Michael Mårtensson;- <3

Hur många idoler dom än söker, hur många program dom kommer göra för att finna en idol.. Vilka jag än ser på scenen, så kommer du Michael Mårtensson vara den största i hela världen! Din röst är oslagbar, ingen kan slå dig i någonting! Du är en person man kan lita på, du har ett hjärta av rent guld. Jag ser upp till dig, du gör mig alltid glad o får mig alltid på andra tankar! Tänk om man kunde bli lika grym som dig! Jag litar på dig från botten av mitt hjärta. Om alla skulle ha en person som dig att prata med, så skulle alla förstå varför du är sån glädjespridare o allt! Jag ser upp till dig Michael Mårtensson! Du är den coolaste o underbaraste personen som finns! Jag lovar att hela din familj är stolt över dig, dina närmaste vänner o även din sambo! Alla är stolta över dig och även jag är det! Jag önska jag kunde visa dig på något sätt hur grym du är. Du har tagit Highlights till en annan plats, du har visat att det finns spelglädje! Du har en enorm energi! Och alla tusen ord du kan få av mig, räcker inte för att visa hur bra du är! Du är bäst Puffen!
Always and forever!



Du är den starkaste stjärnan!

Jag skriver inte det här för att få uppmärksamhet av Micke, jag skriver inte det här för att vara bättre än någon annan! Jag skriver detta för att ni ska förstå hur otrolig han är och ge han en chans i Highlights! Han är otrolig o han är oslagbar! Jag skulle kunna skriva hela dagen om Micke och inte ens det skulle räcka! Han vet vad jag tycker o ni borde hälsa på honom! :) <3

Jag måste tacka!

Min födelsedag var kanon förutom lite skit! Men det lägger vi bakom oss nu.. Ska skriva o mdet som var bra!
Dagen började med frukost tillsammans med bajsen Linn.. Vi åt o mådde grymt illa efteråt. Jag fick en toppen present av Linn.. (Micke parfym, så nu kna ni undra;)
) och sen tog vi tåget till Södertälje, shoppade lite alkohol, dricka o kläder. Sen kollade vi på AiluCrash. thihi fick ögon på oss från scenen så vi gick förbi o där ifrån o dom blänger som fan o vänder sig om när vi går.. Hmm.. HAHA Sen innan spelningen så puttar Linn mig så jag ramlar in i deras bil.. Och då glor dom massor.. HAHA Alla bara älskar oss!;) Vi åkte hem till min bror o lekte lite med banren. Hoppa studsmatta.. Sen var det mat o vi åt oss tjocka o feta! ;) Drack lite, gick till fina Emma och hälsade på.. Hon trodde vi var syskon.. Sen drack vi ännu mera o blev helt borta.. Drog senare ut på krogen o där satt vi o tjöta hånglade osv.. Ja allt o lite till. Jag orkar inte vara helt inne med alla grejer vi gjorde. Så det blir lite slarvigt.. Och sen skulle vi ta friskluft o prata lite.. Men kommer vi in sen.. NEJ? Vi är för fulla.: eller vi var för omogna för att vi la oss på marken för att prata.. IDIOTER!!!! Sen så kommer jag in för att hämta alla andra.. o vi går vidare.. Festar lite dansar lite hälsar på hästar.. Och min bror o Linn drar hem.. Jag blir kvar med Rickard, Malin o Matte.. Dansar lite o jag vill nog inte ens minnas.. Men jag o Malin fick upp MASSA o dansa ;) haha kysste någon främmande o ja.. Jag minns inte allt.. Vi drog hem till Rickard o fick skäll på bussen för dom sjöng.. HAHA Sen däckar rickard, Matte däckar ute o jag o Malin pratar. Sen blir klocka nmycket o hon tar taxi hem jag hjälper matte in o sen lägger jag mig o sover. Men själklart låter dessa människor otroligt mycket o jag får inte sova mycket! :/


Sen vill jag ge ett stort tack till 4 speciella personer! Nämner inga namn, men dom vet! TACK NI ÄR BÄST! <3

Det var lite slarvigt om min födelsedag! Men Linnsanlus o mina syskon är bäst! Och eftersom Linnsan är min familj. Så kommer jag skriva FAMILJEN istället för Linnsan och familjen. För nu är hon med familjen! FATTAT? ;) <3

aja, tack o jag är helt förvirrad! Hoppas du med blir det! ;)

Ingen förstår mig!

Inlägget som fanns här finns i en lösenordsskyddad blogg!

Sötast!

Grisen Mårtensson är absolut sötast, Glöm inte det!

Du är min förebild!

Idag har varit en jätte mysig dag förutom att jag haft lite ont i halsen o jobbigt att prata.. Men det försvinner väl snart. Har varit med Maritha o Elsa, sen kom Johan hem också. Haft jätte mysigt, vi åt tårta o mat.. Sen åkte vi till Johan's hockeyträning o tittade på den. Handlade te o oboy o godis.. haha Sen så var det dax att åka hem igen, för Johan skulle vara kvar o kolla på någon match! Jag är inte så bra på hockey.. haha ;) Så vi åkte hem, jag o Elsa kollade på Bratz (stava?) o sen blev det kvällsmat o mys i soffan.. Tittade lite på tv..
Nu är jag hemma igen o dricker yttligare en kopp te med halstablett o honung! Fast det hjälper inte. Gör jätte ont, har inte haft så ont på hela dagen. Men nu när jag inte har något att tänka på började det göra ont igen.. Jävla grisar.. Ska kolla lite på boomerang o mysa. Sen köra lite karaoke med .....! :) 

PUSSSSS


PS: F&L är så puttinuttia att jag nästan gråter av lycka! JAG VILL OCKSÅ HA SÅNT! DS

20 år!

Usch vad jag är gammal!! Här fick man inte sova ut inte.. Klockan skulle ringa 9.. Men tror du ingen jävla mupp väckte mig.. Jo Linnsan!! Jävla gris hon är.. HAHA har inte vaknat av något sms förs nu... Jag bloggar sen.. Nu måste jag fixa mig eftersom jag ska träffa Mongo-Linn!


L-O-V-E

NU JÄVLAR!

NU SKA JAG BLI SÅ FULL ATT JAG GLÖMMER BORT VAD JAG HETER!!!!!! För nu börjar festen! eller kanske inte så full.. För då kommer jag knappast in någonstans! Aja, det löser sig!!

För efter 00.00 fyller lilla jag 20 år! TJOHO!! HAPPYFACE


fast jag saknar Highligths!



073-9701997
Dit ska du smsa sen! ;) HAHA

Sista dagen som tonåring!

Imorgon klockan 6 skulle jag suttit på tåget för att ta mig till Highlights spelningen för att fira min födelsedag! Den resan blev inställd o istället firar jag min födelsedag med Linn o min familj! Jag vet att min födelsedag kommer börja med att jag är FULL! Vilket är lite jobbigt eftersom jag ska äta frukost med Linn 10.30 imorgon! Jag hoppas inte jag är bakis! Fast det är bättre det än att sitta på ett tåg bakis! Jag tycker det är tråkigt att inte se Highlights imorgon. Men vad gör det? Jag kommer få en toppen dag ändå!

Nu börjar jag känna att jag blir vuxen snart.. Så underbart kul, men ändå inte! Om 8 timmar är jag 20 jävla år! Då har jag levt i 20 år.. Det känns som om det var igår jag var ute o plocka svamp i skogen med mamma o hennes kompis. Det känns som om det var igår jag satt på pottan framför barnprogrammen.. Det känns som om det var igår jag o rickard lekte mamma pappa barn (usch va det låter knasigt) och när jag o mina kompisar lekte i brandtrappan där man INTE fick vara.. När jag satt kvar i bilen när det börja brinna! (jag lever o inget hände) HAHA jag saknar allt.. Men nu börjar livet, det är nu man ska bli vuxen.. Eller vafan! Man behöver inte bli vuxen. Kanske behöver skaffa lägenhet eftersom jag snart int har någosntans att bo.. Börja plugga med Linn, Mitt liv är bäst just nu o jag är glad att jag har det!!! Jag har världens bästa förebild o han borde alla träffa! Michael Mårtensson är världens bästa människa.. Han ger mig styrka genom små ord.. Bara ett ord från puffen gör mig starkare för varje dag!! jag har världens bästa människor i mitt liv o jag är glad att jag har dom..

Så min sista dag som tonåring spenderar jag med världens bästa Awa o världens bästa Denice! Det ska bli grymt kul o vi har så mycket att prata om.. Så mycket planer.. Fyfan Awa = Tranås resan.. Kan aldrig glömma den, så jävla full. Så jävla mysigt i sängen! I MISS IT!

Så nu ska jag sminka mig o klä på mig! Sen börjar sista dagen som tonåring o jag är snart "vuxen" vilket jag aldrig ska bli! haha För jag o Linn har våran bajsperiod nu o går på dagis!! BAJSBAJSBAJS!!!

Puss på er alla fina! o jag hoppas att ni vet att jag älskar er, med hela mitt hjärta!


sämsta bilden, men en nyfödd Johanna..

22/09-2011

Om två dagar fyller jag 20 år, om 2 dagar får jag gå på systemet. Det ska faktiskt bli jätte kul.. Fast för 20 år sen låg jag i min mammas mage.. HAHA det är lite coolt att man växer o sånt.. Imorgon ska jag gå ut med Awa o Denice någonstans.. Vi har inte planerat så mycket vad jag minns. Men åker nog till Haninge först o umgås hemma hos Awa, sen åker vi in till stan.. :) Lördagen ska jag på frukostdejt med bästa Linn.. Ska bli mysigt! Sen ska vi på spelning (AiluCrash) o sen äta hos min bror Magnus i Södertälje. Sen vet jag inte vad som händer.. Det återstår o se lixom..

