2012 närmar sig och då börjar allt!

Från och med 1 januari 2012 ska INGET få mig att bli ner tryckt eller få mig att må dåligt.. Iallefall ingen annan än mig själv. INGEN ska få mig att bråka med dom jag älskar mest. Skitsnack och falska meningar ska jag inte bry mig om. Jag ska ta reda på ALL fakta innan jag blir arg på personen som inte har gjort något.. Det har varit mycket detta år och jag lovar mig själv att inte lägga ner energi på dom som ger mig negativ energi! Jag har mina närmsta vänner och dom som ska sprida falska rykten och hålla på och säga att jag är idiot, att jag förstör osv. Jag tänker inte lyssna på det mera.. Varsegod, säg hur mycket du/ni vill. Men jag tänker inte må dåligt mera! Jag ska må bra, jag har världens bästa svägerska, jag har världens bästa syskon och jag har världens bästa vänner.. Men också har jag världens jobbigaste icke vänner...Fast man kan ha kul åt dom med.. Man får börja tänka posetivt när man hör rykten om sig själv: Tänk att dom orkar lägga ner energi på mig, när dom säger att dom inte vill veta av mig eller tycker om mig.. Det är så underhållande att höra allt även om det är störande.. Men inte ens rykten jag hör om mig själv ska få mig att må dåligt! INGET ska få mig att må dåligt.. Jag ska må världs bäst 2012 och leva det året för min mamma... Jag ska hålla mina närmsta så nära hjärtat och jag ska ta hand om alla.. Det kommer bli jätte bra och min mamma kommer bli stoltast!!

Jag har världens bästa människor i mitt liv o jag älskar er alla! Tack för allt och hoppas vi ses 2012 om vi inte ses nu innan året är slut!!

KÄRLEK, <3

Behandla andra som du själv vill bli behandlad!


Du är min förebild och jag ser upp till dig varje sekund! Världens bästa, <3

Hej fina läsare!

Highlights har en tävling till alla fina fans/dansare, ja vad du nu är! Så jag tycker du kan stanna upp i 2 minuter och bara göra denna lätta tävling! Allt du behöver göra att är att skriva en julhälsning till bandet.. Det är inte dom själva som väljer ut vinnarna och det förstår man ju. Eftersom dom känner dom flesta, så det är ju jätte bra att någon annan väljer ut! :)

Så allt du behöver göra är att skicka en julhälsning till [email protected] och hålla tummarna på att det är just DU som vinner tävlingen! :)

Här kan du läsa om tävlingen eller här eller häääääääääääär! Eller något roligare, klicka på bilden, på den du tycker om! ;)

Jag håller tummarna på att just DU vinner!



God jul på alla fina Highlights vänner och alla andra fina människor som läser!
PUSS





Jag tog åt mig!

Micke skrev ett så otroligt fint inlägg i Highlights bloggen.. Och jag tog åt mig, jag vill hjälpa folk. Jag ska prata med ställen där dom hjälper hemlösa.. Jag älskar att hjälpa människor.. Personer som behöver extra hjälp, att sitta och lyssna på när andra pratar om saker dom varit med om, saker dom behöver hjälp med. Jag vill att alla ska må bra.. När min mamma var sjuk hade vi personer som kom hem och hjälpte oss med allting. Jag fick hjälpa till med sprutor, dropp osv. Jag älskade det, jag blev glad när man kunde göra något bra.. Vi kan inte hjälpa alla och vi kan inte stoppa allt. Men vi kan alltid göra något..

Jag blev helt tårögd och grät igår när Micke skrev om alla hemlösa.. Det är hemskt, jag kan inte ens kolla mot deras håll när jag går förbi dom på stan.. Några som inte rör mig så mycket är dom på tunnelbanan/pendeltåget osv som tigger med sina barnlappar! Jag tar inte åt mig, men dom som sitter på gatan och fryser. Där rör jag mig, då blir jag ledsen och tänker alltid extra. Fan jag klagar på mitt liv.. Visst, jag mår skit och blir nertryckt hela tiden. Men jag vet inte hur det är att bo på gatan.. På riktigt skulle jag vilja testa hur det är att bo på gatan i ungefär en vecka.. och se hur dom har det.. Alla borde testa det en gång.. Och handen på hjärtat. Jag tänker testa det.. En vecka när jag inte har något speciellt planerat.. Dock har jag skola säklert, så kommer gå hem och duscha. Men annars ska jag fan testa det... Jag vill, jag måste!! Jag vill att alla lägger en tanke på alla människor som bor på gatan.. Fine, många tigger pengar och köper alkohol istället.. Men gå till en affär och köp något annat dom kan äta istället för att lägg pengar... Jag ska börja krama alla som har det svårt, jag vill att alla ska vara lyckliga och må bra!



Från och med 1 januari 2012 ska jag hjälpa hemlösa, jag ska hitta något bra ställe, jag ska ge pengar till olika ställen, jag ska kolla igenom mina kläder och lämna in dom.. Jag ska göra något.. Jag mår bra av att hjälpa, jag blir glad!!

