag varit med Linn nästan hela dagen! Från typ 10 - 16.. Otroligt roligt o skratta så jag fick ont i magen o överallt... Vi gick i tusen affärer.. Roligast var buttericks.. Shit vad vi skrattade o hittade saker vi ville köpa.. Tror vi skulle kunna köpa hela affären.. haha Underbart roligt.. Sen kollade vi runt i olika affärer efter något som gör läpparna större, så jag smörjde in läpparna 100 gånger.. HAHHA till sist så blev det skillnad dock vart det helt ojämt.. HAHA snyggt värre.. Sen åkte vi o köpte cola o hade allmänt kul.. Snackade om allt möjligt o berättade saker för varandra.. Sen blev det fridhemsplan o åt mat. Kycklingtallrik blev det.. Gottans :)

Sen var det dax för Linn att möta Tor o hämta Emilia.. :((( Så tråkigt, saknar henne nästan redan.. Hoppas att vi ses snart.. :) Hon har nog kort på sin telefon jag ska sno sen.. :) Men här kommer en underbar fin bild på henne från dagen!



Min fina tjej, jag älskar dig! <3
Ses vi snart?

....

Jag kommer få höra detta länge, jag kommer leva med det resten av mitt liv.. Jag kommer undra o aldrig få ett svar... Det gör ont, men jag vänjer mig!!! Åhhh! ://


Ingen blogg lust, ingen lust till något.. Så nu har jag bloggpause.. Å det kommer verkligen bli ett LÅNGT tag nu!! Jag är fan allvarlig..

OVER AND OUT!


Gå in o gilla Highlights nu! :)

Om ni gillar Highlights så tycker jag absolut ni ska gå in och gilla dom här killarna! :)

Denna länk leder er till deras Facebook grupp: 

http://www.facebook.com/pages/Highlights/113599162052758
Och här kommer smakprov på dom! :) :

Världens bästa killar! :)

Inom kort kommer deras hemsida uppdateras o bli jätte snygg.. :)

Men just nu hittar ni spelplanen på:
http://danslogen.se/dansband/spelplan/highlights/

Gå in och titta vart dom spelar, är du nyfiken åk dit.. För man känner sig välkommen o dom har spelglädje o energi som aldrig förr! :) Ni blir inte besvikna!! :)


Faster igen!!

Idag blev jag faster igen. :) Massa mys då jag verkligen ÄLSKAR barn. Dock har jag inte träffat denna lilla sötsak.. Men hon är säkert super söt.. :) Jag är iaf glad, blir alltid glad när det kommer flera barn till min familj! :D Kanske dax att skaffa egna? HAHAH Usch nej, inte riktigt än.. Tror inte jag är redo efter allt som hände för ett år sen.. Men ja, jag har ju som sagt 10 brorsbarn o mysa med.. Dock träffar jag knappt två av dom som jag verkligen saknar.. M&F! JAG SAKNAR ER! <3
Sen har jag ju två som är lite äldre.. Simon & Rickard! :) haha Sen har jag mina små fisbarn som är små :D eller ja under 10 iaf.. :D ÅÅÅH jag älskar verkligen barn, skulle lätt kunna ha alla samtidigt o bara mysa.. Om dom var snälla o lyssna hela tiden. :)

Nog om det, nu ska jag sova!!

STORT GRATTIS TILL MIN BROR O HANS TJEJ TILL DERAS LILLA FLICKA!! Faster älskar alla sina små fisbarn.. Även dom stora o dom jag aldrig träffar! NI ÄR BÄST! <3


Uppdaterar om helgen senare.. Nu blir det NATTI! <3

Linnsanlus!

Idag när jag satt på tåget fick jag super längtan efter Linn.. Åh jag saknar henne mega mycket.. Henne o Maria.. Började nästan gråta för jag saknar min söta Linn så mycket.. GOSEGOS! Kom till sthlm nu.. Vill kramas o pussas på dig snart.. <3


JAG ÄLSKAR DIG LINN! Och kommer alltid att finnas här för dig.. Oavsett vad ska jag ställa upp. Ja allt vet du ju redan! :) SÖTASTE LINNSANLUS! <3

RSS 2.0