Jag har inte så mycket att blogga om. Fast jag måste verkligen gå till affären o köpa tvättmedel! Men vem orkar det när man är så trött.

BIG LOVE


Natti!

Nu ska jag lägga mig o titta på film. Blir väl någon tråkig film, eller så stänger jag av allting. Imorgon blir det städa o tvätta skulle jag tro hela dagen. Måste ha rena kläder o allting.. Bara en slappdag. Eftersom jag aldrig får ett helt tecken på hur dagen blir flyttar jag städ o tvättdagen till imorgon o gör allting sånt istället för Fredag.. Jag hoppas på en toppen dag imorgon o att alla ledsna människor är glada! För jag är glad o jag vill att DU är glad!

L-O-V-E

Åh jag saknar!

Alla galna saker jag gjort med Jenny. haha man kan ju inte låta bli att skratta åt alla bilder. Vi har nog gjort allt o lite till.. Nu har jag knappt ork till att göra EN sak.. Förut gjorde vi något VARJE dag nästan.. Jag skolkade hit o dit för att hitta på saker med Jenny o följa med henne till skolan.. HAHA

Jag tog kort på Mathias Holmgrens rumpa!

Vi åkte många kryssningar o var alltid med om något galet..

Vi körde rally på båten med Partypistolerna(?)

Vi spärrade av jennys mammas rum! HAHAHAHAHA o vi skulle försöka vara tysta men skratta hela tiden..

Jadu, vad man hade för kläder vet jag inte ens.. HAHA

Det finns över 1000 bilder att skratta åt, det finns 1000 bilder man inte borde visa.. Men vafan, det är ju fan bara kul egentligen!!

Jag saknar alla galna resor, jag saknar alla galna kvällar.. Speciellt dom spontana som att åka till DBK 2 timmar innan det börjar.. Inte veta hur vi ska ta oss hem.. Hur mycket som helst o så mycket skratt! I LOVE YOU!
En dag kommer det mera, men nu ska jag skratta för mig själv! :D

Jag saknar Billy!

Sitter här o gråter av skratt åt alla bilder på Billy pojkarna o tänker tillbaka!

Vi hade låst in oss på hotellrummet SJÄLVA, medans dom andra var... jag vet inte.. Och jag var väl lite full o galen o hoppade i sängen o vi spelade musik så varför inte.

Första billy spelningen o vi var så glada att vi fick deras pass för att komma in.. HAHA

Som sagt, party hade vi själva utan billy!




Hmmm.. När var detta? Haninge, men NÄR.. Vi var iallefall inte 18 år.. Så otroligt snygga kläder jag gick runt i.. HAHA
Och tolka inte detta fel nu, jag håller bara hand med ... båda????

Förfest? Fast dom var helt inne i MF o bara låg där.. (Finns 100000 bilder på en viss person som fotat sig själv.. Fast jag lägger inte ut dom, eftersom han dödade mig sist.. HAHA)

Jag saknar er killar! Det händer alltid något i eran närvaro!
Jag älskar er, <3

Det är bilder från dom två första gångerna! Det var kul o självklart är det kul nu med.. Men då hade jag Jenny med mig.. ;)

Tranås, Trollhättan, Haninge, Bålsta, Webbjokern, kryssning, bilresor o alla ställen man träffat er.. Jag saknar er!

Jag saknar ....

Jag älskar Highlights som dom är nu. Det gör jag verkligen, men ibland saknar jag Highlights som dom var förut! Det är väl inget fel med det?

En bild säger mer än tusen ord! Jag saknar detta!


Andreas Wistrand!

Johan Petersson! duärsaknad

Erik Anjou!

Christian Lindholm & Tommy Gustafsson!

Dom får dela bild, för dom är kvar i bandet än! o det är jag glad för.

Jag
Highlights! Always and forever

Nu när jag tittar på bilderna saknar jag det. Fast alla vet ju sanningen, men det är alltid okej att sakna. Eller?


Jag HATAR bilder just nu!


Jag minns det som om det var igår. Jag och Jenny hade varit på kryssning o jag berättade inte för mamma eftersom jag skulle skolka
.. Vi åkte på Sannex, min mamma ringde inte en jävla gång till mig och frågade vart jag var.. Hon orkade inte, hon låg hemma och var jätte dålig. Men jag visste ingenting. Jag visste att någonting var fel för att hon inte hade hört av sig.. Tankarna flög iväg och jag tänkte inte på det. Utan hade jätte roligt med Jenny och killarna.. Dagen efter så var det tåg resan hem, mammas mobil var avstängd. Tårarna började rinna. Jag ringde Kent och det ända han sa var: Johanna det är nära nu, din mamma är sjuk. Vi la på och tårarna sprutade, jag snyftade och alla kollade på mig på tåget.. En gav mig ett papper och frågade hur det var med mig.. Jag var så ledsen o kunde inte ens öppna min mun. Tog emot papperet och torkade mina tårar. Jag kom hem till Västerås och gick hem. Min mamma låg bara i sängen och mådde dåligt. Jag gick in i mitt rum och satt på datorn och min mamma sa: Sätt inte på datorn nu.. Den meningen var den sista meningen min mamma sa till direkt mig.. Den sista meningen som var bara till mig från min mamma.. Hon låg och skrek hela natten för hon hade så ont. Vi hade hem hjälp och dom kom o gav henne morfin.. Ena tanten som hjälpte till pratade med mig och sa: Det är nära nu, det kan ta minuter, dagar o år.. Det kan ta vad som helst, men det känns som om det är nära nu. Jag sa inte ett ord och tog mina saker och gick till skolan.. Utanför dörren mötes jag av en död fågel. Sen kom jag till skolan och satt mig vid skolbänken o vi skulle kolla på film. Folk dog i den jävla filmen och jag bröt ihop. Jag gick hem innan dagen var slut, ringde min bror Magnus som var på väg hem till oss.. Mamma fick en dosa som var inställd på att hon skulle få morfin var 5 minut för hon hade så ont.. Klockan 5 kom kuratorn Marita och vi alla satt inne hos min mamma.. Sen gick vi ut.. Och på hela jävla 5 minuter var hon borta.. Marita kom ut och sa att mamma hade åkt iväg.. Kan inte fatta att vi lämnade henne 5 minuter och hon var borta.. Det ända hon önskade sig var att min bror Fredrik hann komma hem så han kunde ta hand om mig.. Jag fattar inte än idag att min mamma är borta, hon har lämnat mig föralltid och det gör lika ont varje gång att se bilder på henne..

Jag hatar att jag gick till skolan den dagen, jag hatar att dom gav min mamma morfin, jag hatar att jag ljög för min mamma dagen innan hon dog.. Tänk om hon inte förlåter mig.. Jag har sån ångest för att jag ljög.. jag hann inte ens berätta det.. Min mamma var helt borta när vi satt där inne. Hon frågade oss vem hon själv var.. Min mamma minns inte ens vem hon var..

Äckliga jävla cancer, äckliga jävla morfin.. Varför finns cancer? Vad är det för nytta med den? Och vad är det för nytta med hjärtinfarkt o alla andra tusen sjukdomar.. Jag HATAR cancer mest i hela mitt liv.. Och jag hatar döden..

Och mamma, förlåt för att jag ljög för dig.. Och förlåt för att jag kallade dig hora en gång när du ställde stolen på min fot.. Förlåt för att jag slog sönder en lampa när jag skulle åka till min pappa. För varje gång jag hade utbrott när jag hade mens, varje gång jag spelade hög musik.. Och ett stort jävla förlåt för att jag umgicks med en stor idiot och allt från den historian. Jag skulle ta tillbaka allting dåligt jag har gjort för att du ska förlåta mig..

Men mamma, jag går i dina fotspår, jag ska vara lika stark som du var.. Jag ska gå på dansband för att JAG gillar det precis som du och jag ska välja mina egna beslut. Jag ska inte låta någon jävel trycka ner mig.. För vet du, jag ska bli precis som du. Så att du blir stolt över mig! Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är mitt allt och du kommer alltid att vara min absolut bästa vän! Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig.. Jag hoppas du är stolt över mig och att du en dag kan förlåta mig för allt jag gjort!

Jag vet att du har det bra nu och jag hoppas du hjälper mig med stora beslut, men utan dig hade jag ALDRIG stått här jag står idag! Du är bäst o världens finaste ängel! <3

Resan till Liseberg!

Jag saknar alla familje utflykter.. Förut hade jag en familj jag gjorde saker med. Vart tog den vägen? Visst, man kanske växer ifrån sånt. Men jag kommer aldrig göra det, jag saknar allt med min familj. Så här kommer det några bilder från när vi var i Göteborg på Liseberg. Det var underbart kul, jag o Rickard hade roligt. Barnen hade roligt! Jag saknar det o jag önskar ibland att man bara kunde spola tillbaka tiden.. Till skarasommarland, alla dagar vid stranden i Farstanäs o allting tillsammans med er.. Men den tiden är förbi, jag o Rickard är vuxna nu.. Då gör man inte sånt.. Men en dag vill jag bara ha en kväll, tacosmys, filmmys.. Precis som förut, även om det aldrig blir som förut så vill jag iallefall ha några tillsammans! Jag älskar er och glöm aldrig, vad som än händer. Så vill jag alltid ha tillbaka dagarna!