Over and out! Någon dag måste Sverige bli bättre och kan inte alltid vara så hemskt!

Så mycket större än alla andra!


Nu tänker ni, snällt att lägga ut det han skriver! Fine, jag lägger ut det. Men om han tar illa upp så får han säga till och om han gör det så kommer han säga till! :) 

Okej, nu tänker många: varför skrev han bajs? Jo det ska jag berätta för er.. Vi åkte bil, jag och han satt bak och jag grät, tårarna rann och bokstavligen vägrade sluta.. Han mailade ordet "bajs;)" från ingenstans och jag började le, sen så började jag prata.. Vad vi gjorde i samma bil var för att jag inte kom hem från en spelninoch behövde skjus. Personer ställer väl upp, alla vet redan att jag åkte samma bil som han... Varför jag grät går vi inte in på... Jag ser upp till Micke, han är en toppen person. Jag skulle kunna göra allt för att han ska må bra varje dag och aldrig ha dåliga dagar.. Att han aldrig har några personer som ska hela tiden förstöra.. Jag vill lilla puffen allt väl. Han är den jag litar på till 110% varje dag, vad det än gäller 24/7.. Så fort humöret är på botten och man inte vill mera så kommer ett ord, ett ord som kommer från Micke. Det kan vara vilket ord som helst.. 

Hans första mening var "Hahaha du var då rakt på sak:) varför tror du det?" (Skrev direkt av från det han skrev) 
Och vad han menade behöver ingen veta. Jag trodde ALDRIG att man kunde tycka om en person i ett band så mycket som jag tycker om Micke. Jag kommer ALLTID att ha han långt inne i mitt hjärta, det kommer alltid att vara den personen som gör mig glad när allt är svårt.. Jag minns, min första tanke. Jag satt och kollade runt, för jag var SÅ arg på att Christian vägrade berätta vem den nya var. Han sa att det skulle bli en överaskning. Jag googlade runt och hittade.. Jag började gråta och sa: NEJ HAN KAN INTE BÖRJA I HIGHLIGHTS.. Vilket jävla misstag.. Han kommer aldrig vara bra.. (FÖRLÅT MEN DET ÄR SANT) Jag var så arg och jag skrek, jag ville inte att Andreas skulle sluta.. Men man måste alltid ge folk en chans.. Jag skrev ut det på facebook, la ut länken där jag hittade allt och alla dansbandssidor tog efter och länkade samma jävla länk. Jag fick en klump i magen, fick jag skriva ut det. Blir dom arga för att jag har letat? Jag fick bokstavligen panik. Sen kom första spelningen, jag var nervös, jag kände behovet av att kolla runt på båten. Fixade mig inte ens, gick rätt på honom. I korridoren, jag fick hjärtklappning. Jag kände igen han direkt.. jag pekade, sa bara: där är han. Han svarade: Du heter Johanna va? Hela jag stannade upp och frågade: hur vet du det? Han svarade: Jag kände igen dig från facebook för ditt hår... 

Jag gick och störde mig på att han sa att han kände igen mig från håret.. Men han var så jävla söt, jag blev glad och kunde ändå inte sluta le. Jag var peppad och redo att se han uppe på scenen.. Kvällen kom och där stog han.. Jag trodde jag skulle gråta.. Och när han sjöng "aldrig ska jag sluta älska dig" Jag fick sån klump i magen, tårarna ville rinna.. Jag rös igenom hela kroppen, han var grym. Han var magisk. Han skulle ta Highlights med storm och fixa det här.. Han var enorm, han var verkligen grym! Jag var så stolt, även om jag inte visste vem han var.. Michael Mårtensson var den nya sångaren i Highlights! Jag var dunder förkyld på kryssningen, hade allt man kunde ha i förkyldningsväg och jag varnade honom. Men han sa: Jag stuntar i det, jag måste få ge dig en kram som tack.. Men vad hände? Jo han blev sjuk och på Birka var han sjuk och jag äntligen frisk.. Men åkte på förkyldningen igen..
Jag kan sätta handen på mitt hjärta och säga att Micke är den mest ärligaste människan i hela världen. Det är en människa man kan lita på jämt verkligen.. Jag har aldrig träffat en så lojal människa som han.. Jag får alltid ett leende när han skriver en status.. Jag blir så stolt över att han är så bra, att han fortfarande utvecklas. Jag satt och kollade igenom ALLA filmklipp från alla spelningar.. Oj, jag tyckte dom var bra och glada förut, men ni ska se dom nu. Vilken spelskillnad, vilken glädje dom har fått! Michael är en person jag ser upp till, en människa man kan skratta ut och skoja med utan problem.. Jag har funnit en förebild föralltid.. En bättre förebild kan man inte ha, han är en toppen förebild för både stora och små. Han har så bra ord jämt och ständigt som kommer från hans mun. Jag begriper mig inte på denna människa, hur kan han vara så godhjärtad jämt.. Han måste ha toppen människor i sin närhet.. Jag hoppas och vill att det alltid kommer att vara såhär.. Jag tänker alltid tro på lilla puffmuffen, han är och kommer alltid att vara världens bästa!