Fasters stora pojke. Så roligt, så många minnen. fuck, jag älskar dig Rickard Walldén!

Tack för alla stunder med er vi hade förut. Det är dagar jag aldrig glömmer o det är dagar jag alltid kommer ha med mig! Jag älskar er, <3

Ny kategori!

Jag har suttit o kollat på bilder ett tag nu.. Usch vad jag skanar mycket! Så jag kommer lägga upp lite gamla bilder från förr som jag saknar.. Och saknaden är vekrligen stor till mycket!


Jag är stolt över att ha dig som bror!


Hur mycket jag än säger att jag hatar dig o hur mycket jag än skriker på dig kommer jag alltid att vara stolt över dig! Även om jag inte har tilliten till dig som jag hade förut, så vet jag att den kommer komma tillbaka o så mycket bättre.. Jag blir glad när jag ser dig lycklig. Även om jag inte visar det så älskar jag dig och jag är glad att du är just MIN storebror.. Det var dig jag ringde när jag var ledsen fast du var på andra sidan jorden.. Det var dig mamma väntade på när hon var sjuk.. Du är och kommer alltid att vara världens bästa storebror Fredrik! Utan dig kommer aldrig något bli sig likt.. Jag är stolt över dig och hoppas du gör rätt val här i livet! Även om du kan vara en idiot ibland.. Men det kan vi alla.. Med handen på mitt hjärta, utan att avslöja mig.. Så är jag glad över ditt val och jag hoppas att allting blir bra tillslut. Jag har aldrig sätt dig skriva så o jag trodde aldrig du skulle öppna dig så.. Jag älskar dig o jag är stolt över dig! Glöm aldrig det! Syskon föralltid, <3

Jag älskar dig min bror, always and forever!

/ din lillasyster johanna

på väg till solna

Nu ska jag åka tåget till Solna för att avnjuta en lunch med Linn.. Ska bli mysigt att ha ensam tid o prata om allt. Gud jag älskar den tjejen.. Just nu åker jag förbi Odenplan o ska snart byta.. Så mycket mys att skratta o snacka goja o nämna allt som ingen förstår.. Jag älskar dig Linn, BFF always and forever!

en rubrik får ni bestämma själva!

Förlåt, jag vet att ni hatar såna här blogginlägg.. Men jag måste verkligen skriva av mig nu. Jag har ett stort behov av det.. Och när mina vänner läser detta, så vet dom att jag mår dåligt o det är därför jag är borta..

Jag har tappat lusten till allt, jag märkte igår att jag verkligen mår dåligt. Jag blev inte ens glad av Highlights. Visst, jag spelar så jävla mycket. Men jag kan inte längre. Jag har hållt inne tårarna så jävla länge och igår när "vem" kom så kunde jag inte längre.. Jag mår dåligt, jag orkar inte hålla det borta längre.. Visst jag är jätte glad över att jag kanske ska börja plugga.. Att allting går bra just nu. Men jag har ett hål i mig, någonting saknas. Vart är min familj? Vart är all energi jag hade.. Förlåt, jag vill säga förlåt till alla. Jag försöker vara glad, men jag kan inte hålla något inom mig längre.. Ju mer jag håller det inom mig, lättare gråter jag när jag väl blir ledsen för något som händer på plats. Jag kämpar varje dag med att inte tänka på min mamma.. Att tänka på döden.. Vem som helst kan dö, vilken dag som helst! Jag hatar döden och jag hatar att döden tog min mamma.. Jag behöver min mamma mer än allt nu.. Tänk om jag kunde stänga av datorn o gå in o lägga mig brevid min mamma. Precis som förr när jag var ledsen. Då hade jag alltid någon att krama om.. Mamma kliade alltid mig på ryggen och sa: det kommer bli bra. bara du är stark o kämpar. Jag skulle kunna ge allt för att få en jävla timme med min mamma.. En ynka timme! Det har snart gått 3 jävla år och jag fattar det inte än.. Jag kan inte förstå att hon är borta föralltid och att jag aldrig mera kan prata med henne eller få höra hennes röst. Jag är rädd att jag glömmer henne helt.. Jag behöver min mamma, jag behöver verkligen hennes närvaro.. Hon är inte borta. Jag vill höra det: allt är bara en dröm gumman, jag finns här.. Varje morgon när jag vaknar ser jag bilder på Highlights o bara ler.. Men efter ett tag känner jag att jag inte lever i den världen jag vill leva. Jag vill leva för 3 år sen. .Då hade jag min mamma och hon fanns där för mig.. Jag skrev att jag skulle släppa allt och gå vidare. Min mammas död är den ända saken jag aldrig går vidare ifrån.. Alla bråk jag haft med mina vänner gör mig starkare. Det visar att det är äkta vänskap när man kommer tillbaka till varandra.. Även om det går dagar från när vi pratar så finns dom där.. Men min mamma, det har gått snart 3 år sen vi pratade o dig hör jag aldrig igen..

Jag har blivit livrädd för att bråka med folk.. Men jag gjorde ett misstag o skrek på någon igår(lördag). Men jag hoppas den personen inte är arg på mig.. Jag hatar att åka med tårar i ögonen.. Att vända mig om med en smärta i bröstet.. Jag ska aldrig i hela mitt liv lämna någon utan att reda ut ALLTING.. Jag vill börja om så mycket o bara glömma allt dåligt nu. Jag måste ställa mig upp o ta tag i mig själv och säga precis som min mamma alltid sa till mig: Du är stark och bara du vill så kommer det gå bra.

Mamma förlåt, jag gör dig så jävla besviken. Jag är inte stark, det är det sista jag är! Varför gråter jag mig ALLTID till söms när jag är själv? Varför är jag inte bara glad över det jag har.. Du var stark, du kämpade igenom detta för MIN skull.. Du gjorde allt för att bli bra.. Du tog hand om alla. Även om man är snäll och bryr sig om folk så får man inte leva längre? Man kan vara dummast i världen o leva längre än den som är snällast o bryr sig.. Världen är orättvis, den är äcklig!!


Vad jag än gör för val här i livet, så ska ni aldrig glömma att ni finns i mitt hjärta o jag älskar er! Ibland har jag dåliga dagar, men nu har det gått för långt.. Jag kan inte hålla mig tillbaka mer.. Jag mår dåligt, nu vet ni det! Vad jag än säger så mår jag dåligt.. Jag ljuger för alla och det ångrar jag.. Men jag ljuger för att jag inte orkar prata om det.. Det gör ont, jag har inget att säga.. Det finns inget att säga.. Allt jag behöver är min mamma och en dag kommer jag få det.. Men inte nu!




Fortsättning följer.... och glöm aldrig, jag älskar just DIG!

Finns inga ord!

Nu har jag hållt på med ett inlägg i över 2 timmar och funderar hur jag ska skriva det. Men varje inlägg jag börjat på eller skrivit klart låter så fel. Så jag lägger inte ut det. Jag väljer därför att inte skriva om gårdagen. Dagen jag skriver om det, kommer men inte nu. Men om killarna läser det eller alla jag träffa igår. Det har ingenting med er att göra. Det är saker jag inte orkar tänka på o personliga själ.. Jag älskar Highlights o jag älskar dig Linn! Men dagen kommer, när jag har styrka att skriva om den! Just nu måste jag leva framåt!


Ingen kommentar!

Jag vet att jag lovat att blogga bättre. Men just nu har jag ingenting att skriva. Jag är mållös o borttappad i mig själv. Jag måste rycka upp mig.. Sen lovar jag att återkomma med gårdagen. Eller så skippar jag gårdagen o går vidare? Jag gillade den, men det blev för mycket tankar o för mycket tårar..


Nu ska jag äta frukost o kolla på one tree hill o fundera på hur jag löser allt bäst!

Träningsvärk!!

Jag o Linn är typ helt otroliga.. Igår var vi ute o gick i 2 timmar.. Fram o tillbaka till stan från Solna. Idag gick vi lika lång sträcka typ o sprang i trappor upp o ner.. Och det tog bara EN jävla timme.. Helt otroligt. Vad hände lixom? Vi kommer snart vara igång med att springa. Dock blir det ett LITET uppehåll nu. Men det fixar vi.. haha Jag är grymt stolt över oss o tror på oss! Inte nog med det så blev jag jätte glad av ett mail av världens finaste Micke! Han kan få en på så glatt humör! Verkligen VÄRLDENS BÄSTA person! O såklart Linnsanlus också!

Jag tror dock jag börjar bli förkyld eller så rinner min näsa för att det är så galet kallt.. Hoppas det går över.. För imorgon blir det party! Ska fira sista dagen som tonåring med Highlights. Dock är det en vecka kvar tills jag fyller år. Men nästa gång jag ser dom är jag 20 o vuxen! tjoho!!! (24 sep)

Nej nu blir det inte blogga på ett litet tag. Jag tar med mig datorn imorgon o ikväll då jag ska på tacomys med Linn, Emilia, min bajsbror o Kristine! :) Ska bli mys, o vi har det där för att få ha fredagsmys tillsammans jag o Linn! Så vi utnyttjar min bror lite! ;) hahahhaha Så kan han betala allt o diska o laga maten åt oss.. JAG ÄR SÅ SMART!

L-O-V-E

Steg för steg..

Jag brukar vilja göra allting samtidigt o bara få allting klart. Då blir det slarvigt eller så ger jag upp. Nu gör jag allt steg för steg. Just nu är jag på steget att fixa mitt betyg från 9an antagligen? För att kunna söka in till skolan. Och jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att vi kommer in.. Detta är ett så stort steg för mig. Och inom en månad kanske har jag/vi svaret om vi kom in.. Jag är lite rädd att det bara är Linn som kommer in eller tvärtom. Självklart blir jag glad för Linn om hon kommer in o försöker igen senare. Men det sista jag vill nu är att komma in själv. Jag har inte den styrkan o kommer inte klara av det själv. Jag är rädd för vuxenlivet även om jag tycker det ska bli så otroligt spännande..

Nu siktar jag mig på att försöka hitta betygen hemma, annars får jag åka till skolan jag gick på o få betygen.. Jag håller tummarna på att allting går som det ska.. Lite rädd att jag har dåliga betyg så jag inte kommer in. Då jag inte ens minns vad jag hade för betyg.. Inom mig känns det som om det inte kommer gå. Men har jag den inställningen så är det självklart det inte kommer.. Nu varje dag tänker jag säga till mig själv: Jag klarar detta och jag har styrkan att göra det..

Jag ska fixa skolan, jag ska fixa en lägenhet och jag ska komma igång med träningen. Jag ska få upp min kondis.. Jag vill inte vara lat längre, ligga hemma ibland. Traska runt på stan som jag gjort dom senaste veckorna o bara shoppa. Shoppar för pengar jag inte har.. Jag blir fattig, jag mår dåligt av det när jag kollar mitt konto.. Jag vill styra upp allt, jag vill lägga allt dåligt bakom mig o gå vidare.. När jag är osams med någon så tänker jag ofta på bra minnen.. Hur kul man kan ha, hur mycket man behöver en vän. Visste du att den som är ensammast på jorden är den som inte har några vänner. Tänk alltid på det, när du mobbar eller lämnar någon utanför! Jag tänker aldrig lämna någon utanför om jag är på något.. Kryssning, grönalund, dans, stan eller något.. Väljer man att umgås flera eller om det är någon man träffar som man känner som är ensam.. Då tycker jag personligen att man ska ge det ett försök. Jag säger inte att man måste.. Det är något man får lära sig, sätt dig i personens sits..


Jag vill aldrig mera vara elak mot någon och är jag elak, säg till! Jag vill bli en bra människa. Som är snäll mot alla o ger alla nya chanser! Jag är snart 20 år och måste inse att allting INTE handlar om mig.. Jag har vänner, jag måste ta vara på dom. Jag kan inte bara tänka: ey titta hit jag är ledsen. Är jag ledsen o skriver det någonstans.. Visst jag har sökt uppmärksamhet, men helt ärligt. Det är över med det. Jag vill inte ha uppmärksamhet, för då ser folk att jag inte klarar det.. Då ser folk hur svag jag är.. Jag vill bli en stark person, som klarar mycket o vet vad jag vill.. En gång umgicks jag med en person som valde vilka jag skulle välja. Nu ger jag ALLA en chans.. Varför ska man välja bort någon innan man lär känna den? Jag har så otroligt många fina personer i mitt liv som jag tycker om, som jag bryr mig om.. Jag skulle inte offra något för att förlora dom.. Jag väljer inte bort någon.. Om någon är elak så vill jag prata ut om det.. Om någon snackar skit så kom till mig om du har problem.. Världen är full av skitsnack o det kommer den alltid att vara. Vi kommer aldrig ifrån det o kommer alltid att sitta fast i den.. Men ge ALLA en chans.. Tystnad löser verkligen inte problem, inte skitsnack heller för den delen.. Svartsjuka är så jävla äckligt så det finns inte.. Det är jobbigt att vara avundsjuk/svartsjuk på någon, det är inget man vill vara..
Man ska vara nöjd med sig själv, jag kan om jag vill.. Jag vill vara en förebild för alla.. Det ända jag vill är att allt ska vara bra och att mitt liv inte ska ha några negativa bilder. Jag vill att allt ska gå bra o att jag fixar allting nu.. Det är nu allvaret börjar o det är nu jag ska bli VUXEN!!!

over and out
/- Johanna Walldén

Glädje!

"Delad glädje är dubbel glädje
Delad sorg är halv sorg"

Nu är allting så jävla bra och jag kommer att vara gladast i hela världen. Jag o Linn har idag tränat i två timmar! Det var så otroligt skönt o efter det åt vi en sallad o började frysa super mycket. Men jag är ändå glad att vi gjorde detta o tog steget. För imorse när jag vaknade kände jag "NEJ, jag vill inte. Jag vill sova!!" Men gud vad jag ångrar den tanken, det var underbart skönt.. Ibörjan var det bara motgångar, tåget kom aldrig när bommarn gick ner. Det blev aldrig grönt när vi skulle gå över vägen. Sen när vi kommit förbi det gick det hur bra som helst. Vi gick o gick o gick.. Det var underbart, o i början var vi så negativa. Men sen kom vi in på ett bra samtal o det gick jätte bra.. Nu hoppas jag att allting släpper o att det flyter på för oss nu.. Plugg i November kanske? Vi ska söka o alla håller tummarna på att vi kommer in. Den som inte gör det o hoppas att vi inte kommer in.. Den personen ska få ett helvete.. För nu har vi kämpat o jag mår bra nu! Första gången på länge jag ser ljuset i tunneln.. Nu delar vi på denna glädje med ALLA.. Inte bara för oss själva, utan för alla som blir glada för oss.. Vi hoppas på att allting kommer gå som planerat o att det inte blir fler motgångar..


Always and forever!

Jag har många underbara vänner o jag älskar er alla! Men på så kort tid har jag fått så jävla bra kontakt med Linn Wendel. En magisk människa som jag älskar hur mycket som helst! Kommer blir helt knäppt den dagen vi växer ifrån varandra. Vilket jag inte hoppas vi gör. Hon har fått mig att öppna ögonen o inse att inget är omöjligt. Att allt går om man bara vill o kämpar! Jag är glad i hennes närvaro o det blir ju bara bättre av att hon har världens sötaste dotter o en super snygg bror.. O jag hoppas att allting kommer gå bra för henne o att hon blir lycklig. Oavsett vad så kommer jag alltid att stå vid hennes sida. Vilka val hon än gör här i livet kommer jag ALLTID att vara på hennes sida. Jag hoppas att vi håller ihop tills vi blir ruttna o springer runt på stan o pratar om ägglossning, killar, smink o allting! Vi ska bli dom grymmaste kärringarna i världen! hahah

Ikväll var så jävla kul, vi satt ute på en bänk o pratade med ALLA.. Bokstavligen alla o bara skrek o hade oss.. Alla trodde vi var höga/fulla. Men vi var bara allmänt glada o fulla av energi.. (eller så var vi övertrötta) haha Sen kom världens blåst precis när alla gick förbi. Så vi låtsades flyga iväg.. Fyfan va alla skrattade åt oss.. Sen tidigare idag var det också en super kul händelse.. (dock händer det alltid roliga saker) Så satt vi o fikade vid centralen. Så kommer det en kille/gubbe gåendes o efter han kommer det en tjej o hennes kille. Dom stannar precis framför oss o bråkar om att gubben tagit kort på tjejen. Pojkvännen spottar gubben i ansiktet o sen kommer det 2 poliser, 3 vakter o en annan som lägger sig i. Och vi sitter där o tänker: snart kommer det en kamera upp. Men nej, allting var på riktigt. Sen mötte vi henne i fridhemsplan igen(?) Hon verkade helt jävla borta.. Men kul var det verkligen HAHAHAHA

Och VARJE gång vi är på stan, tunnelbanan eller något så möter vi en alkis.. Och dom ska självklart prata med oss. Så den dagen vi blir uteliggare har vi MÅNGA vänner.. Så vi kommer nog överleva det också! ;) haha

Usch så mycket jag vill skriva, men har fan ingen ork..

Men iallefall, jag älskar Linn Wendel min bästa vän! Always and forever <3

Inskolning för min fis!

Idag är det inskolning för Linn's dotter Emilia! Jag hoppas att det går jätte bra.. Har ju lite koll iallefall, men jag skriver väl inte direkt ut det.. Det är alltid spännande att börja på nya ställen.. Dom har ju flyttat så det måste ju vara kanon att gå närmre hemma än att hennes mamma eller pappa ska åka tunnelbana o lämna henne varje dag.. ;) Men jag håller tummarna o hoppas på det bästa för lillskiten!

Jag älskar dig, <3



LYCKA TILL NU HJÄRTAT!

Jag gråter av skratt!!


Jag satt o klickade runt på youtube o sen så skickade jag o en kompis klipp till varandra.. Och till sist fick jag denna! HAHAHHAHA jag kan inte sluta skratta o jag gråter så det svider i ögonen.. Fyfan va störda man kan vara! :D haha

o nu fick jag lust att lyssna på Bhonus.. 10 spänn, minns du Jenny? ;) hhihihi

Dagens bilder!

Jag bara älskar denna lilla flicka o självklart hennes mamma! Så jävla söt unge o jag bara älskar att busa med henne.. Hon är både högt o lågt.. O det är alltid lika spännande.. Jag skulle kunna leka med henne dag in o dag ut :D haha Söta lilla flicka, <3 En bild säger mer än tusen ord, nu fick ni fler än en bild! ;) o idag var hon mega glad o ville inte allt att jag skulle åka som vanligt.. O hon var så busig, tror hennes mamma blev lite smått galen.. haha




Tack för idag Linnsanlus o Emilia! Hoppas att vi ses snart igen för mycket mera bus! <3 LOVE

Skriv mer!