Du vet mina ord och jag kommer hålla fast vid dom.. Jag kommer alltid att stå bakom dig oavsett vad det är, jag ser upp till dig! Du är min stjärna och det kommer du alltid att vara! Den starkaste stjärnan.. Jag får tårar i ögonen när han skriver att han är ledsen, att något är på tok. Det gör ont i mig, jag vill att han alltid ska vara glad.. Det är han som gör mig glad varje gång jag är på botten, det är han som alltid lägger ner energi när det har blivit något fel mellan något och tar reda på vad det är och vi löser det genom nåra ord.. Jag är glad att du lägger ner tid, att du jämt ska lösa allt.. Att du har tålamod, Michael Mårtensson, du är bäst och jag kommer alltid att stå vid din sida!

iloveyou, <3


Tusen puffar och kramar på dig, <3

Nu ska jag sitta och skriva ett långt inlägg!

Jag tänker lägga ner all min energi just nu till en person! För det är personen värd, <3

Ensam jul i år!

Tjoho, jag känner mig som en tant som är ensam när jag skriver så... Jag ska sitta själv och inte göra ett skit.. Ingen lust att åka massa tunnelbana/tåg för att fira.. Och det går dessutom inte ofta på julafton. Så jag ska sitta själv hela julafton och bara sova bort dagen.. 

Det är min julafton i år.. För när jag nämner något om det så får jag bara: Nej jag vill inte osv... Så då skiter jag faktiskt i hela julafton nu! SÅ FUCK IT OCH FUCK ALLT!

Jag är på världens sämsta humör just nu och jag tänker flytta långt åt helvetet och skita i allt.... 


Ska fira i min ensamhet och hoppas på att känna närhet från mamma... That's it, det suger!

Trött som fan!

Helt galet, jag har sovit jätte mycket idag och även inatt.. Mer än vad jag brukar göra. Så fattar inte det hela.. Men sen såg jag också att jag hade feber.. Underbart kul när man ska ha Emilia imorgon! men jag orkar det, vi kommer ha super kul ändå. Hade ju över 40 grader när jag fick ta hand om ett barn som var 2 månader och skulle till skolan på det.. Sov 30 min.. Så Emilia klarar jag utan problem! Ska bli så kul att träffa mormor Lena imorgon också! Mys människor.. :)

Jag hade verkligen en TOPPEN kväll igår och jag kommer blogga om den sen.. Men just nu vill jag lägga mig ner och bara sova.. Njuta av tystnaden.. Eller ja, just nu sjunger Johan Elander för fulla muggar från igår. Fast nu börjar Micke sjunga... haha Jag är så glad.. Men allt tar vi imorgon, för nu somnar jag snart sittandes...


PUSSSSSSSS




TACK FÖR IGÅR; <3

JAG ÄR KÄR!


Jag är så äckligt kär i *kolla bilden* så jag bara vill åh..... JAG BEHÖVER NU! <3

Jag har fått en bajskompis!

Linn och jag har alltid så himla kul åt ordet bajs! Vi är nog längre än barnen hon har.. HAHAHA 

JAG ÄLSKAR DIG LINNBAJSKORVEN! <3


JAG ÄLSKAR ER , <3

Världens bästa!

Jag saknar Nora så jävla mycket! Var verkligen världens bästa plats.. Dock började resan åt helvetet ju.. Men det gick ju bra, Emilia och jag sov hela resan från stockholm och ner till örebro! Sen hade vi världens bästa bussresa. Slog huvudet tusen gånger i fönstret och bara skratta.. Galen unge! Sen kom vi fram och träffade världens bästa mormor Lena! Gah jag saknar henne verkligen. Var så toppen där och så snygg lillebror Stefan så GAH!! 

Nu fick jag lust att åka till Nora.. Men det bästa är att jag träffar mormor Lena på måndag! ÅH MYSMYSMYSMYS!! ska ju ta hand om Emilia från måndag till tisdag när Linn och min bror kommer hem! Ska bli världnes mysigaste dagar med Emilia! Ska filma och ta kort hela dagarna och lägga ut.. Dock ska hon på dagis på Tisdagen! :( Men då får jag se hennes Lucia! PILLUTA ER ALLA! ;) 




KÄRLEK PÅ DENNA FAMILJ! Linn, Fredrik, Kristine, Lena, Emilia, Stefan och Lillian! <3 


Snart familje mys? ;) <3

JAG SAKNAR!


Jag saknar varje dag när jag var liten.. 

Jag saknar min mamma och jag har mina syskon, dom är en del av min mamma. Men att ha mindre och mindre kontakt för varje dag som går, gör ondare och ondare!! JAG SAKNAR ER! :'( Fevik, Magnus och Micke! Ni är världens bästa och jag älskar er!



RSS 2.0