Jag vill att Linn Wendel ska uppdatera sin blogg.. Jag läser många bloggar.. Men nu vill jag har ett LÅNGT inlägg av dig kvinna! ;) Annars gästbloggar jag när du minst anar det! :D hahaha o skriver lite hemliga saker.. Uta natt nämna något så alla undrar! ;) HAHA Jag älskar dig flickvän! Och du, du MÅSTE blogga mer igen!!! Inte ofta jag glömmer saker, men du har gjort så jag glömde MYCKET!!!


En till!

När och varför grät du senast?
Natten mellan fredag o lördag. och varför håller jag för mig själv
Vad var det sista du gjorde innan du somnade igår?
Kollade på en film
Varför smsar du inte med den person du senast pussade?
Jadu, det kan man undra.. Har ingen ork att smsa han. Dessutom pratade vi på facebook förut..
Skulle du kunna resa utomlands ensam?
Ja för att ha avkoppling..
Tror du att det finns många som tycker illa om dig?
Japp, tyvrr
Nämn tre saker som finns nära dig just nu:
Telefonen, datorn o en säng
Vad såg du senast på TV?
Nyheterna
Vad är du mest rädd för?
Ensamhet o förlora nära och kära
Hur många kuddar sover du med?
hahah 5 har jag i sängen använder inte alla dock
Skulle dina föräldrar bli arg på dig om du blev full när dom var närvarande?
Nej inte nu iallefall..
Var är personen du senast smsade?
Han är nog hemma hos sig
Skulle du hellre kyssa någon som är tre år äldre eller tre år yngre än dig?
Äldre såklart
Finns det någon som kan få dig att gråta lätt?
Japp
Tror du att saker händer av en anledning?
Ja ibland gör jag det
Är du lätt att komma överrens med?
Det tror jag?
Finns det någon du var nära vän med förut som du saknar nu?
Japp, Lule! <3
När pratade du senast med någon av dina bästa vänner?
Idag för några timmar sen
Vad brukar du göra när du är arg?
Gå av mig o lyssna på musik.
Har du bra tålamod?
Ibland
Skulle du hellre vara arg eller ledsen?
Arg, hatar att vara ledsen
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Båda
Nämn något som gjorde dig glad igår
M, Linn o D
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
12 så att jag inte sover bort hela dagen.. haha fast vaknar alltid vid 9 själv :(
När var senast någon stötte på dig?
HAHAHAHAHA jag tänker inte ens komma med en kommentar här!
Tycker du om att krama folk?
Ja, kramar är bäst!

En lista som typ alla hatar!

Du heter: Johanna Walldén
Smeknamn: Jadu..
Låt som när du är ledsen sörjer till: Ingen just nu
Beroende av: Musik
Brukar du skratta för dig själv? Hahahah ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "När ses vi? Jag saknar dig, kyss"
Var bor du? Skanstull
Trivs du där? Jadå, det funkar väl
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem det är som ringer.
Vem ringde du senast? Amelie
Vad gör du om helgerna? Umgås med vänner
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Minns inte
Antal timmar sömn inatt: Måånga
Sov du ensam: Ja o det var skönt.
Brukar du komma i tid: Ibland
Hur känner du dig nu: Trött, irriterad o ensam
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad saknar du: Highlights
När pussade du någon senast (motsatt kön): Lördags
Hade du en bra kväll igår: Jadå, var lite seg.
Favorit dryck på morgonen: Juice
När brukar du oftast gå och lägga dig: Olika, efter 00 iallefall
Är du blyg? Ibland
Sysslar du med någon idrott: Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Japp
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Testa allt som jag inte kan göra som tjej
Är du nöjd med ditt liv: Jadå
Är du bortskämd: Nej
vad får du i månadspeng: Ingenting
Vad gör du i morgon: Soooover
vad är det värsta du vet? Skitsnack o rykten
Har du bra vänner och äkta vänskap? Japp
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Oj, det är olika.
När grät du senast: fredags natt.. tralalla, fråga mig inte varför!
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bjuda med Linn o Highlights utomlands! :D hahaha
Vill du gifta dig: Om jag träffar någon
Vill du ha barn: Japp typ NU
Är du musikalisk? Nej
Vad dricker du helst när du är törstig: Alkohol?
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Japp
Biter du på naglarna: Ja tyvärr

Ångest?

Svar: NEJ!
Jag har bara väntat på att det ska komma ångest för någonting som hänt. Men det har fan inte gjort det.. Undra varför? Jag är så jävla grym på att hålla ångesten borta! ;) haha o den kommer fan inte komma heller.. Eftersom sanningen aldrig kommer komma ut.. Eller en dag kanske den gör det? Just nu är det bara 4 personer som vet om detta.. Eller ja, många fler egentligen. Men bara 4 som vet hela sanningen.. Fast det är EN person som vet exakt hela sanningen och det gör inte ens ont i mig. Jag känner ingenting förutom att jag är rädd att allt blir annorlunda om sanningen kommer ut o hur mycket som förstörs... Det är absolut inget allvarligt som hänt, kanske något dumt jag har gjort.. Men det är smällar man får ta o ibland MÅSTE man göra det... Just nu älskar jag mitt liv o jag älskar mina gulliga sms jag får av personer..  Och jag kan inte bara sluta prata med en person, dock vill inte h*n att jag skriver så mycket det märker man.. Så man får nog sluta lite.. haha Ifall du vet vem du är så ska du veta att jag skickar en stor PUSS på dig söta lilla fis!

Jag kan inte sluta le, jag kan inte släppa det.. Det är värmen o glädjen i mig just nu.. Och nu vill jag bara klar göra en liten sak.. Alla rykten du hör om mig. Ta dom med mig istället för att skriv dom på facebook så alla ser eller prata om dom runt om mig. Dom kommer alltid fram o jag vet.. Visst det kanske är sant o det kanske inte är sant. Det mesta är faktiskt inte sant och jag gillar det verkligen inte.. Så jävla dåligt o irriterande! Skärpning nu, jag orkar inte helt ärligt!! Vad jag än gör o hur jag än gör det. Så är det faktiskt MINA beslut som jag tar. Jag är ung o gör dumma saker.. Men ibland ångrar man sig för att man inte gjorde det.. Hellre ångra mig för något jag gjort än något jag inte gjort..

Nu lever jag med mina misstag o jag gillar det. Det är allt som hänt som har tagit mig hit o jag vet att min mamma är stolt över mig! Dock kanske inte alltid det är bra saker jag gör.. Men jag är alltid mig själv o står för mina saker! Jag kan svara ärligt på allt o tänker alltid göra det.. Om det inte är ALLT för personliga saker!

Puss

Okej!

Om sanningen ska fram så är jag inte frisk från huvudvärken o kommer inte bli det heller antagligen. Men jag får lära mig att leva med den eftersom det är bara så.. Varför går jag inte in på nu.. Det är inte så spännande o ingen vill veta heller.. O ingen får veta förs det är säkert nu.. För sist var det ju bara bullshit!! Men nu vet ni det.. Jag är INTE frisk. Men jag tänker inte ligga hemma för det o deppa.. För jag blir fan aldrig frisk.. Dock är febern borta o det är väl det som räknas? :)



FRISK!

eller är jag? haha jag har blivit av med febern o huvudvärken o magen! Men jag har fan ont ÖVERALLT i alla kroppsdelar som finns! haha orkar knappt röra mig o mina fötter ska vi inte ens prata om.. Mirakelmedicin finns o den gjorde illa mig.. Vad det var för medicin håller jag för mig själv.. Så pilutta dig!!

Satt igår o typ skratta o allt för att jag var så extremt irriterad över hur en vuxen människa kan skriva sånt som h*n gjorde! haha det är fan så jävla kul att jag inte kan sluta skratta åt det. Ibörjan var jag arg o höll på att skriva något.. Men jag höll tillbaka allt o var glad istället! Okej, nu kommer huvudvärken.. Fast det är en speciell huvudvärk tror jag.. Fan jag vet inte.. Kanske inte är frisk än!! Tror jag är påväg att bli förkyld också, täppt i näsan, örat o halsen! (Linn tänk inte ens tanken på att kommentera här) Jag är iallefall glad o mår bra! Dock så har jag beslut att ta.. Eller nä, det gjorde personen åt mig efter allt jag läste! Så blev inte alls svårt val. Så ska ringa på måndag eller maila på måndag o prata om allting!

BIGLOVE!



Lesbisk!

Jag kommer aldrig kunna släppa detta. Det var så jävla kul o vi lyckades ju ganska bra med att spela lesbiska. Så mycket jag hållt på med en tjej som jag gjorde nu sist med Linn har jag nog aldrig gjort.. HAHA fyfan, världens jävla kysskväll med henne.. O vi sa till ALLA att vi var lesbiska. Även folk som raggade på oss.. Och dom skulle självklart se oss kyssa varandra o självklart gjorde vi det.. O det var ju såklart folk som blev tända på det o raggade ännu mera.. HAHA så otroligt kul.. Kan inte sluta skratta åt allting.. Sen glodde ALLA på oss.. Fyfan vad dom glodde, ögonen höll på att ramla ut.. Jag skrattar än idag o dom ville ha telefonnummer o allting. Shit vad en speciell drink kan förändra allt..

:/ - :)

Att en person kan förändras så jävla snabbt. Det säger klick, sen var allting borta. Jag är verkligen inte depp, för det visar vilken jävla idiot du är! Sanningen kommer alltid fram och det bästa med allt.. Jag skäms inte o jag ångrar mig inte!

Jag är så jävla glad att jag har Linn i mitt liv. Hon kan göra mitt humör helt knäppt.. Kan sitta o gråta för något. Två sekunder skrattar jag ihjäl mig..

Nu kör vi baby, det är du o jag mot skolan! Vi ska klara skolan, vi ska klara att få jobb. Vi ska klara mycket! Vi fixar detta o det kommer gå så jävla bra.. I will always love you, <3
You and me, Always and forever!


Kan inte blogga!

Jag har grym huvudvärk därför jag inte uppdaterar! Plus att jag fått feber.. Så jag kommer hålla mig borta från datorn tills jag blir bra! Så hoppas ni får en stålande helg.. Jag är dålig o måste bli frisk! Även min läkare sa att jag skulle ta hand om mig själv nu tills jag blir bra! Bara koncentrera på mig själv o inget annat! Fyfan vad jag mår dåligt! GODNATT!

Skratta är inte bra!

Det kan allvarligt inte vara bra att skratta mycket.. Jag har så ont i magen o mår så galet illa efter allt skratt! Usch, det är jobbigt.. Och jag hoppas jag får vila från att skratta iallefall några timmar! Jag har sån kramp o hela magen låter.. Shit jag har tårar överallt o bara gråter.. Usch har skrattat mycket ikväll.. Så får avsluta det med en film o sova?? Ska ju upp tidigt imorgon igen! eller inte så.. Lite bara! HAHA

GODNATT!

Bajs o vaselin!



Fredrik och jag brukar ligga i samma säng
Vi drömmer oss bort till en solig plats,
till en ljus sommaräng
Fredrik brukar vakna svettig om natten
när jag är bredvid
Då sluter jag ögonen, jag låtsas jag sover
och låter det ske

Åh, Fredrik ta min lem i din mun
som så många gånger förr
Jag nådde botten,
gick på grund
i din mytomspunna stjärt

När morgonen kommer, då ligger
vi kvar och smeker varann
För du är en man, och jag är en man
och vår kärlek är sann

Åh, Fredrik sära på dina skinkor
jag vill ju komma in
Känna doften av Fredrik,
doften av karl
Bajs och vaselin

Åh, Fredrik låt mig följa med
till din underbara värld
Där bara du och jag kan se
målet på vår långa färd

Åh, Fredrik ta min lem i din mun
som så många gånger förr
Jag nådde botten, gick på grund
i din mytomspunna stjärt
Åh, Fredrik låt mig följa med
till din underbara värld
Där bara du och jag kan se
målet på vår långa färd

(målet på vår långa.. målet på vår långa färd
fredrik och jag, fredrik och jag)


Nu kan jag inte sluta le IGEN!

Jag sitter o ler för mig själv.. Har precis skrattat så jag gråtit.. o nu kan jag verkligen inte sluta le.. Så jävla glad o jag kan inte ens berätta varför.. Kommer inte kunna berätta på ett tag.. Eller jo det är klart jag kommer, men ja!! Det kommer bli helt fel o massa strul. Så jag tar detta sen.. När allt är löst.. Ibland måste man göra saker som är fel.. Och nu har jag lovat så mycket.. Så vad ska jag göra? Finns bara ett altenativ! Men allting löser sig! Vafan!! Jag är cool, jag kan fixa det!! OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!


Jag som är känslig kommer säkert gråta själv! HAHAH

Alkis-Linn!

Två dagar irad har vi stött på alkisar som pratat med oss.. Det kanske är flera dagar men ja iallefall två dagar nu har vi träffat två klockrena människor.. Jag diggar dom, så jävla roliga! haha igår så träffa vi en alkis i Gubbängen.. Emilia satt i vagnen o skrek att hon ville ha glass o ja hon skrek lite allt möjligt.. haha skirver inte ut allt.. ;) Och då kommer det en alkis o säger åt oss.. Köp glass till henne blablalba.. Sen säger han: åh hur mycket är klockan. Så både jag o Linn tar upp mobilen för att kolla.. (Han måste trott att vi var ute efter han) haha Så var det en halv timme kvar tills systemet stängde o han skulle åka till Farsta för att handla det... Sen säger jag någonting om att det är viktigt.. Så svarar han: Det är inte så viktigt..
Sen så säger han hur bråttom han har till systemet innan det stänger.. o blablabla.. HAHA så skön gubbe.. Han ville köpa ut åt oss o allting .. Så jävla söt farbror det dära..

Sen idag så när vi åker tunnelbana sitter det en gubbe (storpappa, som han ville att vi kalla han) breve oss o börjar prata om allting. Frågar om vi är tvillingar.. Jag svarar : nej hon är min mamma.. Då svarar han: Åh du är din mamma upp i dagen.. Så jävla söt.. haha och han brjade sjunga på "gulligullan koko som en gök" o han skulle spela på travet o handla o allt möjligt. Han var jätte söt o bara satt o flinade åt oss.. haha

Jag älskar alkisar, ibland är dom så söta att jag bara ler åt dom.. Även om dom har kommit in i fel spår så finns det ju anledningar! Tråkigt men sant, det finns för många! Men iallefall, det var så underbart kul att höra allt han berättade.. Minns dock inte allt.. Men kul var det! haha


Nu trodde ni jag menade att Linn var alkis.. Men icke sa nicke! Hon var med så skulle ha en spännande övertext :D HAHAHA

Du är så jävla söt!


Det är tur att jag har träffat en underbar tös som gör mig så jävla glad av hennes jävla fnitter! Varje gång man träffar henne möter man henne med ett jävla leende! Hur söt som helst o man kan inte sluta le med henne. Förutom när vi såg "jag saknar dig" så grät vi båda. Men så jävla otroligt söt när hon går o ler när som helst o hur som helst o jag vet inte vad! Hon är glad, jag blir glad! Det är underbart kul att se en kompis le hela tiden o bara fnittra! För Linn är en bra tjej o värd allt bra! Hon kan få en att le bara att visa sitt ansikte! Så jävla söt! Söta flicka, du är bäst o jag är glad att du är glad! Du får börja sjunga denna låt överallt o hela tiden! ;)

ILOVEYOUBABY!


Tack till din mamma o pappa som har fått en sån underbar dotter! Jag är grymt glad att jag har fått träffat just dig o att vi är vänner! Du rockar! O största tacket till din mor o far! Ni är bäst för att ni har fått en underbar söt tjej o en SNYGG son! hihi

Dag 12- En video som du gråter till

Buhu, jag kollade bara på den nu o nu sitter jag å gråter! Usch denna film tog verkligen tag i allt o kasta runt allting.. Alla borde se den, för inte ett öga torrt när man kommer ut från biosalongen! Skulle kunna gå på den om o om igen!! Någon som vill gå på den?


Jag behöver kaffe!

Jag drack inge kaffe igår o det ångrar jag fan. Har varit sugen på kaffe länge nu.. Ända sen jag o Linn var på bio.. Det är helt knäppt egentligen. Så idag ska jag fixa papper o skicka in dom.. Även om jag är lite seg i kroppen o tror jag börjar bli sjuk. Har jag planer både idag o imorgon. Eller dagens är inte så viktiga.. Ska gå till biblioteket o låna en eller flera böcker o sen gå till ett café o sitta o mysa med varmt kaffe. Så jävla mysigt! o det blir inte bättre att Linn sitter o berättar det..

Just nu sitter jag med ansiktsmask o väntar på att det ska bli klart så jag kan hoppa in i duschen! :) Har Blackjack i bakgrunden o jag vet vad som händer av bara ljudet.. Just nu håller trummisen Tommy på o kysser Anja! haha aja filmen är grym o jag vill att dom gör en om alla band! :D eller ja några som jag gillar.. Skulle vara kul att följa dom ;) haha fast jag skulle hålla mig borta om det vart inspelning.. haha


Nej nu blir det hoppa in i duschen o sen göra något vettigt av dagen! Fylla i papper o skicka till kiruna tex!

Godmorgon!

Idag vaknade jag glad o pigg! Även fast jag somnade sent.. Kanske är lite vuxen ändå! Snart kommer Kent o hämtar mig för att vi ska fixa papper i Strängnäs! Men när han hämtar mig ska vi åka o äta frukost o dricka KAFFE! Jag är så jävla sugen på det så jag nästan skakar.. Får hoppas det är lika gott som jag tänker just nu att det ska vara.. Eller som Linn sa, det är bara koffeinet som ropar.. Återstår och se.. Jag o Linn ska på en kaffedejt också snart tycker jag! Eftersom vi sagt det så många gånger. Men alltid vänt i dörren o även INNE på cafét! Så pinsamma! haha Men nu ska jag borsta tänderna o fixa håret! eller så låter jag det sitta i en toffs o se allmänt puckad ut! haha fast ska ju till Strängnäs kommun o polisen och prata! Så kanske ska se vårdad ut! haha

Nej usch, nu sitter jag typ o babblar i nattmössan! Men jag är så jävla glad att jag inte ens kan skriva längre! Ska jag vara såhär resten av året.. Nu skulle jag kunna krama vem som helst.. FÖRUTOM EN! och inse, nu vet jag inte om denna person läser.. Men smsa inte mera Morgan(i strängnäs)!!

The reason!

Detta inlägg är gammalt! Super gammalt o legat i utkast hur länge som helst! Men döpte om inlägget efter en låt! Och detta är inte riktat till någon eller något! Det är från mitt hjärta! Jag tror det var då jag o jenny var ovänner? Eller någt sånt..

Jag tycker ingen ska leva ensam, jag hatar mobbning o jag hatar falskhet! Alla är alltid falska någongång. Det finns ingen människa i hela världen som talar sanning varje gång. Vi kommer alltid leva i en falsk värld. Bara att ibland lär man sig att leva med det.. Även en nära vän kan vara falsk o snacka skit. Vem vet? Det är ingen som vet vad som är snat o inte. Man väljer själv vad man vill tro på.. Jag tror att man måste acceptera mycket mer än vad man vill. Ibland kan man inte ha allt själv och ibland kan man inte få veta allting.. Jag är orolig varje dag hur allting ska bli och jag väntar varje dag på att allt ska bli bra.. Jag ska släppa allt som har med bråk o göra.. Jag hatar ingen.. Alla är värda en ny chans för mig. Jag vill ha ett liv utan bråk o tjaffs och allting som finns! Jag vill ha en värld med glädje.. Ju fler man är desstu bättre! Man måste ta vara på allt, man kan inte leva på dåtid! Man kan inte vara långsinta o leva på det som hänt! jag blir rädd att någonting kan hända någon, att någon försvinner föralltid då står jag där o har varit arg eller någonting på den personen. En dag kan det vara försent! Man måste verkligen lära sig, tänk om ALLA skulle bli arga för allt som hände jämt. Då skulle INGEN vara vän med någon. För det är alltid någon som pratar bakom ryggen eller snackar skit. Minst en vän man har gör det.. Tyvärr men sant! Jag förlåter mycket o jag förlåter dig! Jag kan inte släppa in flera i mitt liv o jag kan inte släppa någon! Även om jag inte pratar med alla som jag vill så ska ni veta att jag saknar er.. I mitt hjärta är det ett stort hål för att jag förlorat kontakten med så många! Tex: alla som jag pratat med genom internet.. Alla vänner i västerås. Jag saknar er med hela mitt hjärta! Jag önska man kunde ha kontakt med alla som förr.. Men allting varar inte förevigt! Men man finns alltid där o man minns varandra!


Jag vill bara att alla ska veta att hur många dagar det går o hur mycket vi än har bråkat eller så.. Så släpper jag allt! Jag vill inte vara ovän med någon, jag vill leva nu:et! En dag kan det vara försent och då ångrar man sig!

puss på er alla, en dag inser också just DU att det är någon du vill förlåta! Och en dag kanske den personen flyttar, dör eller någonting annat! Tänk efter, är det värt att vara arg på en person som en gång ställde upp? Aldrig!! Jag är glad att mitt bråk med Jenny är över o att vi är vänner igen. Även om vi inte är som förr. Så är vi vänner o det är det som betyder för mig! Alla tusen bråk jag haft med Julia. Eller ja Lule som hon heter. Vi är vänner idag o det är jag med glad för. För jag älskar henne o hon har ställt upp. Det finns så många vänskaper jag är rädda om.. Och jag vill inte mista någon..

Så tänk efter nu, är det värt att vara arg?

Linn!

DET ÄR VIDEON PÅ DIG JAG SKRATTAR ÅT!!! Det är den bästa ever.. Fast det jag skrattar mest åt är bilderna från sista kryssningen! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA OMFG jag dör av skratt o gråter som en tönt just nu av skratt! För vet du vad? JAG ÄLSKAR DOM O DET ÄR SYND ATT DU INTE HAR DOM O KAN VISA VÄRLDEN! ;) jag säljer dom dyrt en vacker dag när du är känd! :D hihi

love you smurfisen,<3

Dag 11- En video som du skrattar till

haha jag älskar att kolla på barn när dom skrattar, pratar osv.. Fast det var en annan film jag tänkte lägga ut.. Som var min egen.. Men HAHHA nej.. Den är privat o ingen får se den!!


Dag 10-En video som du inte tror att någon som läser din blogg har sett

Oj nu är det många som läser.. Så jag antar jag kommer kugga rejält. Men detta kollade jag ALLTID på med kristine när hon var liten. Eftersom hon inte fick kolla på något annat för sin mamma? Så haha jag hatar det för att jag kollade på det FÖR ofta!! Så här har nu!



Dag 9- En video som påminner dig om någonting lyckligt

Denna låt gör mig så jävla glad! Jag tänker på allt bra o jag blir glad i hela mig! Och nu sjunger Highlights den så då blir jag ännu gladare! Jag älskar denna låt, fast nu älskar jag den mer med Highlights version! Den ligger varmt om hjärtat.. Och jag o mamma sjöng alltid den en gång varje gång vi åkte till sommarstugan!

Idag började nya livet!

OCH JAG ÄR GLAD ATT DET GJORDE DET! Fyfan vad jag är glad idag.. jag kan inte sluta le för mig själv som en idiot.. Sitter här o skrattar gråter o bara ler.. Fyfan jag är så glad att jag inte ens vet vad jag ska skriva här... HALLÅ!!!! MITT LIV ÄR SÅ JÄVLA BRA NU ATT JAG ÄR GLAD!!! TJOHO VAD JAG ÄR GLAD!!



Jag är så glad att jag skulle kunna göra vad som helst nu! Nu börjar allvaret o nu är jag glad! Mitt liv kommer bli bra... Jag har funnit en person som hjälpt mig hur mycket som helst! o detta är bara glädje just nu! I LOVE IT!! o jag ÄLSKAR livet!
(Bilden har inget med detta att göra, bara att på denna bild är jag glad! Så då fick det bli den!)

God morgon!

Jag har ångest för att jag tacka nej till en lägenhet!
Så, Vad kommer denna underbara dag bjuda på? Allting känns så nytt o jag vet inte vilka beslut jag ska ta.. (haha okej, inget är nytt, jag är samma person) Men har fortfarande stora beslut. Sen att jag tacka nej till en lägenhet gör allt mycket jobbigare.. Fast jag tacka nej för att den låg i Gubbängen o jag kan inte flytta dit känns det som.. Fast att tacka nej till en lägenhet kändes ju lite skumt.. Fast får jag lägenhet på såna ställen kan jag inte tacka nej igen. Jag behöver en lägenhet för att gå vidare o må bra.. Så förlåt om jag skulle råka hamna nära någon som jag inte borde.. Men jaja, sånt löser man med tiden..


Imorgon ska jag fixa massa vuxen saker o prata lite med Kent o hans kompis om dom har några tips på hur jag ska göra... Allt löser sig med tiden o jag är glad att jag har dom vänner jag har! ÄLSKAR ER; <3

Filmen jag saknar dig

Jag tänker på filmen hela tiden, den fick mig att börja tänka efter.. Jag måste ta vara på allt.. Alla minuter i mitt liv ska jag ta vara på. Jag ska göra det som känns bäst för mig o ingen annan. Jag ska ta vara på alla mina nära och kära. En vacker dag kanske dom försvinner! Man ska göra saker man mår bra av ju.. Jag måste börja tänka på det JAG mår bra av och inte göra saker som jag gör för andra för att dom vill eller behöver. Visst ibland kan jag göra det.. Men då måste jag också må bra av det o inte gå o INTE längta till det.. Jag behöver gå vidare o jag behöver släppa allt bakom mig! Ta tag i mitt liv.. Jag är snart 20 o står knappt på mina egna ben!

Förlåt!

Jag hatar söndagar

Alltid samma sak på söndagar. Man ligger hemma o har tråkigt eller ja är helt slut. Jag har inte gjort något jobbigt denna vecka men jag känner att jag är lite seg ändå. Kanske påväg att bli sjuk? Jag vet inte vad det är.. Men hoppas fan inte på det.. Jag känner att denna vecka är det ta hand om mig själv veckan.. Ska ta hand om mig själv super mycket.. haha o jag ska kolla runt överallt efter lägenhet o dagsjobb.. Behöver något mer att göra känns det som.. O framförallt pengar så jag kan skaffa mig en lägenhet.. :) Allt löser sig.. :) Har varit med Kristine på dans idag, lite smått kul att kolla..

Nu ska jag kolla på film o bara ta det lugnt! Är mega slut i huvudet! PUSS

Dag 8- En video som påminner dig om någonting tragiskt

Något tragiskt kommer alltid vara när min mamma gick bort! Det är det hemskaste som hänt mig just nu.. O jag hoppas det dröjer LÄNGE till något hemskare kommer! Jag älskar dig, <3


Jag saknar dig smurfarna!

Idag har jag varit på bio.. TVÅ gånger, inte bara en gång utan det blev två gånger! Så otroligt mys!
Dagen började med att vi åkte o handlade lite kläder.. En underklänning o blabla... Sen så hade vi bestämt att vi skulle gå på bio.. Det blev smurfarna först ut.. Så jävla söt film o jag älskar smurfarna ... Önskade att dom verkligen fanns på riktigt.. Vi kollade i 3D så jag blev lite rädd ibland.. haha tönt som jag är ;) Men den var verkligen galet bra.. Smurfarna in my heart!! Sen gick vi o åt romantiskmiddag på donken efteråt.. Vi tog happy meal, jag Linn o Kristine.. Min bror tog något annat.. Han ville inte vara lika cool som oss.. ;) Vi pratade om att gå ut på krogen.. Men vi slutade på Saga vid Golden hits o kollade på "Jag saknar dig" Vilken film, shit vad jag grät.. Grät o grät o grät.. 2 timmar grät vi i.. Tårarna bara rann o man hörde snyftningar.. Så berörande film verkligen.. Vi åt varken godiset eller drack colan..

Jag vet inte vad jag ska skriva just nu, jag sitter här o gråter till musiken som fanns med på filmen.. Den berörde verkligen mig, jag tänker ta vara på varje jävla sekund nu.. Titta er när ni går över vägen, ta vara på alla sekunder.. En vacker dag kan ni förlora det bästa ni har!! Jag gråter, tårarna sprutar! FAN!!! :///

Jag är mållös, filmen förstörde mig just nu! :'(

JAG ÄLSKAR DIG LINN WENDEL OCH TACK FÖR ATT JUST DU GICK MED MIG! <3


o en annan sak, jag är kär i Ola Rapace!! <3

Grattis på födelsedagen!

Eftersom jag var så extremt dålig på att inte åka till Robin igår när dom hade kalas.. Får han ett inlägg nu! haha Grattis på födelsedagen snygging! Hoppas du får en super bra dag o att alla är snälla mot dig! Förlåt åter igen att jag inte firade dig.. Men får fira dig någon vacker dag! haha

Jaja, Grattis på din egna dag Robin Ling!

Puss och kram, <3


Fredagar är speciella.

Nu känns det som om jag o Linn har ett helg förhållande.. För två fredagar har vi kört fredagsmys med barnprogram o tokigheter.. Det är traditionellt o alla borde köra på det.. Igår var det något speciellt som hände.. Kristine följde med eftersom hon tycker om Linn så mycket ... Hon o Emilia lekte super mycket o jätte bra.. Var så kul o se.. Vi körde karaoke, la pussel, bakade kladdkaka o massa annat skoj :)
Sen gjorde vi saltapinnar! Vanliga träpinnar direkt från ett träd o sen lite salt o videung o vi ÅT det.. Fyfan, helt jävla störda.. Men har vi sagt att vi är som alla andra? NEJ!!!!!

 Alla älskar när vi umgås, för alla får så konstiga sms o samtal då.. haha o det är så grymt roligt!! Tror våran idol Micke gillar att vi umgås än. ;) Eftersom han "bjöd" på kladdkaka igår.. HAHA 

Kristine somnade i soffan före Emilia, sen somnade Emilia o jag väckte Kristine vid halv 1 för att gå hem.. :) hiihi så snälla mot barnen! Alla tror nog att vi är helt störda o världens lebbpar när vi går med "våra" barn! hihi

Bilder kommer väl sen eler något, <3


Dag 7- En video på din förebild

Michael Mårtensson är min förebild! Han är grym o en dag kommer alla förstå varför man ser upp till den människan! Precis som Linn skrev, han borde ha en staty! eller ja flera överallt.. För han är världens bästa människa o så jävla grym!


Sen har vi Linn Wendel, hon är en fantastisk person.. Och vi brukar skoja att hon är min förebild på fyllan! Men helt ärligt, hon är min kvinnliga förebild!!


Min absolut största förebild är min mamma, oavsett vad! Hon kommer alltid att vara det.. Men hon får bara en bild, <3 I LOVE YOU!


Dag 6- En video som du avskyr

Jag kommer fan inte på någon.. Jag får komma tillbaka med den! ;)

OCH NU GÖR JAG MASSA FÖR ATT JAG HAR INTE ALLTID TILLGÅNG TILL DATOR! :)

Dag 5- En video som du ofta tittar på

Jag gillar denna för att dessa killar betyder otroligt mycket för mig! Dom kan göra mig glada hur som o jag älskar er, <3 Ni är bäst o så jävla saknade! + att Lillian o Kristine gillar denna så då kollade vi jämt på den.

Och sen denna kollar jag grymt ofta på.. Jag skrattar lika mycket varje gång.. JAG ÄLSKAR DEN!

Dag 4- En video som du skulle kunna tänka dig att ha sex till

Jag spelar inte direkt musik medvetet när jag har sex.. HAHA så jag vet inte.. Men bara för att vara riktigt störd väljer jag denna! :D haha


Jag älskar dig, <3


10 september 2003
jag älskar dig fisunge, oavsett vad alla gör mot dig så visa dig stark. En vacker dag kommer du förstå vad jag menar o vad jag har sagt åt dig tusen gånger. Bli den tuffa tjejen du är med mig o när du går med mig.. Var tuff o stark för du är mycket bättre än alla andra som håller på! Faster älskar dig, always and forever, <3


Fuck you all alla mobbare!
Alla gråter en gång i livet, några fler några mindre! Men det finns ALLTID en grund till varför man gråter.. Dom som håller på att skratta åt folk som är ledsna o gråter, är fega själva o inte vågar visa sina känslor! :) <3

Bulle i ugnen?

Idag får jag se om det blir som planerat.. Nog för att jag tror att det mesta kommer bli bra så vet man ju aldrig.. ;)) haha vi hittar säkert på något annat.. Men nu hoppas jag iallefall att det blir en kladdkaka i ugnen.. Eftersom Michael Mårtensson skrev det på sin facebook igår o var elak o inte bjöd oss.. Så tänker vi göra det idag.. HOPPAS JAG!!!!! Annars tänker jag lägga mig på golvet o gråta som en bebis o hoppas barnen härmar mig så vi bakar tillslut iallefall! ;) haha

Ska bli jätte kul o jag vet iallefall att en person kommer bli minst lika glad som jag! :D haha o det är min sötnos Kristine... Hon kommer nog bli så glad att hon blir uppspelt!

Nu ska jag snart ta upp det sista ifrån tvättstugan o sen hoppa in i duschen o fixa mig! :))

puss på er, datorn är med om jag vill blogga! ;) (segt att mobilblogga)

Idag är det fredag, vilket är mysdag!

Nä men vad ska man hitta på idag.. Jag har inget planerat o tror inte jag kommer ha något planerat heller.. Min bror ringde o fråga om jag ville ta Kristine. Jag sa kanske, eftersom jag inte orkar hitta på något med henne.. Eller vet inte vad det skulle vara.. Vad vill hon göra lixom? Förutom att åka kryssning o träffa människor.. haha men jag får se, ska tvätta idag tänkte jag :) sen får jag väl se om jag tar Kristine o gör något.. :) Imorgon ska jag iallefall ut, o alla som vill får följa med såklart! ;) Ska ända bort till Haninge, sen blir det nog sova hos min bror skulle jag tro.. Som vanligt när jag varit ute ;)

BIG LOVE, <3

Sandy´s och Gröna lund!

Dagen började super segt, var jätte trött o ville inte resa mig för en sekund! Hade verkligen ingen ork alls idag.. Sen så åkte jag in till stan iallefall o vi fixade en grej och sen skulle vi äta på vårat stammis ställe.. Sandy´s vid plattan.. Vilket där vi alltid gör något som är mycket dåligt.. Vågar knappt skriva ut det, för då kanske vi förstör för oss själva! Så det blir en hemlis ett tag tills vi hittar ett nytt ställe.. Dock klarade vi oss från illamåendet.. Började smsa med Highlights telefonen.. haha lite segt o tråkigt. Men jaja, vad ska man göra.. Personen som skrev är ju lite knasig ibland! ;) haha

Vi tog oss sen till Fridhemsplan för att hämta fisungen, för att sedan kunna åka till Gröna lund! Vilket var jätte kul o det regnade inget som tur var.. Vi åkte massa karuseller o jag tycker det blev en lyckad dag.. Jag och Ems satt på dansgolvet och åt glass.. Sen åkte vi mera karuseller o myste i kärlekstunneln! :) *hihi* ja mycket hände och här kommer bilder från dagen! :)


hejhej mamma

En tjej som helst ville göra allting själv! :)

Hejohå! :)

En mycket arg mamma här, hon var så trött på sina två "barn" (bara ett egentligen) haha

Det måste vara kämpigt att byta blöja när man bara busar! :D haha

Åh det finns flera bilder, men det är grymt segt att lägga ut på bloggen för mig just nu! :( haha

PUSS PÅ DENNA DAG O JAG VILL HA EN TILL SNART!! Kanske lite bakning på schemat då? ;) <3

iloveu, <3

Dag 3- En video med ditt favoritband

Alla har nog fattat vilket mitt favoritband är!

Så här kommer ännu mera Highlights!

Dag 2- En video med din favoritfilm


Alla filmer som har med musik o göra gilla jag.. Men dessa två är filmer jag kan kolla på om o om igen! Som har varit mina favoriter längst.. Den nyaste favoritfilmen är Cornelis! Svårt att välja, så fick bli flera! :(

Dom två som finns med här är jag uppvuxen med, dom ligger mig varmt om hjärtat! Min mamma älskade dom o vi kollade ofta på dom tillsammans! Sen Titanic är grymt när hjärtat också! Usch kan inte välja.. Så det får bli många nu! haha Men förknippar tre av dom till min mamma.. Förutom Cornelis, den gillar jag för jag har alltid gillat Cornelis! :)

Dag 1- En video som du själv har laddat upp


jag har inte så många roliga uppladdade, mest olika band o inget på mig själv.. Så det får bli på världens bästa idag, :)

RSS 2.0